Yaşça büyük sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi sever çiçeğim. Sen onun ölüsüne bi dokun bakalım, bi laf et, bak nasıl bitiyor o sevgi.

Adam boşanma sebebi ne demiş olursa olsun, boşanmakta haklı hatta mağdur gözükmüş, hatta iyi bir insan bile olsa hissettiğin şey senın yaşıtlarınla olan duygu değil. Önce bunu idrak etmelisin.

20 yaş büyük birinin illaki senin aradığın bazı tecrübeleri vardır, eğer imkanın varsa ne gibi sebeplerle bu kadar büyük insanlara çekildiğini görmek için destek al. Ve nolursa olsun istersen aşkından ölüyor gibi hisset; bu insanı hayatından çıkart.

Tabi kuş ölü olunca mecbur dili tatlı olacak.

Bir şekilde bu kadar iyi rol yapmayı becerebildiğini düşündüğüm durumda bile bir şeyler oturmuyor.Böyle birinin 1 yıl benimle ne işi olabilir ki ?
Offf çok safsın yazdıgın herşeyi okuyorum ve hep cevap sonunda bu cümleyi söylüyorum 20 yaşında ama 6 yaşındaki çocuk kadar kandırılması kolay birisin

Müge anlı da şuan aynı durum var açın izleyin. Biran da çıkacaksınız adamın hayatından bitti gitti bu kadar. Cesaretli olun biraz. Evlilik olmaz olsa ne olacak sen 30 yaşında o 50 yaşında hayatının baharında evde kös kös oturursun. Ay sinir oldum bi de adam yaşını göstermiyor mu kaz ayakları çıkmamış mı ne bilim fotoğraf çekilirken bile yanınızda baba gibi durmuyor mu

sizin evlendirnizi dusundugumde iki cocugun tum dertlerimi ceken bir kadin, cocuklarina bakici bulan bir erkek, eski karisinin hayatiniza dahil olmaya calismas,i cocuklatin sizi annelerinden dolayi benimseyememesi ve surekli bu nedenlerle kavgalar ,adamin size evlenmesiydin demesi ve sizin kayip giden gencliginize bakip kalmaniz, 30 lu yaslarda 50 yasinda hissetmeniz ve kapanis.

Ayrica adam yalan soylemis yalan
Hem erkekler cok cabuk vazgecerler emin olun sizi unutmasi baska birini bulana kadar ki uzun surmez onun icin duygusalligi bir kenara biran,sizi akli basinda biliyorlarsa akli basinda davranin kendinizi kandirmayin.

Sevgilim dediğin adam resmen baban yaşında, zaten sende ne kadar gerizekalı olduğunu yazmışsın, söylemeye gerek yok.

20 yaşında 2 de küçük çocuğun sorumluluğu olacak üzerinizde farkında mısınız? Yani yaşıtlarınızla gezip tozup hayatı yaşayacak, siz adamın yeri gelecek çocuklarına bakacaksınız. haftasonları babasında olacak. hiçbir kadın 2 çocukla kolay kolay yuvasını yıkmaz. tabi ki size mağduru oynayacak. Bir an evvel bitirin ilişkinizi. en fazla acısı 6 ay sürer.

20 yaş fark hele ki bir taraf 20 bir taraf 40 yaşındayken çok fazla. 40 yaşında bir adam 20 yaşında bir genç kızı çocuğu gibi görebilir ancak. El ele tutuşup gezmek için fazla büyük bir yaş 40. Aklınızı başınıza toplayın derim. Velev ki sonunda evlendiniz şu tecrübesiz halinize 2 çocuğa bakıp bir de onlarla uğraşacaksınız. Bu işin oluru yok bence

Babanız yaşında adam . Eski karısını kötüleyen adamın karakterinin neyini sevdiniz?Gelecekte ne bekliyorsunuz? Siz gençliğinizin baharında olurken o andropoz basamaklarını çıkmaya başlayacak.

Şöyle diyeyim, ben 30 yaşındayım. 20 yaşındaki halimi getirseler anlaşamam şu an. Kafa yapısı, düşünceleri, davranışları her şeyi farklı oluyor insanın. Sizde görsellik, cinsellik ve ego tatmini dışında bir şey bulması imkansız gibi bir şey. Bir de yaşınız küçük olduğu için o adamın yaş grubundaki bir kadına göre daha kolay manipüle edilebilirsiniz, bu da bir "avantaj" ona göre.

Ayrıca diyelim bu kişiyle evlendiniz. Çoluk çocuk kısmını hiç açmıyorum, sizi zaten zorlayacak bu kısım. 10 sene sonra 30 yaşında olacaksınız, tam kadınlığın zirvesinin başladığı yaşlar 30lar. Karşınızda 50 yaşında andropoz bir adam. Yaşınız yakın olsa, birlikte benzer süreçlerden geçerdiniz, bir uyum olurdu. Ki onda bile sorun olduğunu gözümle gördüm bazı çiftlerde. Yani demem o ki, olmaz bu iş. Mutlu olamazsınız. Adamın 20 yaş küçük biriyle ne işi olduğu kısmına falan girmiyorum zaten. Kardeşimle aynı yaştasınız, şu anda onun böyle bir durum içerisinde olduğunu düşünüyorum da, vazgeçirmek için elimden geleni yapardım çünkü mümkün değil. Bunu deneyimleyerek de anlarsınız ama gençliğiniz gider. Kendinizi harcamayın.

Konu okudukça çok üzüldüm hem kızım var hemde senin yaşında kız kardeşlerim belli ki bir yerlerde eksiklik var şefkate ve sevgiye ihtiyac duyuyorsun ama çok yanlış yerlerde arıyorsun be ablacım . Gençliğinin en güzel zamanlarındasin kimseye anlatmadikca daha çok yanlışlara surukleneceksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…