Yaşça büyük sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorum..
Ama yapmam gerekeni en yakın zamanda yapacağım

Hiç saf da değilim aslında sadece kendi başıma gelince bazı şeyleri göremiyorum gibi işte.Hâlbuki gerçekten göründüğü gibi bir adam olsa bile arkama bakmadan topuklamam gerekir
40 yaşındaki adamlar çakal da bazen genç kızlar da fena oluyor. Belki de sen kendine layık olmayan biriyle birlikte olarak daha üstün olduğunu kendi kendine ispat etmeye çalışıyorsun. Yani konuyu açtığından beridir bir aşk, tutku böyle duygular yok mesajlarında. Bırakmana engel olacak hiçbir şey yok ki. Bizi de yordun yani gece gece. Ya konu fake ya da hem adam hem sen melankoliksiniz.

Bu ilişkiden kazanımınız nedir ? Adama sordunuz mu mesela, sizi 2-3 sene gezdirmek istiyor muymuş ?
Evet."Eğer bir sonu olmayacak,eninde sonunda ayrılacağız diye düşünüyorsan zaman geçtikçe bu senin için daha zor olur.Daha çok gençsin,bunu erkenden yap.Yoksa araya başka paylaşımlar da girerse bu alışkanlık daha kalıcı hâle gelir, zorlanırsın."dedi.Benimle benim onunla kalmak istediğim süreye razı kalarak devam edecek.

Aşk,tutku ya da başka klasikleşmiş basmakalıp bir şey yazdığımda daha çok tepki çekeceğini düşündüm.Yoksa belirttim zaten,ona hissettiğim çekimi kimseye karşı hissetmedim.Ayrıldıktan sonra karşıma daha yakışıklı daha genç maddi durumu daha iyi daha ideal eşler çıkacak belki ama ben ona karşı hissettiğim hiçbir şeyi başka birine duyamayacağımdan eminim . Onunla en azından arkadaş olarak devam etmek isterdim ama böyle bir şeyin olabilirliği yok en yakın zamanda kesip atmak en iyisi.

Buraya kadar tüm yazdıklarınızı okudum. Ancak bunların değiştirilmiş gerçekler olabileceğini düşünüyorum.

Gerçekte kaç yaşındasınız ? 25 - 30 arası mı ?

Üstün olma düşüncesi olmadı hiç.Karşılıklı olarak denk kabul ediyoruz birbirimizi ama o daha çok ben ne istersem onu yapıyor.

Böyle ilişki mi olur ya güldürme beni gece gece. Her ikiniz de daha iyisini bulana kadar birlikte vakit geçireceksiniz. İşin özü bu. Bence senin açından da bir sorun yok.

Ne desek boş şu an onu anladım ne dersek diyelim 40 yaşındaki adam onun için bir melek dünyada başka erkekte yok.. konuyu takipten çıkayım en iyisi
Varmış var kendi dedi doluymuş hatta ama bunun gibisi yokmuş. Bilmem nesi altın dansa demekki. Ama dur onu da görmedi ki ne bilsin altın mı naylon mu...

Varmış var kendi dedi doluymuş hatta ama bunun gibisi yokmuş. Bilmem nesi altın dansa demekki. Ama dur onu da görmedi ki ne bilsin altın mı naylon mu...
Ay benim sinirim bozuldu ya. Mıy mıy mıy 1 saattir. Alan razı veren razı. Bize neden dert oluyorsa. Herkesin aklı fikri var.

Böyle ilişki mi olur ya güldürme beni gece gece. Her ikiniz de daha iyisini bulana kadar birlikte vakit geçireceksiniz. İşin özü bu. Bence senin açından da bir sorun yok.
Yani bir şeyler yazmak istiyorum tabii ki ama o adamı savunmak olarak gözükmesin.Her şeyden öte ben zaten bütün ilişkilerin sahte olduğunu düşünen birisiyim.İleride daha oturmuş bir hayatım olduğunda kendi eşimin bile eline bir koz vermek istemem (ne kadar mümkün olabilirse), bu yüzden ailemi karşıma almamı gerektirecek bir ilişkinin içinde olmam zaten bir hata.Çünkü kendi ailem ve hayatımdaki diğer kişi arasındaki sorunlar bence nerde yaşanıyorsa orda kalmalı.Kimin nasıl biri çıkacağı belli değil sonuçta.İleride nasılsa ailesinin desteği olmadan benimle evlendi,boşansa ya da aramız bozuşsa bile ona arka çıkan olmaz zaten diyip bana yüklenmeyecek biri olduğu ne malum?O yüzden ailemin desteği önemli,bitirme kararım da en çok bu yüzden.
İkinci olarak da şunu yazabilirim ben onunla her şeyimi paylaştım,ileride bana karşı koz olarak kullanabilecekleri de dahil.Çünkü bana karşı kullanacağını aklımdan geçirmedim bile.Sahte olmayacağını düşündüğüm tek şeydi belki de.

20 yaşında ne yaşadın da koz olarak kullanacak? Bırak saçmalamayı artık. İkiz kuleleri mi bombaladın ne yaptın? Adama ne sence ne yaşadığın, hangi hataları yaptığın? Seni önemsediğini falan mı sanıyorsun? Gönlü hoş olsun yeter ona. Aynısı senin için de geçerli. Genç kardeşim daha fazla yazmak istemiyorum konuna çünkü içim daraldı gerçekten. Kendince mantığa bürümüşsün her şeyi ama yaptığın saçmalığın sen de farkındasın. Bu da son mesajım artık. Hayat senin hayatın. Kendini kandırmakla aklını kullanmak arasındaki tercih sana kalmış.

Yakında bir cinsel beklentisi de kalamayacak zaten. Aklını başına al, yazık etme kendine. Bir heyecandır yaşamışsın geçmiş gitmiş. Hiç imrenmiyor musun normal ilişkilere?

Nedir bu gencecik kızların babalari yaşında, çocuklu adamlara olan meraki?

Bırakamıyorum, vazgeçemiyorum lafları da boş yani. Hayatı dizi tadinda yaşamayarak başlayabilirsiniz işe.
Bi de bu aşk nasıl bişeyse erkekler hep kendinden küçük genç kızlara imkansız aşk duyuyor, kendinden büyük neneye aşık olan erkekler neden yok bu kadar

Ablacım 40 yaşındaki biri seni gerçekten sevmiyordur roldür ve bunun altından kesinlikle bişey çıkar..senin temiz duyguların varken onun duyguları tamamen farklı..ve seni kandırıyordur..kendi yaşına uygun seni sen olduğun için aynı senin kafanda biriyle ilişki yaşamanı istiyorum..ayrılamıyorum diyorsun..neden?seni neyi cezbediyor?her yerden engelle karşına çıkınca da ayrılmak istiyorum de bitti..40 yaşındaki biri 20-21 yaşındaki biriyle neden çıkar anlam veremiyorum,bana göre sapıklıktır bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…