Yaşayacağımız yer evlenmeme engel mi ?

Bu arada ilişkide bir ikna çabasıdır gidiyor.
Seni ikna eden hep karşı taraf.
Ama unutma ki yola " ikna edilmişlerle" değil "inananlarla" çıkılır.
Evet ikna edemeyince bir de duygu sömürüsü yaparlar....zeki ol aklını başına al buna müsaade etme...cok birsey yapmana gerek yok...hep sen beni ikna ediyorsun ve istediğin oluyor karşında salak yok sen sanirim beni saf sandın de ve kestir at ...ivedilikle bence

Konudan bağımsız olarak usuyenprenses evlendimı? Hayır bende şunu anlayamıyorum, madem ki kendi bildiğinizi yapacaksınız neden konu açarlarki..

Nice zor şartlarda çalışan polisler var. Eşleri de katlaniyorlar bu duruma. Ortak bir noktada bulusacaksiniz.inatlasmanin oh olsun demenin kimseye faydası yok

Bu yazdıklarınız normal insanlar için geçerli .eski konularına bir bakın isterseniz ,

Valla üşüyenprenses bile ayrıldı .

Bu adam ile alakalı eski konularınızın hepsini biliyorum, hep sizden ödün vermenizi istiyordu.
''Fedakarlık yap, eşya isteme, altın gereksiz, gelinlik giymesen de olur, düğün gerekli değil'' şeklinde istekleri olan adam ile evlenme aşamasında gelmişsiniz tebrikler..
Eski konularınıza da yazmıştım biz ne dersek diyelim bu adamla evlenirsiniz diye, öngörüm doğru çıktı.

Evlilikte yaşanacak yer konusuna ortaklaşa karar verilmeli.İleride büyük sorunlara sebep olabiliyor.Nişanlınız mesleğinden dolayı birçok yer değiştirmek durumunda olacak. Tercih yapabilecek durumdaysa, sizin de iş durumunuzu gözetmesi gerekir. Evlenince işini bırakanlar olabiliyor. Herkesin kendi yaşantısı, kendi tercihi tabiki. Ama, ben olsam işimi bırakmazdım.O dediği yerde uzun süre çalışması gerekecek mi? Hani belki atıyorum bir 6 ay sonra merkeze geçemez mi? Bunları bir konuşun, değerlendirin.Siz zaten çalışmayı düşünmüyorsanız, zaten sorun olmaz gider ,eşinizin çalıştığı yer nereyse oraya evinizi kurarsınız.

daha 23 yaşındasınız yahu
mesleğinizi elinize almışsınız
6 yıldır çıkmanız zaten ergenliğin bitişi ve gençliğiniz...
aynı kafa yapısına sahip olduğunuzu ve ileride de bu şekilde devam edeceğinizi düşünüyor musunuz?
yani çok farklı düşünüyor gibi geldiniz çift olarak, yani ayrı hayatlar yaşamak istiyorsunuz gibi.
ilerde köyde çoluk çocuk olacak bir mesleğiniz de olamayacak o şehirde o şartlarda yaşarken
resmen kocanıza bağımlı yaşayacaksınız hem de 10 sene...
burada konulardan okuyoruz kocaya bağımlı olunca bir süre sonra erkeğin egosu ağır basıyor.
bana ne gidersen git derse bir 5 sene sonra ne yapacaksınız, bir de çocuk olursa??
bilemedim ben... burayı da okuduktan sonra ben açıkçası yapmazdım.

kız ben evlenmedim ki bana niye giydirdin

Aslında ciddi bir tartışma. Ama sevdiğine ve sevildiğine inanıyorsan ilişkiye devam et.

Yahu boşuna hayatı dert ediyoruz. Neyi kafana takıyorsun ki, ne kadar yaşayacağımız belli bile değil. Sevgine odaklan.

amaaan ayrıl allah aşkına. adam polis bir sürü pislikle uğraşıyor. birde senin şehir beğenmemenle mi uğraşacak. olmuyorsa bırak yakasını. o da seninkini bıraksın. o kendi memleketinde bulur zaten. sende işinden çıkma kendi memleketinde bul. şehir bu kadar önemliyse nerde kaldı sevgi. ben napıyim eşimde polis ben onunla doğunun en dibine gittim ya gık demedim. sanki sürekli mi kalacak gittiği yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…