Yaşayacağımız yer evlenmeme engel mi ?

Bence adamın evlenmeye niyeti yok, oyalıyor.
Ne zaman yüzük için tarih belirleseler adam mutlaka arıza çıkarıp, ayrılıp işi bozuyor. Kelebek sakinleşince barışıyor.
Cizre'de evlenmek istemediyse Karabük'te arızaya bağlamak için bile evlilik konusunu açmaz adam

Yazılanlardan sonra ben de üşenmeyip eski konularınızı okudum. Etkilemek istemem ama sevgilinin senin düşüncelerine ve en önemlisi sana saygısı yok kesinlikle.
Bu kadar sorunun ardından evlenme aşamasına gelebilmen büyük bir mucize.Umarım ben ve burada yorum yapan KK üyeleri yanılır da mutlu olursunuz.

Kalbini bozmuş ama elinde patlamış.
Ben olsam gitmezdim. O işe gidecek siz evde sıkılıp ona saracaksınız ve ilişkiniz yıpranacak. İlerde çocuklarınız olunca orada yetiştirmek zorunda kalacaksınız. Uzun vadede mutsuz eder sizi orası

simdi izmire dusseydi 10 sene sonra 2.sarkta semdinliye falan dusebilirdi ozaman ne yapmayi planliyordunuz???

emniyet mensubu tsk mensubu esi olmak zor acikcasi her babayigidin harcı değil siz bu yükü pek taşıyabileceğe benzemiyorsunuz
eşinizde oyle anlayisli birazda olsa sizin rahatinizi dusunecek bir tip degil belliki sanki yanlis olan esinizin teecih ettigi yer degilde sizin birlikteliginiz gibi

Daha büyük gelişmiş şehirler varken neden Karabük ? Senin de çalıştığını göz önünde bulundurarak yapmalıydı tercihini. Adam polis, kelle koltukta, yanında ol diyenler ben de polis eşiyim yaşanılabilecek en zor şeyleri yaşadık ama ikimiz de birbirimize kendi fikirlerimizi dayatmadık hep orta yol bulduk. Kız herşeyi göze almasaydı bu adama 6 yılını vermezdi. Erkeğin de bu kadın benim her zaman yanımda oldu mesleğin ağırlığını benimle taşıyor birbirimize yaslanalım deyip kıymet vermesi lazım
Ama... Bu adam bencil.

Yıllarca Manisa’da yaşadım( İzmir’e 15-20dk). Çok iyi bir kolejde öğretmenlik yapıyordum. Özel sektöre göre avantajlı bir okulum vardı diyebilirim.
Eşimin tayini Siirt’e çıktı ve beni götürmek istememesine rağmen onunla gitmeyi tercih ettim. Suan Siirtteyim hiçbir şekilde sosyal imkan yok. Alışveriş yapabileceğim bir yer dahi yok. Benim için en önemlisi iş, ama çalışabileceğim bir okulum yok.
Ancak hiç pişman değilim eşimle birlikte olduktan sonra nerede olduğumun bir önemi yok..🥰

Merhaba hanımlar,
Uzun süredir girmiyordum buralara
Yeni bir dertle geldim sizlere.
6 yıldır sevgilim var kendisi polis memuru.
3 yıldır Şırnak Cizre'de görev yapıyor 1 aya da döenecek oradan.
Görevi bitti yeni bir ile atandı.
Kurban bayramında da aileleri tanıstırıp söz yapacaktık kiii
Önce atandığı il bizi büyük bir şoka uğrattı daha doğrusu beni.
Sonrada görev yapacağı ilçesi.

