Yaşça büyük sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dediğin gibi ya geleceğinin olmadığını bole bile devam edersin ya da ayrılırsın.kopamıyorum demişsin, şimdiden kopamıyorsan ileride kopmak daha zor olabilir bunu da bilesin.daha 20 yaşında olduğun için düşüncelerin bir anda değişip, bem ne saçma sapan bir şeyin içine düşmüşüm de diyebilirsin.emin değilim.

Ben de 20li yaşlarda yanlışlar yaptım buna benzer.cok şükür ki babam öğrendi sonra beni çekti çıkardı o saçmalığın içinden. Şu an düşünüyorum gerçekten adamların tek derdi ya para ya cinsellik ya heyecan.oluru yok güzel kardeşim.gencecik tığ gibi delikanlılar varken.
Bir de hiçbir kadın durduk yere iki çocukla yuvasını yikmaz.herif ne b.klar yedi de kadın bıraktı Allah bilir. Vazgeçemiyorum diye de birşey yok anan baban mi vazgecemiyosun.aklini başına al gençliğini heba etme.

Bir de 20 yaşındayken bir arkadasim vardı kendinden yaşça bayaa büyük biriyle beraberdi.adam boşandım demişti. Meğer evli ve 3 kız babasıymıs. Arkadaşıma inceden işleye işleye en sonunda cinsellik yaşamıştı. Kız aylarca kendine gelemedi.psikolojisi çok kötüydü. Başlarda çok masum görünen o adam gerçek yüzünü göstermişti.tehditlerle beraber olmaya çalıştı sonrasında..

Kendimi yerinize koyuyorum ve ona göre cevaplıyorum. Sizin yasınızda böyle bir sorunla karşılaşmış olsaydım. Evli olduğunu duyduğum an bütün iletişimi keserdim. Çünkü bir ilişkide güven çok önemlidir. Şuan aşık olduğunuz için mantıklı dusunemiyorsunuz. İleride evlilik yoluna girdiğinizde ya da zaman geçtiğinde duyduğunuz aşk duygusu dönüşecek ve o zaman pismanliklarinizi da iliklerinize kadar yaşayacaksınız.

Şimdilik yok,çünkü sen onun avısın ve seni ürkütecek bir şey yapmıyor şu anda.Yok hayır,bu kadar saf olamazsın,40 yaşında bir adamın,öyle liseli aşıklar gibi el ele tutuşup gezerek bir ilişki sürdüreceğine inanıyor musun gerçekten?Biran önce aklını başına topla ve bu kart horozdan kurtul.Kendine yazık ediyorsun,hiçbir geleceğiniz yok ve ben bu herifin bekar olduğuna ve hayatında başka biri olmadığına inanmıyorum,seni kandırıyor!.

20 yasında oldugun için o çekim var. Bende birine ölüp bitmiştim. Evlendim. Bi çocuktan sonra boşandım. 25ten sonrası candır

Tanıdığım,tanıyabileceğim bütün erkeklerden o kadar farklı ki..
Yani psikolojik ya da fiziksel olarak bana hiçbir zararı olmadı.Beni mutsuz eden tek nokta yaşı.
Ablacim 20 yasindasin ve kac tane erkek tanimis olabilirsin zaten? Ayrica 'taniyabilecegin' kismi yasina gore cok buyuk laflar. Sor bakalim ben dahil kac kisi 20 yasindayken askindan oldugu kisiye su an (30 yasindayim) donup bakar?
Dunyanin en buyuk yalanini okudunuz. Bacaklarini kirarim aslinda ama kendim de ayni halti yedigim icin bunu sana soyleyemiyorum, o yuzden sana duymak istediklerini soyluyorum su an diyememis tabii.

Kimse ask acisindan olmedi olmez, yasin o kadar genc ki iki gun aglar ucuncu gun hayatina devam edersin. Sen sen ol, ailene soylemekten cekinecegin hicbir iliski icinde bulunma.

Ergenlik dönemin kesin olarak bitmesine bile daha 1 yıl var. Baban ile aran nasıl? Bu adam bir baba ihtiyacını karşılıyor olabilir mi?

