Yaşça büyük sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şule ayrılmadın diyelim on yıl sonrayı gel seninle hayal edelim .

O elli yaşında sen otuz .insanlar bence otuzlu yaşlarında en güzel zamanlari olur artık cinselligi en iyi şekilde keşfetmiş bir şeyler aşılmış, iş hayatı, arkadaşları herşey oturmuş . Bu zamanlarda arkadaşların eşleri olacak göreceksin eh yakışıklı genç birlikte gezecekler o tatil senin bu macera benim senin yanında birkaç yıl sonra atmisina gelecek çocuk istemeyen eski karım şunu yaptı çocuklar sorun çıkartıyor diyen poposundaki kıl ağarmış bir adam olacak . Cinsellik desen yok . Şimdi basit gelse de emin ol o zaman daha çok ihtiyaç duyacaksin . Millet çocuğunu alıp mutlu mesut yaşarken sen aldatmayi düşüneceksin. Pat yine kırk yaşındaki başka bir kan emici cikacak karşına . Sen yine ikinci kadın olacaksın sonra kaderim kötü diyeceksin. Geldin kırk yaşına hayatta yapayalnizsin gerçek bir aşk yaşamamış gercek mutluluğu tatmamis bir kadın var artık aynada . Yasitlarin çocuklarini hangi okula yollayalım ay çocukları annaneye bırakıp hangi tatile gitsek su arabayı degistirelim derken sen ne yapacaksın ?

Ay inanma adamda yaprak kımıldamıyor 🤣

Ben de bunu dusundum ya, kucucuk bakire kiz bulup cinsel sorunlarini belli etmeden iliski kurmak + o arada kiza da bak sana ne kadar saygiliyim diye rol kesmek, tam olarak win win durumu adamdaki. 35'lerinde bir kadin girseydi tahammul edebilir miydi 1 sene sadece el ele tutusmayla ergen iliskisi yasamaya? Anca ergenlerle yasayabilir, onu da bulmus.

Ay nasil kiziyorum kucucuk yastaki kizlara goz diken erkeklere ya, 20 yasindaki kiz resit de ne olmus? 18 yasina gelince birden olgunluk mu yukleniyor hala kucuk iste yasi. Of.

