Yaşayacağımız yer evlenmeme engel mi ?

Buda bir bakış açısı ne diyebilirim ki...
Adam aynı evet.
Düzelmiyor değişmiyor
Bense hala çabalıyorum
Sebep? Sevdiğiniz için mi? Sevdiğiniz insanla kanlı bıçaklı olmak daha mı iyi olacak.
Sadece onun istekleri var ve onun hayatında figüran gibisiniz. Evlendikten sonra değişircilerdensiniz sanırım. Umduğunuz gibi olur inş o zaman.

Ben her zaman istisareden yanayım heleki gelecek kuracağım adamla. Benim eşim de asker hiç bir tayin kendi isteği doğrultusunda olmamasına rağmen ihtimaller üzerinden konuşmuştuk , 2-3 ihtimalimiz vardı ve hepsine göre ilerleyecegimjz yolu çizdik. Beyefendi konuyu çok farklı bir noktaya çekip sana güvenemem zor gününde yanımda değilsin gibi konuyla hiç alakası olmayan bir noktaya taşımış konunun özünün bireysel tercih yapmış olmasının farkında değil ya da farkında ama konuyu bilerek saptiriyor

Ya çok ilginç 3 yıldır Cizre’de görev yapan biri birincisi ilk tercihine gider 2.si İzmir’de çok ihtiyaç var her türlü gider Ya nişanlınızın sicili bozuk Ya da izmiri ilk tercihi yapmadı sizi yedi...

Buraya sürekli aynı adamla ilgili benzer konuları açıyorsunuz. Verilen cevaplarda belli ama biz ne yazarsak yazalım bildiğinizi yapacaksınız. Evleneceksiniz siz, biz kabul ettik sizde edin.
Dedim bu üyeyi bi tek ben mi hatırladım. O şahısla o kadar çok problemleri oldu ki..
Şu an bende aynı şeyi düşünüyorum. Ne olursa olsun o kişiyle ev le ne cek.

Karabük
Tahmin değil yalnız ben orada ünv. de okudum şehri biliyorum imkanları vs. kısıtlı
Ben daha o kısmı hazmedememişken üstüne köy çıktı başımıza
Hangi köyü karabukun evet kucuk bir yer ve havası falanda kötü ya insan nefes alamıyor keşke ortak bir karar alinsaydi onca yil birbirinizi çekmişsiniz vardır her şerde bir hayır

Karabük
Tahmin değil yalnız ben orada ünv. de okudum şehri biliyorum imkanları vs. kısıtlı
Ben daha o kısmı hazmedememişken üstüne köy çıktı başımıza
Konuyla alakalı değil ama Karabük ünv nasıl ya, tavsiye eder misin?
Bir de aman boşver diyorum, böyle diyen adamla evlenme ama evleneceksende iyice düşün taşın
Kavga anında söyledikleri hoş değil

İyi de en ufak bir şeyde bu adam size ;senden bana eş olmaz vs diyor .evlenseniz de aynı şeyler olacak .burda her konunuzda insanlar aynı şeyleri söylüyor .,bu adamla olmaz .bir kere düşünce yapısı yanlış .bu arada Hüseyin ismi noldı sizin?

Konularını okumuştum. Hayret bu adamla evlenmene şaşırdım. Sırf hüseyin için senden bana karı olmaz diyen adamda ne buldun anlamadım.

Neyse Allah yolunu açık etsin.
Hüseyin mevzusu ne? Başka bir arkadaş daha buna deginmisti ama ben vakıf değilim

Hüseyin mevzusu ne? Başka bir arkadaş daha buna deginmisti ama ben vakıf değilim
Geçen sene yine 346843358. evlilik mevzusu konuşurken sevgilisi oğlum olursa babamın adını yani Hüseyin koyacağım demişti, Kelebek kabul etmeyince sevgilisi "o zaman inşallah çocuğun olmaz" deyince nedense Kelebek'in zoruna gitti.

Halbuki yıllardır evlilik mevzusu açıldığında adam hep arıza çıkarıyor ama Kelebek her defasında ilk kezmiş gibi şaşırıyor.

Beraber hayat kurma hazırlığı yapıyorsunuz ama adam sizi hiç dinlemeden kendi kararını vermiş. Evlenmek evlenmemek sizin kararınız ama evlendikten sonra da değişmeyecek. Kendi aklını ailesinin aklını sizden üstün görüyor. İyi düşünün derim.

O da iyiymiş Ben arkadaşın konularıni bilmiyorum ama anladığım kadarıyla akşamdan sabaha mesajla birbirlerinden ayrılıyor ,öğlen telefon mesajıyla barisiyorlar.Evlensinler de dünyanın kaç bucak olduğunu görsün kelebek kardeşimiz

Bence adamın evlenmeye niyeti yok, oyalıyor.
Ne zaman yüzük için tarih belirleseler adam mutlaka arıza çıkarıp, ayrılıp işi bozuyor. Kelebek sakinleşince barışıyor.

50 km uzaktaymış. Gidiş geliş 100.

Onu anladım. İzin gününde bile 90 km sınırın varken her gün 50 km yol sıkıntılı mesleki açıdan.

Bence konu sahibi kendisi istemediği hâlde bu tercihi yapan, daha önce de bir sürü sorun yaşadığı bu şahısla evlenmemeli orası ayrı tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…