- 3 Temmuz 2007
- 55
- 2
- 48
- Konu Sahibi ZorluSevdam
Yaşimm 30 ama halen sivilcelerim var..Yaa ne yapacam..Kizimla beraber ergenligemi giriyom ne..Ne yapabilirim..biktim artik çenemdeki minik sivilcelerimden..:bbo::1no2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok saol ama ben daha kesin bi çözüm sormuştum yine tesekkürlersenağlamadoktora gidebilirsin mesela.
ben yaklasık 6 aydır sivilce sorunu yaşıyorum pek cok ürün denetim gerek kozmetik gerek dermokozmetik son olarak clinique anti blemish serisinin köpüğünü kullanmıstım gercekten iyi gelmişti ama bunun yanında eczacı tawsiyesi sivilce kremleri jellerini de kullanmıstım 5-6 gün önce anti blemish serisinin köpüğünün yanısıra tonik ve nemlendiricisini de aldım bir süre hiç baska birsey kullanmiim dedim ve gercekten de ise yaradı annem bile keramet demekki bundaymıs bosuna bissürü kreme para verdik dedi onun hiç umudu yoktu mucize gb deneyin derim
gecen hafta aldım ykm den clinique %15 indirimli satılıodu 125 ytl tuttu 3 ü yanında esantiyon da werdiler yine anti blamish serisinin bisii sivilce üstüne sürülen sadece:)
Annem 40 yasindaydi hala sivilc cikiyodu, bi ilac var onu surdu sivilce falan cikmiyo simdi
çok saol ama ben daha kesin bi çözüm sormuştum yine tesekkürlersenağlama