Yaşça büyük sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şule ayrılmadın diyelim on yıl sonrayı gel seninle hayal edelim .

O elli yaşında sen otuz .insanlar bence otuzlu yaşlarında en güzel zamanlari olur artık cinselligi en iyi şekilde keşfetmiş bir şeyler aşılmış, iş hayatı, arkadaşları herşey oturmuş . Bu zamanlarda arkadaşların eşleri olacak göreceksin eh yakışıklı genç birlikte gezecekler o tatil senin bu macera benim senin yanında birkaç yıl sonra atmisina gelecek çocuk istemeyen eski karım şunu yaptı çocuklar sorun çıkartıyor diyen poposundaki kıl ağarmış bir adam olacak . Cinsellik desen yok . Şimdi basit gelse de emin ol o zaman daha çok ihtiyaç duyacaksin . Millet çocuğunu alıp mutlu mesut yaşarken sen aldatmayi düşüneceksin. Pat yine kırk yaşındaki başka bir kan emici cikacak karşına . Sen yine ikinci kadın olacaksın sonra kaderim kötü diyeceksin. Geldin kırk yaşına hayatta yapayalnizsin gerçek bir aşk yaşamamış gercek mutluluğu tatmamis bir kadın var artık aynada . Yasitlarin çocuklarini hangi okula yollayalım ay çocukları annaneye bırakıp hangi tatile gitsek su arabayı degistirelim derken sen ne yapacaksın ?

Ay inanma adamda yaprak kımıldamıyor

Ben de bunu dusundum ya, kucucuk bakire kiz bulup cinsel sorunlarini belli etmeden iliski kurmak + o arada kiza da bak sana ne kadar saygiliyim diye rol kesmek, tam olarak win win durumu adamdaki. 35'lerinde bir kadin girseydi tahammul edebilir miydi 1 sene sadece el ele tutusmayla ergen iliskisi yasamaya? Anca ergenlerle yasayabilir, onu da bulmus.

Ay nasil kiziyorum kucucuk yastaki kizlara goz diken erkeklere ya, 20 yasindaki kiz resit de ne olmus? 18 yasina gelince birden olgunluk mu yukleniyor hala kucuk iste yasi. Of.

40 yaşında 20 yaşındaki üniversite öğrencileriyle ilişki yürüten adamdan hayır gelmez. Yani bu işin saçmalığının sen de farkındasın aslında ama bitirecek o gücü kendinde bulamıyorsun gibi.

ooo anlaşıldı durum. İki cocuguna dadı arıyor. Aklını başına topla 2 çocuklu adamla bu yaşta ne işin var.

20 yaşımda verdiğim hiç bir karar doğru değilmiş. Bunu büyüyünce anladım. 27 yaşındayım iyi ki de o yaşlarda vazgeçmediğim şeylerden vazgeçmişim dediğim çok zamanım oldu. O adamın aktif cinselliği vardır. Bir defa baban yaşında o adam. Bugün sen yarın 20 h yaşında olan başka biri. Kendini biran önce kurtar bu işten. Arkana bile bakma. Evlilik senin sandığın gibi oyuncak değil. O karım kötüydü dediğinde deli miydi eski eşin diyemedin mi ? Lafın durup dururken mi kötü çıkmış. Aç gözünü inanma

Daha dur, kendisini boşayan karısına hava atacak intikam alacak genç sevgilisiyle. Aklınca "sana kalkmıyordu" iması yapacak, eziklemeye kalkacak.

Aklınızı basınıza toplayın ve okulunuzu okumaya odaklanın. inşALLAH karsınıza sıze uygun bırılerı cıkar.Daha cok gencsınız .Bu güzel yıllarınızı böyle heba etmeyin.

Ya evlidir ya da baska birileri vardir cinsellik icin filan. 1 sene herif seni
Mi bekler

Yas farki
Cidden cok 5 6 yas degil vazgec bundan

Aranızda yüksek çekim var, evine gidiyorsun ve de kopamıyorsun. 1 yıldır birliktesiniz.
Ama el ele tutuşmaktan öteye geçmediniz.
İnandırıcı gelmedi.
Adam belki iktidarsız, seninle bu yönden rahat olduğundan dolayı değer verip, değer gördüğü için vakit geçiriyor.
Bu hikayeden olumlu bir sonuç çıkmaz.
Kaç.

Kendin yasamissin yasayasacaginida 30 lara gelince hep pismanlik olacak sende en guzel yillarimi bir amcaya heba ettim diye adam amca amcaa diye tabir ettigimiz statüde .benden 20 yas buyuk biri suan dede

O kadar değişik ki.Onun enerjisine ben yetemiyorum aslında.Günlük 2-3 saat uyuyor.Bazen 4-5 günde toplam 4 saat uyuduğu bile oluyor

Yani sonuçta ciddi bir şey yaşama planım yok hayatımın önümüzdeki 2-3 yılı içerisinde.Sizce kısa süreliğine onunla devam edebilir miyim ?

Akıl tutulması mı yasıyorsunuz fake misiniz karar veremedim.. evlilişkşerinin ilk iki yılı normal evlilik gibiymiş demissşiz cocuklar 11 ve 8 yasına aralarında 3 yas var minimum 3 yıl cınsel hayatları var zaten..ayrıca sizin zihniyetiniz de sorun var. ne demek gelecek dusunmesem de 2 3 yıl takılabılır mıyım? İnsan ne yaparsa kendine yapıyor gercekten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…