Yaşça büyük sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4. Sayfadayim okudukca sok oluyorum. Adam cakalin onde gideni ya. Allahim 20 yasinda kizi kandirmak icin o kadar az caba harciyo ve basariyo ki cildircam
Maalesef bazilari boyle oluyor. Cocukken alinmayan baba sevgisi ve ilgisi, travmalar vs derken, 20li yaslarda olay patliyor

Kendin yasamissin yasayasacaginida 30 lara gelince hep pismanlik olacak sende en guzel yillarimi bir amcaya heba ettim diye adam amca amcaa diye tabir ettigimiz statüde .benden 20 yas buyuk biri suan dede
Teessuf ederim 40 lar amcaysa bizde teyze oluyoruz o vakit olsun teyze anne yarisi demek nihayetinde

2023 yılındayız teknoloji çağı. Zaten çoğunluk bu devirde internetten tanışıyor 2003 YILINDA internette tanışsanız linc yerdiniz de yani suan bu en doğalı

Yani sonuçta ciddi bir şey yaşama planım yok hayatımın önümüzdeki 2-3 yılı içerisinde.Sizce kısa süreliğine onunla devam edebilir miyim ?
Bunu yapacaksin zaten. Burdaki kimsenin sana birsey anlatma imkani yok. Umarim en az zararla bu adamdan kurtulursun.

O da var tabii.. ulan nedense hep bu kadinlar suclu bosaninca halbuki bizim erkeklerin geneli karisina ilgisiz, karisini kullanan, merhametsiz, ellerinden gelse her isi onlara yaptiran kisiler degiller
+ Yatakta tam bir rezalet. Hatta yatak olayı bile oluşmuyor. Gel de delirme. Ama onun da suçlusu kesin kadındır, nasıl bi lanetse adamı kadından soğutmuştur. Zavallı adam.

Yaşıtın erkeklerin kökü mü kurudu 40 yaşındaki amcayla ilişki yaşamak nedir? Adamın çocuklarıyla bile aranda daha az yaş farkı var. Bir cafeye gidip otursanız herkes baba kız zannediyodur eminim. Ayrıca seni kandırıyor bal gibi de karısıyla evlilik hayatı yaşıyor. Parmağında oynatıyor seni.

+ Yatakta tam bir rezalet. Hatta yatak olayı bile oluşmuyor. Gel de delirme. Ama onun da suçlusu kesin kadındır, nasıl bi lanetse adamı kadından soğutmuştur. Zavallı adam.
Cidden bu erkeklere genel olarak yaranilmaz..yani kadin sex kolesi olsa bile isteksiz bir erkekle ne yapabilir.. her suc kadinda dedigin gibi.. bu kizin yillarini calacak vicdansiz pislik..bir insanda azicik vicdan olsa birakir o kizi asik bile olsa.. ki sanmiyorum..

Her 20 yaşında olan bir değil. Belli ki sen saçmalıyosun. çoluklu çocuklu amcayla ne gelecek düşünüyorsun? Eşim 38 yaşında ve 20 yaşında biriyle konuşacak bişey bulamaz bile. Genç genç çocuklar dururken gerçekten amacın ne merak ettim

Bana cocuklar teyze liseliler hanim abla diyo arada ne ara 40 oldum hic bise anlamadim
Hahahah olsun teyzede oluruz amcada gerekirse.. bundan sonra kalan omrumuz varsa hayirlisiyla ihtiyarlik kaldi bize yani bunu dusunmek bile uzuyor beni bazen.. ama bi 40 a vurunca saat bi farkindalik geliyor.. hizli gecti omur.. yalan dunya

Nereye kadar ürkütmeyecek, sağlıklı bir erkek 20 yaşında çıtır çıtır genç bir kızın yanında duramaz, ille tam bir seks olması gerekmiyor.
Bence o kadarı oluyordur da konu sahibi soyleyemiyordur. Avucunun içine alınca hadi evde kahve içelim , sana kahvaltı hazırlayayım , film izleyelim

Kendin cevaplıyorsun zaten bu kadar mükemmel olsa eski karısı boşanmazdı. Adam bildiğin sapık. Kızı yaşındasın. Adam askerden geldiğinde sen yeni doğmuştun.

Kendin cevaplıyorsun zaten bu kadar mükemmel olsa eski karısı boşanmazdı. Adam bildiğin sapık. Kızı yaşındasın.
Sapık olsa keşke ya. O bile değil. Ezik. İçine kaçan egosunu tamir ediyor. Bu kız kullanılıyor haberi yok.

Ablacim senden bir ricam olacak bu abiye 2 cocugun sirrini benim icin sorar misin? Hayir nerde yanlis yapiyoruz bilelim yani.

Bir de sen daha once kurtaj olmusmuydun? Konu tanidik geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…