Şöyle anlatayım
Benim ünv. okuduğum şehir onun ilk görev yeriydi ikimiz orada tanıstık sevgili olduk memlekete yakın bir il ve küçük.
Sonrasında ben memlekete döndüm oda doğu görevine.
Doğu görevi bittiğinde dört gözle eski yaşadığı ile gitmek istiyodu hem memlekete yakın diyo 2 saat falan
Ama amaç sürekli ailesine gidip gelmek .
Bende bunu istemiyorum o yüzden orayı tercih etmesni hiç istemedim
81 il arasında sadece orası mı iyi yani dyordum hastanesi var şehir küçük mesafe sorunu yok herkesi tanıyoruz 3 yıl orda çalıştm şimdi gidince paşalar gibi olurum kadrosu iyi vs. vs. seni de işe sokarım dedi ben istemesem de de yazdı.
Bende muhasebeciyim bu arada.
Kendi memleketimde çok iyi bir firmada çalışıyorum ama mecburen bırakcam işi.
Neyse,
Zar zor ilk tercihe İzmir 'i yazdırdım ben buna ama orası da torpil yeri.
Çıkma ihtimali çok düşüktü velhasıl olmadı da .
Beyefendinin 2. tercihi tuttu zaten garanti gözüyle bakıyordu ailesi ve o çok mutlu
Ben de kara kara düşünüyorum hem yazdığı il çok küçük benim için iş imkanı yok hemde gün aşırı aileisne gideriz sürekli hayatımıza müdahele ederler diye .

Derkennn dün akşam ilçesi açıklandı benimkini gitmişler en küçük ilçeye köy gibi bir yere vermişler merkeze 50 km imkanlar sıfır
Sinirden deliye döndük ikimizde
Ama bir yanımda ona müstehak ohh oldu diyor
Başka illeri yaz dediğimde beni küçük ilçeye verirlerse ne yaparım sen kaç tane il gördün kaç yerde çalıştın diyodu.
Gördü gününü.
Biz düğünü seneye düşünüyoduk.
Baktım bu beyefendi yapcak birşey yok orda yaşarız demeye başlayınca attı benim kafa
Sen merkezden gelip gidersin ben orada yaşamam napıcam ben orda evin içinde kümes gibi dedim.
Yok ya hergün 100 km yol mu yapıcam kötü günde yanımda olmuyosun sen iyi günde varsın demeye başladı.
Çalışmazsın evde oturusun dedi bana.
Yok ya dedim
O zaman sen git gel merkeze hergün diyo
Resmen kendi keyfine yazma dediğim yeri yazdı şimdide acısını bilikte çekelim diyo
Bende ben orada yaşamam diyince o zaman evlenmiyecek miyiz dedi
Evlenmcez dedim bende
Oda iyi oldu herseyde bir hayır vardı sana güvenenem senden bana yol arkadası olmaz zoru görünce kıvırdın dedi
Beni düşünmeyeni ben niye düşüneyim ya siz söyleyin
Adam polis memuru bide devletten metropol bi il ilçe mi bekliyorsunuz bune şımarık lık böyle karabük yazmasa belki yine daha gelişmemiş bi yere çıkacaktı kısmete azcık inansanız keşke hem artık şartları kısıtlı memleketmi kaldı ankara doğumluyum en iyi ilçesinde büyüdüm bilenler bilir çankaya da eşim polis şırnakta görev yaptı sonra ankarada şimdi çankırının bi köyünde kaza ama köy gibi iyikide gelmişiz buraya hayat şartları daha kolay insanlar daha samimi temiz eşimin işi büyük ile göre daha rahat polislik kolay bi meslek zannediyorsun galiba ankarada şırnaktayken her gün bi olay vukuat adamın 15 17 saat çalıştığını bilirim burada azıcık nefes aldı birazda bencil olmasanda polisliğin nasıl zor bi meslek olduğunu idrak edip destek olsan okumuşsun muhasebecisin saygı duyarım masa başında olacaksın o adam hırsızı sapığı delisi manyağıyla cebelleşecek azcık anlayış yahu şükürsüzleşmeye gerek yok Allah alıverir elinden

Ben aradaki bir cok seyi kacirdim sanirim. En son binbir turlu rezillik yasayip ayrilmamis miydin sen kelebek? Hala ayni adamla ve evlilik planliyorsan git bacim nereye isterse git. Ben hatirliyorum sevgilinin sana olan hareketlerini yasadiklarinizi. Sayfalarca neden o adamla evlenmemen gerektigini anlatti sana burada herkes. Bu kez bitti diye yeminler ettin.

Gercekten evliliginizin onunde Karabuk'te yasamaktan.daha buyuk.engeller var. Suraya yaziyorum, evlendigin gun pisman olacaksin.

Ama kime soyluyoruzki. Usuyenprenses bir, sen iki. Evlenin canim evlenin. BDV'nin sizlere de ihtiyaci var.

Ama unutma. Kendi dusen aglamaz...

