Yaşayacağımız yer evlenmeme engel mi ?

Buraya sürekli aynı adamla ilgili benzer konuları açıyorsunuz. Verilen cevaplarda belli ama biz ne yazarsak yazalım bildiğinizi yapacaksınız. Evleneceksiniz siz, biz kabul ettik sizde edin.
6 yıldır anlaşamadığı, uyuşamadığı adama dönüp duruyor.
Çünkü ülkede erkek kıtlığı var.

Sizin istememenize rağmen orayı yazan, kendisi

Çıkan yeri beğenmeyen ama ona rağmen sırf yol yapmamak için sizi köyde eve kapatacak olan yine kendisi...

Ama bencil olan sizsiniz öyle mi?

Afedersiniz ama aileniz sizi köylerde evde oturup eş yolu gözleyim diye mi okuttu? Evlenince hemen peşpeşe çocukları da yapar paşamız evde sabahtan akşama kadar çocuk bakıp eş yolu gözleyen, bağımlı biri olur çıkarsınız. Zamanla bana muhtaçsın triplerine de girmeye başlar.

Sizi düşünseydi sevgiliniz, sizin hayallerinizden, kariyerinizden vazgeçmemeniz için bir süre daha sabredip sonrasında şartlar olgunlaşınca evlenmenizi teklif ederdi.

Böyle bir adamla asla evlenmezdim.

Hiç ihtimal vermedi ilçe çıkacağına merkezde olurum diyodu
Ama ben başka illeri yaz dediğimde tek tek ilçeleri saydı bana çıkarsa naparız diye

adam haklı
ben hak verdim valla
6 yıl her haltı yaptığım halde terk etmeyen üstüme düşen bir sevgilim olursa ben daha alasını yapardım ona
ne de olsa gitmez her kahrımı sineye çeker bana uymak zorunda diye daha beter süründürürdüm
sizinki yine az yapıyor

Polis memuruyla evlenmeyi düşünürken bütün olasılıkları düşünmeniz gerekirdi. Tayin işleri sürekli değişiyor. İzmir gelseydi bile bir sene sonra ne olacağı belli miydi? Adamın mesleğini biliyordunuz sonuçta.

Orta noktada buluşamıyorsanız, tartışma adabı bilmiyorsanız evlenmeyin zaten.

Nasıl bir yerse bu atandığı sadece köy ve merkezden mi oluşuyor. Köye de merkeze de ortak uzaklıkta bir yer bulunabilir insan oldurmak istedikten sonra.

Konuyu daha okumadım da bu babasının adı hüseyin olan degil mi tesadüfen az önce eski konuyu okudum. Evleniyo musunuz

Evet okudum konuyu kasım da senden bana karı olmaz eğer çocuk hüseyin olmazsa demiş şimdi de senden bana yol arkadaşı olmaz orda yasamzsan demiş. Allah mesut etsin. Çocuk ismi netlesti galiba

Zatwn orasa yasarsaniz maddi acidan sizin calismaniza gerek yok ama sıkılırsınız o ayri. Yine de demek istedigim bu cok sacma bi bahane. Cunku ordada sonsuza kadar kalmicak yine yeri degisecek. Bence siz emin degilsiniz evlenmekten. Evlenmeyin

Bu adam sana neler yaptı söyledi de ayrılmadın. Bir sürü konun var. O yüzden bundan hiç ayrılmazsın. Boşuna heyecan yapma
Bu arada karabüklü olarak söylüyorum. Şu krizde merkezde de iş bulman çok zor. Merkez ilçelere göre çok pahalı kiralar falan. Ayrıca yol masrafıda eksta yük. Not:eflani ve ovacık köy gibi ama diğer ilçeleri ortalam türkiye ilçelerinden bir farkı yok.

Konularınızı hatırlıyorum. Bu adam ailesine aşırı düşkün, size yapmadığını bırakmayan değil miydi? Siz de en son kesin ayrılmıştınız. Fikir istiyorsunuz anlıyorum ama adam ne yapsa geri döndünüz, her şeyi kabul ettiniz, şimdi biz size şöyle yapın böyle yapın diye fikir versek de bir şey değişmeyecek ki adam artık biliyor ki gitmeyeceksiniz, en iyisi kabullenin bu durumu

Sonucta sansa cıkmıs orası çünkü tayin işleri karısık işler. Hem sonucta yarn öbürgün Baska Baska illere gideceksiniz her seferinde bunu yasıcaksanız hiç evlenmeyn bence sonucta polis sehir sehir gezer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…