Yaşayacağımız yer evlenmeme engel mi ?

Bu arada ilişkide bir ikna çabasıdır gidiyor.
Seni ikna eden hep karşı taraf.
Ama unutma ki yola " ikna edilmişlerle" değil "inananlarla" çıkılır.
Evet ikna edemeyince bir de duygu sömürüsü yaparlar....zeki ol aklını başına al buna müsaade etme...cok birsey yapmana gerek yok...hep sen beni ikna ediyorsun ve istediğin oluyor karşında salak yok sen sanirim beni saf sandın de ve kestir at ...ivedilikle bence

Ben aradaki bir cok seyi kacirdim sanirim. En son binbir turlu rezillik yasayip ayrilmamis miydin sen kelebek? Hala ayni adamla ve evlilik planliyorsan git bacim nereye isterse git. Ben hatirliyorum sevgilinin sana olan hareketlerini yasadiklarinizi. Sayfalarca neden o adamla evlenmemen gerektigini anlatti sana burada herkes. Bu kez bitti diye yeminler ettin.

Gercekten evliliginizin onunde Karabuk'te yasamaktan.daha buyuk.engeller var. Suraya yaziyorum, evlendigin gun pisman olacaksin.

Ama kime soyluyoruzki. Usuyenprenses bir, sen iki. Evlenin canim evlenin. BDV'nin sizlere de ihtiyaci var.

Ama unutma. Kendi dusen aglamaz...
Konudan bağımsız olarak usuyenprenses usuyenprenses evlendimı? Hayır bende şunu anlayamıyorum, madem ki kendi bildiğinizi yapacaksınız neden konu açarlarki..

Nice zor şartlarda çalışan polisler var. Eşleri de katlaniyorlar bu duruma. Ortak bir noktada bulusacaksiniz.inatlasmanin oh olsun demenin kimseye faydası yok

Adam polis memuru bide devletten metropol bi il ilçe mi bekliyorsunuz bune şımarık lık böyle karabük yazmasa belki yine daha gelişmemiş bi yere çıkacaktı kısmete azcık inansanız keşke hem artık şartları kısıtlı memleketmi kaldı ankara doğumluyum en iyi ilçesinde büyüdüm bilenler bilir çankaya da eşim polis şırnakta görev yaptı sonra ankarada şimdi çankırının bi köyünde kaza ama köy gibi iyikide gelmişiz buraya hayat şartları daha kolay insanlar daha samimi temiz eşimin işi büyük ile göre daha rahat polislik kolay bi meslek zannediyorsun galiba ankarada şırnaktayken her gün bi olay vukuat adamın 15 17 saat çalıştığını bilirim burada azıcık nefes aldı birazda bencil olmasanda polisliğin nasıl zor bi meslek olduğunu idrak edip destek olsan okumuşsun muhasebecisin saygı duyarım masa başında olacaksın o adam hırsızı sapığı delisi manyağıyla cebelleşecek azcık anlayış yahu şükürsüzleşmeye gerek yok Allah alıverir elinden
Bu yazdıklarınız normal insanlar için geçerli .eski konularına bir bakın isterseniz ,

Ben aradaki bir cok seyi kacirdim sanirim. En son binbir turlu rezillik yasayip ayrilmamis miydin sen kelebek? Hala ayni adamla ve evlilik planliyorsan git bacim nereye isterse git. Ben hatirliyorum sevgilinin sana olan hareketlerini yasadiklarinizi. Sayfalarca neden o adamla evlenmemen gerektigini anlatti sana burada herkes. Bu kez bitti diye yeminler ettin.

Gercekten evliliginizin onunde Karabuk'te yasamaktan.daha buyuk.engeller var. Suraya yaziyorum, evlendigin gun pisman olacaksin.

Ama kime soyluyoruzki. Usuyenprenses bir, sen iki. Evlenin canim evlenin. BDV'nin sizlere de ihtiyaci var.

Valla üşüyenprenses bile ayrıldı .

Bu adam ile alakalı eski konularınızın hepsini biliyorum, hep sizden ödün vermenizi istiyordu.
''Fedakarlık yap, eşya isteme, altın gereksiz, gelinlik giymesen de olur, düğün gerekli değil'' şeklinde istekleri olan adam ile evlenme aşamasında gelmişsiniz tebrikler..
Eski konularınıza da yazmıştım biz ne dersek diyelim bu adamla evlenirsiniz diye, öngörüm doğru çıktı.

Evlilikte yaşanacak yer konusuna ortaklaşa karar verilmeli.İleride büyük sorunlara sebep olabiliyor.Nişanlınız mesleğinden dolayı birçok yer değiştirmek durumunda olacak. Tercih yapabilecek durumdaysa, sizin de iş durumunuzu gözetmesi gerekir. Evlenince işini bırakanlar olabiliyor. Herkesin kendi yaşantısı, kendi tercihi tabiki. Ama, ben olsam işimi bırakmazdım.O dediği yerde uzun süre çalışması gerekecek mi? Hani belki atıyorum bir 6 ay sonra merkeze geçemez mi? Bunları bir konuşun, değerlendirin.Siz zaten çalışmayı düşünmüyorsanız, zaten sorun olmaz gider ,eşinizin çalıştığı yer nereyse oraya evinizi kurarsınız.

