Sivilceli Ciltler Yaşım 30 ama sivilcerim var

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ZorluSevdam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2007
55
2
48
Yaşimm 30 ama halen sivilcelerim var..Yaa ne yapacam..Kizimla beraber ergenligemi giriyom ne..Ne yapabilirim..biktim artik çenemdeki minik sivilcelerimden..:bbo::1no2:

Bunu mutlaka deneyin. Sonucu sizi çok şaşırtacaktır. Gül yapragını kaynamıs suya sıcakken koyun iki gün bekletin ve süzün sonra süzdüğünüz suya bır fıncan elma sırkesı katın ve bır gun daha bekletın sonra tonık gıbı kullanın yuzunuzu bır pamukla bu karısımla silin. Bir müddet bekleyin ve su ile durulayın. Çok iyi gelecetir.

git 10 ytlye EUBOS sabun al iyi bi gündüz nemlendirici si al (tercihen sebamed 25ytl civarında)
gece nemlendiricisi kullan (tercihen mineral care-65-70ytl civarında)
bunları düzenli olarak kullan
yada bitkisel yağlardan faydalan cunku gercekten çok işe yariyorlar

ben yaklasık 6 aydır sivilce sorunu yaşıyorum pek cok ürün denetim gerek kozmetik gerek dermokozmetik son olarak clinique anti blemish serisinin köpüğünü kullanmıstım gercekten iyi gelmişti ama bunun yanında eczacı tawsiyesi sivilce kremleri jellerini de kullanmıstım 5-6 gün önce anti blemish serisinin köpüğünün yanısıra tonik ve nemlendiricisini de aldım bir süre hiç baska birsey kullanmiim dedim ve gercekten de ise yaradı annem bile keramet demekki bundaymıs bosuna bissürü kreme para verdik dedi onun hiç umudu yoktu mucize gb deneyin derim

hormonal bi bozukluktan da olabilir ama bu sivilceler içten yani vücdudun içinden gelen bişey.karaciğer rahatsızlıklarından veya yeteri kdar iyi çalışmamasından kaynaklanıyor.toksinler vücutta biriktikçe,bir de eğer tuvalet probleminiz varsa(kabızlık) bu vücut atıkları direk ciltte patlak veriyor.bunun için de beslenmeye dikkat etmek lazım...doktor gibi konuştum besırnaşık şey...ama gerçekten böyle.herşey vücudun içinde bitiyor.

offff offfff bu sivilceler banada illallahhh dedirtti vall bende denemedigim şey kalmadı biraz azaldı ve şu an formdan almıştım yine alkollü ,gülsulu bi tonik kullnıyorum bide Neutrogena akneli ve sivilceli yüzler için sabunu var 10 ytl onu kullanıyorumm azaldı bi kaçtane kaldı yanagımda onlar da toplu halde durdukları için kötü duruyo yüzüm tahriş olmuş gibi aynı bide bu sabunu deniycemm inşş bi sonuç verir arkadaşlar bide bu sivilcenin çıkmasının en büyük nedeni beslenme ve stress onlara biraz dikkat edin bakalım neolcak

ben yaklasık 6 aydır sivilce sorunu yaşıyorum pek cok ürün denetim gerek kozmetik gerek dermokozmetik son olarak clinique anti blemish serisinin köpüğünü kullanmıstım gercekten iyi gelmişti ama bunun yanında eczacı tawsiyesi sivilce kremleri jellerini de kullanmıstım 5-6 gün önce anti blemish serisinin köpüğünün yanısıra tonik ve nemlendiricisini de aldım bir süre hiç baska birsey kullanmiim dedim ve gercekten de ise yaradı annem bile keramet demekki bundaymıs bosuna bissürü kreme para verdik dedi onun hiç umudu yoktu mucize gb deneyin derim

evt bu seriyi ben de duydum çok iyiymiş sen kaça alıyorsun bu ürünleri (cilinique)

gecen hafta aldım ykm den clinique %15 indirimli satılıodu 125 ytl tuttu 3 ü yanında esantiyon da werdiler yine anti blamish serisinin bisii sivilce üstüne sürülen sadece:)

30 yasindan sonra cikan sivilceler genelde hormon bozuklugundan kaynaklaniyor bu sorunu ben de yasadim yuzumde acaip sivilceler cikmisti bir cok seyi denedim sonuc :husran
en sonunda doktora gittim bana verdigi surekli kullandigim bir hormon hapi sayesinde sivilcelerden kurtuldum

bende 29 yaşındayım sivilcelerimden bıktımm. en sonunda doktora gittim rouacutane verdii. biraz zor geçiyo kullanım süresi ama 1 ay da baya etkisini gördüm gözenekler kapandı sivilceler tümüyle dışarı attı kendini ve zamanla sönüyo.5 ay sonra pürüzsüz bir cilt olacak. güzel bir cilt için katlanırım diosanız deneyin

Oriflame'in organik çay ağacı ve biberiye özlü ürün seti,sivilceli ciltler için öneriyorum. $21350_1.png YÜZ YIKAMA JELİ...
$23675_2.png gce ve gündüz kullanılacak ( yağsız) nemlendirici...:nazar:

X