Merhaba hanımlar,
Uzun süredir girmiyordum buralara
Yeni bir dertle geldim sizlere.
6 yıldır sevgilim var kendisi polis memuru.
3 yıldır Şırnak Cizre'de görev yapıyor 1 aya da döenecek oradan.
Görevi bitti yeni bir ile atandı.
Kurban bayramında da aileleri tanıstırıp söz yapacaktık kiii
Önce atandığı il bizi büyük bir şoka uğrattı daha doğrusu beni.
Sonrada görev yapacağı ilçesi.
Şöyle anlatayım
Benim ünv. okuduğum şehir onun ilk görev yeriydi ikimiz orada tanıstık sevgili olduk memlekete yakın bir il ve küçük.
Sonrasında ben memlekete döndüm oda doğu görevine.
Doğu görevi bittiğinde dört gözle eski yaşadığı ile gitmek istiyodu hem memlekete yakın diyo 2 saat falan
Ama amaç sürekli ailesine gidip gelmek .
Bende bunu istemiyorum o yüzden orayı tercih etmesni hiç istemedim
81 il arasında sadece orası mı iyi yani dyordum hastanesi var şehir küçük mesafe sorunu yok herkesi tanıyoruz 3 yıl orda çalıştm şimdi gidince paşalar gibi olurum kadrosu iyi vs. vs. seni de işe sokarım dedi ben istemesem de de yazdı.
Bende muhasebeciyim bu arada.
Kendi memleketimde çok iyi bir firmada çalışıyorum ama mecburen bırakcam işi.
Neyse,
Zar zor ilk tercihe İzmir 'i yazdırdım ben buna ama orası da torpil yeri.
Çıkma ihtimali çok düşüktü velhasıl olmadı da .
Beyefendinin 2. tercihi tuttu zaten garanti gözüyle bakıyordu ailesi ve o çok mutlu
Ben de kara kara düşünüyorum hem yazdığı il çok küçük benim için iş imkanı yok hemde gün aşırı aileisne gideriz sürekli hayatımıza müdahele ederler diye .
Derkennn dün akşam ilçesi açıklandı benimkini gitmişler en küçük ilçeye köy gibi bir yere vermişler merkeze 50 km imkanlar sıfır
Sinirden deliye döndük ikimizde
Ama bir yanımda ona müstehak ohh oldu diyor
Başka illeri yaz dediğimde beni küçük ilçeye verirlerse ne yaparım sen kaç tane il gördün kaç yerde çalıştın diyodu.
Gördü gününü.
Biz düğünü seneye düşünüyoduk.
Baktım bu beyefendi yapcak birşey yok orda yaşarız demeye başlayınca attı benim kafa
Sen merkezden gelip gidersin ben orada yaşamam napıcam ben orda evin içinde kümes gibi dedim.
Yok ya hergün 100 km yol mu yapıcam kötü günde yanımda olmuyosun sen iyi günde varsın demeye başladı.
Çalışmazsın evde oturusun dedi bana.
Yok ya dedim
O zaman sen git gel merkeze hergün diyo
Resmen kendi keyfine yazma dediğim yeri yazdı şimdide acısını bilikte çekelim diyo
Bende ben orada yaşamam diyince o zaman evlenmiyecek miyiz dedi
Evlenmcez dedim bende
Oda iyi oldu herseyde bir hayır vardı sana güvenenem senden bana yol arkadası olmaz zoru görünce kıvırdın dedi
Beni düşünmeyeni ben niye düşüneyim ya siz söyleyin