Merhaba üyeliğim yeni yaşım 20.1 yıldır kendimden 20 yaş büyük biriyle bir ilişki içindeyim.Kendisi ilk 6 ay daha önce evlenip boşanmış olduğunu bile benden sakladı.Ondan hiçbir şekilde vazgeçemiyorum.Yazdıklarımı okursanız kafanızda ne canlanır bilmiyorum ama yanlış bir şeyin içinde olduğumdan çok eminim.Bana kendimi çok iyi ve değerli hissettirdi hep.
Ondan vazgeçemiyorum.İyi bir üniversitede güzel bir bölüm okuyorum.Evlilik ya da koca meraklısı değilim.Onda beni cezbedebilecek para da dahil olmak üzere hiçbir şey yok.Onu saf duygularımla koşulsuz olarak seviyorum.Ama bundan kurtulmak istiyorum çünkü bu ikimize de zarar veriyor.
1 yıldır el ele tutuşmak dışında hiçbir şey yaşamadığımızı ve cinsellik de dahil olmak üzere hiçbir konuda beni zorlamayan bir adam olduğunu da belirtmek istiyorum.İlk tanıştığımızda ona sadece bir arkadaş gözüyle yaklaşmıştım, böyle bir şeyler hissedeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi.Ama ondan kopamıyorum.Daha önce siteye girip yazdığıma benzer şeyleri görünce bunun ne kadar büyük bir saçmalık olduğunu düşünmüştüm.Ama aklım ve mantığımla bunu aşamıyorum.Ben gerizekâlıyım ve insanları iyi tanıyamıyorum.Çok dağınık oldu farkındayım.Çok iyi birisi, bana çok iyi davranıyor ama aramızdaki şeylerin bir sonu yok.Beni bu zamana kadar hiç kırmadı.Sanki yanlış zamanda tanışmış gibiyiz onunla.25 hatta 30 yaşında bile olsa bir şekilde yaş konusu sıkıntı olmayacak gibi.Ama şimdi öyle bir uçurum var ki.Onu o kadar çok seviyorum ki öncesinde boşanıp ayrıldığını ve hatta çocuklarını bile benden en başta saklamasına kızamıyorum.İlk başta çok yıkıcı etkileri olmuştu ama eğer en başta bunu bilseydim ondan ayrılacağımı düşündüğü için bunu benle paylaşamamış.Kafam çok karışık onunla ilgili.Bir geleceğimiz yok ama onu çok seviyorum.Bir yandan da sadece hormonlarımın bir oyunu olduğunu düşünüyorum.Yaşımdan dolayı hislerime pek güvenemiyorum.Birinin farklı bir bakış açısıyla ne yapmam gerektiğini yorumlaması gerek.Çünkü onu kimseye anlatamıyorum.En yakın arkadaşlarım da dahil.Sebebi yaşı.Eğer gerçekten büyük bir aşk olsaydı aranızda buraya konu açmış olmazdın diye düşünmenizi de istemem çünkü onu silip atmayı defalarca denedim ama ondan kopamıyorum.Ve bir gelecek göremiyorum.Bu yaş sorununu nasıl aşabilirim onunla ? Kendiniz 20 yaşında verdiğiniz kararların doğruluğunu fayda ve zararını o yaştaki aklı başındalığınızı da değerlendirerek ne yapmam gerektiğini net bir şekilde ifade edebilir misiniz ?Birinin gerçekleri yüzüme vurması gerek,çünkü benim gözüm hiçbir şeyi görmüyor..
Bu kadar yoğun bir çekim hissettiğim biriyle imkânsız olmamız beni o kadar yoruyor ki.
40 yaşında 20 yaşındaki üniversite öğrencileriyle ilişki yürüten adamdan hayır gelmez. Yani bu işin saçmalığının sen de farkındasın aslında ama bitirecek o gücü kendinde bulamıyorsun gibi.

2 çocuğu var.11 ve 8 yaşlarında.5 yıl önce boşanmış.Buraya aslında birazcık onun için yazıyorum.Ben mi çok safım her şeye inanıyorum diye.Anlattığına göre -daha doğrusu bunları ben sordum,yani benim sorularımla açıldı bu konu- karısıyla düşündüğüm gibi bir şey yokmuş ve karısı ona iyi davranmamış.O bu süreçte ailesine karşı çıkarak evlendiği için bundan pek şikayet de edememiş.Zaten ağzı var dili yok diyebileceğimiz biri ve onları mağdur edemem diye düşünüp evli kalmaya devam etmiş.'Madem öyle neden 2 çocuk?' diye sormuştum.En başta evlilik birliği içindeyken evliliğe bir uyum süreci olduğunu düşünmüş bu yüzden uyuşmazlıklara çok takılmamış.Anlattığına göre 2.cocuktan önce de karısının ısrar ettiği gibi şu an yaşadığı şehre taşınmışlar.Karısı 2. çocuktan önce tekrar evlenmeden önceki gibi iyi davranmaya başlamış.Ama aktif bir cinsel hayatları olmadığını söyledi.
ooo anlaşıldı durum. İki cocuguna dadı arıyor. Aklını başına topla 2 çocuklu adamla bu yaşta ne işin var.

20 yaşımda verdiğim hiç bir karar doğru değilmiş. Bunu büyüyünce anladım. 27 yaşındayım iyi ki de o yaşlarda vazgeçmediğim şeylerden vazgeçmişim dediğim çok zamanım oldu. O adamın aktif cinselliği vardır. Bir defa baban yaşında o adam. Bugün sen yarın 20 h yaşında olan başka biri. Kendini biran önce kurtar bu işten. Arkana bile bakma. Evlilik senin sandığın gibi oyuncak değil. O karım kötüydü dediğinde deli miydi eski eşin diyemedin mi ? Lafın durup dururken mi kötü çıkmış. Aç gözünü inanma

Ben de bunu dusundum ya, kucucuk bakire kiz bulup cinsel sorunlarini belli etmeden iliski kurmak + o arada kiza da bak sana ne kadar saygiliyim diye rol kesmek, tam olarak win win durumu adamdaki. 35'lerinde bir kadin girseydi tahammul edebilir miydi 1 sene sadece el ele tutusmayla ergen iliskisi yasamaya? Anca ergenlerle yasayabilir, onu da bulmus.