daha 23 yaşındasınız yahu
mesleğinizi elinize almışsınız
6 yıldır çıkmanız zaten ergenliğin bitişi ve gençliğiniz...
aynı kafa yapısına sahip olduğunuzu ve ileride de bu şekilde devam edeceğinizi düşünüyor musunuz?
yani çok farklı düşünüyor gibi geldiniz çift olarak, yani ayrı hayatlar yaşamak istiyorsunuz gibi.
ilerde köyde çoluk çocuk olacak bir mesleğiniz de olamayacak o şehirde o şartlarda yaşarken
resmen kocanıza bağımlı yaşayacaksınız hem de 10 sene...
burada konulardan okuyoruz kocaya bağımlı olunca bir süre sonra erkeğin egosu ağır basıyor.
bana ne gidersen git derse bir 5 sene sonra ne yapacaksınız, bir de çocuk olursa??
bilemedim ben... burayı da okuduktan sonra ben açıkçası yapmazdım.

kız ben evlenmedim ki bana niye giydirdin :KK70:

Merhaba hanımlar,
Uzun süredir girmiyordum buralara
Yeni bir dertle geldim sizlere.
6 yıldır sevgilim var kendisi polis memuru.
3 yıldır Şırnak Cizre'de görev yapıyor 1 aya da döenecek oradan.
Görevi bitti yeni bir ile atandı.
Kurban bayramında da aileleri tanıstırıp söz yapacaktık kiii
Önce atandığı il bizi büyük bir şoka uğrattı daha doğrusu beni.
Sonrada görev yapacağı ilçesi.

Şöyle anlatayım
Benim ünv. okuduğum şehir onun ilk görev yeriydi ikimiz orada tanıstık sevgili olduk memlekete yakın bir il ve küçük.
Sonrasında ben memlekete döndüm oda doğu görevine.
Doğu görevi bittiğinde dört gözle eski yaşadığı ile gitmek istiyodu hem memlekete yakın diyo 2 saat falan
Ama amaç sürekli ailesine gidip gelmek .
Bende bunu istemiyorum o yüzden orayı tercih etmesni hiç istemedim
81 il arasında sadece orası mı iyi yani dyordum hastanesi var şehir küçük mesafe sorunu yok herkesi tanıyoruz 3 yıl orda çalıştm şimdi gidince paşalar gibi olurum kadrosu iyi vs. vs. seni de işe sokarım dedi ben istemesem de de yazdı.
Bende muhasebeciyim bu arada.
Kendi memleketimde çok iyi bir firmada çalışıyorum ama mecburen bırakcam işi.
Neyse,
Zar zor ilk tercihe İzmir 'i yazdırdım ben buna ama orası da torpil yeri.
Çıkma ihtimali çok düşüktü velhasıl olmadı da .
Beyefendinin 2. tercihi tuttu zaten garanti gözüyle bakıyordu ailesi ve o çok mutlu
Ben de kara kara düşünüyorum hem yazdığı il çok küçük benim için iş imkanı yok hemde gün aşırı aileisne gideriz sürekli hayatımıza müdahele ederler diye .

Derkennn dün akşam ilçesi açıklandı benimkini gitmişler en küçük ilçeye köy gibi bir yere vermişler merkeze 50 km imkanlar sıfır
Sinirden deliye döndük ikimizde
Ama bir yanımda ona müstehak ohh oldu diyor
Başka illeri yaz dediğimde beni küçük ilçeye verirlerse ne yaparım sen kaç tane il gördün kaç yerde çalıştın diyodu.
Gördü gününü.
Biz düğünü seneye düşünüyoduk.
Baktım bu beyefendi yapcak birşey yok orda yaşarız demeye başlayınca attı benim kafa
Sen merkezden gelip gidersin ben orada yaşamam napıcam ben orda evin içinde kümes gibi dedim.
Yok ya hergün 100 km yol mu yapıcam kötü günde yanımda olmuyosun sen iyi günde varsın demeye başladı.
Çalışmazsın evde oturusun dedi bana.
Yok ya dedim
O zaman sen git gel merkeze hergün diyo
Resmen kendi keyfine yazma dediğim yeri yazdı şimdide acısını bilikte çekelim diyo
Bende ben orada yaşamam diyince o zaman evlenmiyecek miyiz dedi
Evlenmcez dedim bende
Oda iyi oldu herseyde bir hayır vardı sana güvenenem senden bana yol arkadası olmaz zoru görünce kıvırdın dedi
Beni düşünmeyeni ben niye düşüneyim ya siz söyleyin
Aslında ciddi bir tartışma. Ama sevdiğine ve sevildiğine inanıyorsan ilişkiye devam et.

Yahu boşuna hayatı dert ediyoruz. Neyi kafana takıyorsun ki, ne kadar yaşayacağımız belli bile değil. Sevgine odaklan.

amaaan ayrıl allah aşkına. adam polis bir sürü pislikle uğraşıyor. birde senin şehir beğenmemenle mi uğraşacak. olmuyorsa bırak yakasını. o da seninkini bıraksın. o kendi memleketinde bulur zaten. sende işinden çıkma kendi memleketinde bul. şehir bu kadar önemliyse nerde kaldı sevgi. ben napıyim eşimde polis ben onunla doğunun en dibine gittim ya gık demedim. sanki sürekli mi kalacak gittiği yerde

X