Merhaba hanımlar,

Şöyle anlatayım
Benim ünv. okuduğum şehir onun ilk görev yeriydi ikimiz orada tanıstık sevgili olduk memlekete yakın bir il ve küçük.
Doğu görevi bittiğinde dört gözle eski yaşadığı ile gitmek istiyodu hem memlekete yakın diyo 2 saat falan
81 il arasında sadece orası mı iyi yani dyordum hastanesi var şehir küçük mesafe sorunu yok herkesi tanıyoruz 3 yıl orda çalıştm şimdi gidince paşalar gibi olurum kadrosu iyi vs. vs. seni de işe sokarım dedi ben istemesem de de yazdı.
Neyse,
Beyefendinin 2. tercihi tuttu zaten garanti gözüyle bakıyordu ailesi ve o çok mutlu
Ben de kara kara düşünüyorum hem yazdığı il çok küçük benim için iş imkanı yok hemde gün aşırı aileisne gideriz sürekli hayatımıza müdahele ederler diye .

Derkennn dün akşam ilçesi açıklandı benimkini gitmişler en küçük ilçeye köy gibi bir yere vermişler merkeze 50 km imkanlar sıfır
Başka illeri yaz dediğimde beni küçük ilçeye verirlerse ne yaparım sen kaç tane il gördün kaç yerde çalıştın diyodu.
Gördü gününü.
Baktım bu beyefendi yapcak birşey yok orda yaşarız demeye başlayınca attı benim kafa
Sen merkezden gelip gidersin ben orada yaşamam napıcam ben orda evin içinde kümes gibi dedim.
Yok ya hergün 100 km yol mu yapıcam kötü günde yanımda olmuyosun sen iyi günde varsın demeye başladı.
Yok ya dedim
Resmen kendi keyfine yazma dediğim yeri yazdı şimdide acısını bilikte çekelim diyo
Evlenmcez dedim bende
Oda iyi oldu herseyde bir hayır vardı sana güvenenem senden bana yol arkadası olmaz zoru görünce kıvırdın dedi

Bakın adamın size bağlılığı 1 cümlelikmiş. Bakış açılarınız çok farklı zaten pek mutlu olacağınızı düşünmüyorum. Onun herşeyine evet mi dememiz gerekiyor acaba yol arkadaşı olmak için? Ortak bir noktada buluşsaydınız ve ikiniz içinde iyi olacak bir şehri tercih etseydiniz daha iyi olurdu ama bakın o sizi hiç dikkate almamış zaten.

Şimdilik bu problemi atlatsanız da ileride daha büyük problemlerle karşılaşırsınız. Çünkü o aileci ve siz sürekli gidip gelmelerden hoşlanmıyorsunuz.

Ay inanmıyorum kelebek
Burda milyon tane konu açtın
Millet kendini yırttı sana akıl vermek için
Seni yerden yere vuran adamdan kopamamıştın
Sonra ayrıldın herkes seni alkışladı
Şimdi de gelmiş tayini şuraya çıktı merkeze uzak diye dertleniyorsun
Hani bi laf vardır ya müstehak
Sen bi evlen bakalım bu konu dert ettiğin en son şey olacak
Akıl fikir hediye edilecek birşey olsa cidden ederim sana.

Merhaba hanımlar,

Şöyle anlatayım
Neyse,

Gördü gününü.
Yok ya dedim
Evlenmcez dedim bende
O zaman ondan da sana yol arkadaşı olmaz...baska bir il yazmamakla evde otur işe girme demekle o da kendi bildigini okuyor demek ki...12yillik evli biri olarak soyleyim evlenmeyin....bu dava sürer orda hele aile de girerse yandınız....

Vallaha cok tartışmanıza bile gerek yok....haaa öyle mi tamam evet benden yol arkadasi olmaz de gec kolay degil elbet ama...ben de sana baska tercihler de yap benim de işe rahat girebileceğim demissiniz...asıl bencilliği ve düşüncesizligi yaparlar sonra duygu sömürüsü yaparlar...düşme sakın

Vallaha cok tartışmanıza bile gerek yok....haaa öyle mi tamam evet benden yol arkadasi olmaz de gec kolay degil elbet ama...ben de sana baska tercihler de yap benim de işe rahat girebileceğim demissiniz...asıl bencilliği ve düşüncesizligi yaparlar sonra duygu sömürüsü yaparlar...düşme sakın

X