Ay nasil kiziyorum kucucuk yastaki kizlara goz diken erkeklere ya, 20 yasindaki kiz resit de ne olmus? 18 yasina gelince birden olgunluk mu yukleniyor hala kucuk iste yasi. Of.
Daha dur, kendisini boşayan karısına hava atacak intikam alacak genç sevgilisiyle. Aklınca "sana kalkmıyordu" iması yapacak, eziklemeye kalkacak.

Aklınızı basınıza toplayın ve okulunuzu okumaya odaklanın. inşALLAH karsınıza sıze uygun bırılerı cıkar.Daha cok gencsınız .Bu güzel yıllarınızı böyle heba etmeyin.

Ya evlidir ya da baska birileri vardir cinsellik icin filan. 1 sene herif seni
Mi bekler😐🙄

Yas farki
Cidden cok 5 6 yas degil vazgec bundan

Aranızda yüksek çekim var, evine gidiyorsun ve de kopamıyorsun. 1 yıldır birliktesiniz.
Ama el ele tutuşmaktan öteye geçmediniz.
İnandırıcı gelmedi.
Adam belki iktidarsız, seninle bu yönden rahat olduğundan dolayı değer verip, değer gördüğü için vakit geçiriyor.
Bu hikayeden olumlu bir sonuç çıkmaz.
Kaç.

Kendin yasamissin yasayasacaginida 30 lara gelince hep pismanlik olacak sende en guzel yillarimi bir amcaya heba ettim diye :işsiz:adam amca amcaa diye tabir ettigimiz statüde .benden 20 yas buyuk biri suan dede

Yani sadece yüz yüze değil,telefon üzerinden yapılan bir şeye bile karşı.İstemiyor değil ama böyle bir şeyin konusunu ben açtığım zaman bile kendini kötü hissettin değil mi , rahatsız oldun mu falan diye sorup konuyu kapatıyor.Bunlar benim rahatsız olacağım şeyler değil yazıyorum ama yanlış şeylerin yaşanmaması gerektiğini söyledi.Belli bir zamanı ve benim düşüncelerimin tam olarak oturmasını bekliyor.Ne zaman hazır olduğumu düşünürse o zaman olduğunu söyledi.

O kadar değişik ki.Onun enerjisine ben yetemiyorum aslında.Günlük 2-3 saat uyuyor.Bazen 4-5 günde toplam 4 saat uyuduğu bile oluyor

Yani sonuçta ciddi bir şey yaşama planım yok hayatımın önümüzdeki 2-3 yılı içerisinde.Sizce kısa süreliğine onunla devam edebilir miyim ?

Evet."Eğer bir sonu olmayacak,eninde sonunda ayrılacağız diye düşünüyorsan zaman geçtikçe bu senin için daha zor olur.Daha çok gençsin,bunu erkenden yap.Yoksa araya başka paylaşımlar da girerse bu alışkanlık daha kalıcı hâle gelir, zorlanırsın."dedi.Benimle benim onunla kalmak istediğim süreye razı kalarak devam edecek.
Akıl tutulması mı yasıyorsunuz fake misiniz karar veremedim.. evlilişkşerinin ilk iki yılı normal evlilik gibiymiş demissşiz cocuklar 11 ve 8 yasına aralarında 3 yas var minimum 3 yıl cınsel hayatları var zaten..ayrıca sizin zihniyetiniz de sorun var. ne demek gelecek dusunmesem de 2 3 yıl takılabılır mıyım? İnsan ne yaparsa kendine yapıyor gercekten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X