- 4 Şubat 2020
- 107
- 34
- 48
- 41
- Konu Sahibi Pandora kutusu
-
Ben de sizin gibi imkanı çok iyi olmayan bi yerdeyim bir buçuk saat uzaklıktaki özel hastaneye gidiyorum en yakın özel hastaneyle tedavine başla mutlaka elini çabuk tutman lazım 45 yaşında anne olanlar var neden olmasın doktorlar yaşı da göz önüne alarak tedaviye başlar en kötü ihtimalle tüp bebek der bnce canını sıkmamalısınYeni uyeyim simdiden yanlis ifade kullanirsam ozurdilerim yasim 36 yeni evliyim haziranda evlendim ama temmuzda beraber yaşamaya başladık ocağa kadar da doğum kontrol hapi kullandım eşim askeri personeldi köyde yaşadık sağlık ocağı olmadığı için hipoglisemi (düşük kan sekeri) hastalığım olduğu icin zorluk yaşamamak için korundum şimdide bakıyorum çocuk sahibi olma ihtimali yok diyorlar dogudayim ne yapmam lazim utaniyorum nasil ilerlemem lazim neler yapmaliyim neolur akil verin
Yeni uyeyim simdiden yanlis ifade kullanirsam ozurdilerim yasim 36 yeni evliyim haziranda evlendim ama temmuzda beraber yaşamaya başladık ocağa kadar da doğum kontrol hapi kullandım eşim askeri personeldi köyde yaşadık sağlık ocağı olmadığı için hipoglisemi (düşük kan sekeri) hastalığım olduğu icin zorluk yaşamamak için korundum şimdide bakıyorum çocuk sahibi olma ihtimali yok diyorlar dogudayim ne yapmam lazim utaniyorum nasil ilerlemem lazim neler yapmaliyim neolur akil verin
Regl olduktan sonramı öncemi gitmeliyim hastaneye peki onda bir öncelik varmi peki .içim rahatladı zaten kayinvaldem çocuğunuz olmayacak diye korkuyorum bende.Allah yardım etsin sizede çok zorBen de sizin gibi imkanı çok iyi olmayan bi yerdeyim bir buçuk saat uzaklıktaki özel hastaneye gidiyorum en yakın özel hastaneyle tedavine başla mutlaka elini çabuk tutman lazım 45 yaşında anne olanlar var neden olmasın doktorlar yaşı da göz önüne alarak tedaviye başlar en kötü ihtimalle tüp bebek der bnce canını sıkmamalısın
Arkadaşa katılıyorum korundum dersen yüzüne bakmıyorlar Bn de öyle bi hata yaptım şimdi bir bçk yıl oldu ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur senin içinÖncelikle olumsuz düşünceleri zihninden uzaklaştır lütfen. Doktora gidip tüm tetkiklerini yaptır. Doktora gittiğinde hiç korunmadığınızı söyle lütfen çünkü bazı doktorlar belli bir süre deneme taraftarı. Hem kendin için hem eşin için gerekli tahlilleri yaptırın ona göre izleyeceğiniz yolda doktor yardımcı olur. Birde doktorda gerekli sonuçlar çıkana kadar isterseniz ovülasyon testi ile yumurtlama gününüzü takip edin şansınız artsın
Adetin üçüncü günü git hemen o gün hormon testi yapıyor gerekirse alttan muane ediyor ona göre yapman gerekenleri söylüyorRegl olduktan sonramı öncemi gitmeliyim hastaneye peki onda bir öncelik varmi peki .içim rahatladı zaten kayinvaldem çocuğunuz olmayacak diye korkuyorum bende.Allah yardım etsin sizede çok zor
Hmm evet burası birazda sıkıntılı zaten hastane bile beraber çok tesekkurederi.bir program yükledim ordanovulasyon gününe dikkat etmeye başladım eşimin nöbetine denk gelmişti eşim benden küçük buarada ama bakalim inş olur çok sagolunÖncelikle olumsuz düşünceleri zihninden uzaklaştır lütfen. Doktora gidip tüm tetkiklerini yaptır. Doktora gittiğinde hiç korunmadığınızı söyle lütfen çünkü bazı doktorlar belli bir süre deneme taraftarı. Hem kendin için hem eşin için gerekli tahlilleri yaptırın ona göre izleyeceğiniz yolda doktor yardımcı olur. Birde doktorda gerekli sonuçlar çıkana kadar isterseniz ovülasyon testi ile yumurtlama gününüzü takip edin şansınız artsın
Çok teşekkürederimAdetin üçüncü günü git hemen o gün hormon testi yapıyor gerekirse alttan muane ediyor ona göre yapman gerekenleri söylüyor
Bir yoldan fazladır uğraşıyorum Bn de Allah kolaylık versin Rabbim gönlüne göre versin bir de sen şimdi gidersen hiç bir şey yapmaz git adetin üçüncü günü gel der genellikle de sabah aç karna tahlil istiyorlar imkanın varsa sabah 9 bçktan önce yaptır hormon testini bazı doktorlar kabul etmiyor ona göre zaten tedavini belirliyor doktor umarım hayırlısıyla kısa zamanda anne olursunÇok teşekkürederim
Aminnnn .Allah sizede tez zamanda anne olmayı nasip etsin .çok sağolun.Bir yoldan fazladır uğraşıyorum Bn de Allah kolaylık versin Rabbim gönlüne göre versin bir de sen şimdi gidersen hiç bir şey yapmaz git adetin üçüncü günü gel der genellikle de sabah aç karna tahlil istiyorlar imkanın varsa sabah 9 bçktan önce yaptır hormon testini bazı doktorlar kabul etmiyor ona göre zaten tedavini belirliyor doktor umarım hayırlısıyla kısa zamanda anne olursun
Tup bebek arastirdin mi?Kuzenimde 36da evlendi 38inde anne oldu tup bebekleYeni uyeyim simdiden yanlis ifade kullanirsam ozurdilerim yasim 36 yeni evliyim haziranda evlendim ama temmuzda beraber yaşamaya başladık ocağa kadar da doğum kontrol hapi kullandım eşim askeri personeldi köyde yaşadık sağlık ocağı olmadığı için hipoglisemi (düşük kan sekeri) hastalığım olduğu icin zorluk yaşamamak için korundum şimdide bakıyorum çocuk sahibi olma ihtimali yok diyorlar dogudayim ne yapmam lazim utaniyorum nasil ilerlemem lazim neler yapmaliyim neolur akil verin
Ne demek hepimizin derdi aynıAminnnn .Allah sizede tez zamanda anne olmayı nasip etsin .çok sağolun.