Çok üzüldüm, üniversitede senin gibi bir arkadaşım vardı, hayati kaydı

Bu tur bir iliskinin icinde olan bir tanidigim oldu. Sebebi, babasinin ilgisizligiydi. Genelde baba ilgisi sevgisi gormemis kadinlar boyle erkeklere ilgi duyuyor. Bunu ask saniyorlar. Tabi size ilgi duyan kisi bir sapik. Ama iliskinizin de bir yere gidecegi yok. Arkadasimdan bildigimsey su ki,bu iliskiyi yasamaniz ve zamanla icinizden atmaniz gerekecek. Burda yazilanlarin size bir etkisi yok, olmayacak. Acili bir surec sonucunda o adami hayatinizdan ve kalbinizden atacaksiniz

Tanıdığın tanıyacağın erkekler mi ,daha 20 yaşında ne erkeği taniyacaksin ki zaten ah ah adam yalancı, baba ,ve manipülasyon ustası ,biz ne yazsakta sen de vazgeçecek göz yok bence,maalesef kendinden çok şey kaybettikten sonra ancak akillanacaksin.Bir musibet bin nasihatten iyidir hesabı .Ben de 40 yaşında o adamın durumunda olsam ,20 lik çıtır, iyi eğitim alan bana aşık kızı tabiki asla bırakmazdım, ah küçük kız inşallah büyük kayıplar yaşamazsın

40 yaşında size uygun olduğunu düşündüğünüz erkek arkadaşınızla a
Memnun olmaktan çok ne yaşadığını ve neden ayrıldığını merak etmiştim .zaten o direkt bunları yazmadı.sadece 'düşündüğün gibi bir şey olmadı' yazdı
Peki boşanma sebebinin ütü,yemek,temizlik yapamadığı ana babası ile kısacası sülalesi ile iyi geçinemedigi için boşandığnı eklemedi mi?
Gidin bir de eski eşini dinleyin sevişirken her kıvrımına bayılıyorum demiş mi dememiş mi?
Kızım yaşında ki bir çocuğa kusura bakma hala çocuksun gözümde farkına var bu herif sana uygun degil gitsin yaşıtlarını kandırsın kanan varsa

adamın karısı boşanmış. İki çocugu olan bir kadın kolay kolay yuvasını dağıtmaz . ( burada da örneklerini görüyoruz.)
Boşanma sebebini eksik anlattığını düşünüyorum.
40 yaşında bir adamın el ele tutuşmaktan öteye gitmemiş olması da ayrı garip.
Cinsel bir sıkıntısı olabilir imajını verdi bana.
Her şeyi geçin siz otuz yasındayken adam 50 yasında olacak. Farkında mısınız adam hayatı yaşamış ve sizin dönemlerinizi bitirmiş. Size her türlü açıdan gerçekten uyum sağlayabileceğini sanıyor musunuz ?

Açıkcası bana da sevgili gibi gelmediniz sanki iki iyi arkadaş hissi uyandırdı bana anlattıklarınız.
Kısa süreli görüşsem nasıl olur demişsiniz ? ilerde bu adamdan kurtuldugunuzda giden günlerinize üzülürsünüz .

40 yaşında bir adam ilerde babanıza nasıl Baba diyebilir bunu düşünün ve yol yakınken vazgeçin

40 yasindaki birinin krndinden 10 yas buyuk biriyle olmasi kabul edilebilir. 30 lu yaslarda da ehh hadi diyelim. Ama 20 yasindayken 5 yas bile buyuk ucurum. Bu adam sizin babaniz yasinda. Ustelik toylugunuzdan yararlanip sizi kendine baglayana kadar yalanla avcunda tutmus. Hic bisey yapmasa bile babaniz yasinda. Siz yeni baslarken o turun ortalarinda. Siz kendinizi yeni kesfederken o kesfi bitirip master yapmis. Tekrar soyluyorum babaniz yasinda.

Yavrum adam ölük.

Düşünüyorum ama bu beni hissettiğim şeylerden alıkoyamıyor.Böyle pasif ve zaaflarını açık bir şekilde ortaya koyan zayıf birinden etkilenmemem lazım normalde
Kızma ama bu adama takılıp kalman yokluktan bence. Adam 40 yaşında, 2 çocuğu var. Her konuda pasif biri. İki çocuğunun babasını bu sebeplerle boşanmış kadın da ders olmuyor mu sana? Sevgilinin bariz cinsel sorunları var. Sen bu zamana kadar kimseden değer görmediğin,beğenilmedigin için bu içi geçmiş bey amca bile hoş geliyor. Sebebi bu sadece.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…