Amin. Yalnız bak 40 yaşında biri olarak şunu söyleyeyim, evlenemedim değil evlenmedim diyeceksin ! İlk evliliğimi de ikinciyi de çok aşık olarak yaptım. Öyle çok güzel bir kadın değilim, özelde öğretmenim, arkadaşlarım ayakkabı çanta alırken, ben bütün maaşımı 30 yaşımdan beri saç, baş, botox ve son 5 yıldır da dolgulara harcıyorum. (Hiçbir erkek çantana 2. Kez bakmaz) Makyaj yapmam ama yaz kış güneş koruyucu ve nemlendirici sürerim, kiloma dikkat ederim vs; dediğim gibi kimseden daha güzel değilim, ama sahip olduğum her şeyi avantaja çevirdim. Zeki ve enerjisi iyi biriyim. Çok okurum, entelektüel sayılırım. Evlenmek mi istiyorsun, çıtanı yüksek tut, bir de bu hayati önem taşıyor: hiçbir adama 2 aydan fazla süre verme. Ben flört edemem diyeceksin, bu kadar basit. Asla yeterli ilgiyi göstermeyen ve ilişkinin geleceği için zamana ihtiyaç duyan adamlarda oyalanma. Kimsenin üzerine düşme ve ilgi gösterme. Erkekler düz yaratıklar, bizim gibi komplike değiller, hepsi vahşi hayvanlar gibi avının peşinden koşmak ister. Gözüne kestirdiğin adamı mutlaka birkaç tur koştur... en kısa zamanda aşık ol, evlen, anne ol inşallah :)