Daha bu ay korunmayi biraktigim icin arastirmadim doktor olmaz.derse kayseriye giderim sanırımTup bebek arastirdin mi?Kuzenimde 36da evlendi 38inde anne oldu tup bebekle
Bnce arkadaşın normal yolla gebe kalma ihtimali de var doktorlar bilir zaten o ihtimali hormon testiyle ya da alttan görüntülemeyle direk tüp bebek olmuyor belli süresi var 3 ya da 6 ay basit tedaviler denenir klomen ovitrelle gibi tedaviler yapabilir o süre öyle değerlendirilir ondan sonra olmuyorsa tüp bebeğe yönlendiriyorlarTup bebek arastirdin mi?Kuzenimde 36da evlendi 38inde anne oldu tup bebekle
Ozaman regl olunca 3.gün hemen doktora gideyim şimdi folik asitte kullanıyorum bilmiyorum nekadar mantıklı içiyor olmam ama bakalim nolur dua edin çok umutsuzum.cok geç evlendim ben moralim.bozukBnce arkadaşın normal yolla gebe kalma ihtimali de var doktorlar bilir zaten o ihtimali hormon testiyle ya da alttan görüntülemeyle direk tüp bebek olmuyor belli süresi var 3 ya da 6 ay basit tedaviler denenir klomen ovitrelle gibi tedaviler yapabilir o süre öyle değerlendirilir ondan sonra olmuyorsa tüp bebeğe yönlendiriyorlar
Çok iyi yapmışsın folik asidin bir zararı yok gebelik düşünmeden en az üç ay önce alınması lazım diyor doktorlar zaten Bn de bi iki ay kullanmıştım olmayınca bi köşeye attım şimdi doğudayım tekrar başlayayım tedaviye dedim doktor direk folik asit kullanıyor musun DİE sordu yok dedim mutlaka kullanmalısın bebeğin tutunmasını sağlıyor dediOzaman regl olunca 3.gün hemen doktora gideyim şimdi folik asitte kullanıyorum bilmiyorum nekadar mantıklı içiyor olmam ama bakalim nolur dua edin çok umutsuzum.cok geç evlendim ben moralim.bozuk
Ben 5 ay korundum gittim bi yol dolmadan gelme dedi bütün doktorlar salladı bi yıldan sonra gel dediler dinlediğim için o kadar pişmanım ki imkanım varken erken başlasaydım döküntü çekmezdim şimdi. Şuna da doğunun ücra köşelerinden birindeyiz ne doktor ne başka bir şey perişan oluyorum hastaneye git gel o yüzden tavsiyem zamanını en iyi şekilde değerlendir pişman olma bnm gibiOzaman regl olunca 3.gün hemen doktora gideyim şimdi folik asitte kullanıyorum bilmiyorum nekadar mantıklı içiyor olmam ama bakalim nolur dua edin çok umutsuzum.cok geç evlendim ben moralim.bozuk
Hmm evet burası birazda sıkıntılı zaten hastane bile beraber çok tesekkurederi.bir program yükledim ordanovulasyon gününe dikkat etmeye başladım eşimin nöbetine denk gelmişti eşim benden küçük buarada ama bakalim inş olur çok sagolun
Bakin bunu bilmiyordum hergun ilişkiye görmekte mantıklı değilmiş tabi bunu kulaktan dolma bilgilerle söylüyorumTelefondaki programlar herkesde tutmuyor mesela geçen ay benim o programdan 5 gün sonra oldu. Arkadaşım mesela regl bitiminden hemen sonra yumurtluyor bir kaç gün sonra. Programlar geneli baz alır aynı kişinin bile değişir yumurtlama sı kimi ay 11. Gün kimi ay 15. Gün filan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?