Merhaba kk üyeleri siz kv adayımdan bıktınız ama ben bir türlü bıkamadım. Yine manas destanı gibi konu yazdım uzun okumak istemeyen baştan okumasın. Okuyanlardan da özür dilerim
.
üzülme olayını anlatıyorum terziye gittik kv elbise diktirecekti. Terziye daha önce gitmemiş arkadaşından duymuş artık kötü şansıma annemin teyzesinin kızının yeri. duyunca keşke vazgeçirmeye çalışsaydım ama tanıyorum dedim. Gidince görünce kv adayı akraba olmamıza şaşırdı ben de çekik gözlüyüm ama karşısında orta asya tipi görünce haliyle dikkatini çekti diye düşünüyorum. Annemin kuzeni başladı anlatmaya. annesini anlattı ardından Anneannemin annesine girdi 13 yaşından 55 yaşına kadar doğurmuş her ülkeden Kırgızistandan Polonyaya kırıma çocuğu var. kadını anlattı durdu her detayı baya müge anlılık olaylar. Müdahale ettim tamam o kadar detaya inme eskidenmiş diye. Kv verdi gazı artık kötü niyetli mi bilmiyorum. Anneannem ikinci dünya savaşında Avusturyada doğmuş ordan Türkiye'ye gelmiş. ve annesi onu ilişkisi olduğu adamın yanına bırakıp gitmiş. Sonra hiç görüşmemişler annem bile görmemiş 2005 yılında öldüğü halde. Ama kardeşleri ile iletişim halinde artık nasıl buldular birbirlerini bilmiyorum. kv de sürekli göçmenlik zor eski insanlar öyleydi diye resmen gaz verdi anlatsın diye. Bizim aile kadınları hep çok evlilik yapmış. annem ve teyzem harici.
sustum oturdum yüzüm baya düştü anlamıştır. Bilmiyorum yani ömrüm boyunca görmediğim kadın yüzünden kv hakkımda kötü konuşur mu düşünür mü? bana ne demek istiyorum ama diyemiyorum önemsiyorum düşüncelerini. Ya bu kız da onlar gibi olursa der mi bilmiyorum. Ya içinde kötü düşünceler oluşursa? Yola giderken kv ne garip aile hikayen varmış dedi. Anneannemi üvey babaannesi babası hep saklamış annesine vermek istememişler kadının ne mal olduğunu belli olduğu için. Çok yargılamak istemiyorum şartlarını bilemeyiz dedim konuyu kapattık. Boşuna mı dert ettim üzüldüm ya sonuçta anneannemin annesi. Herhalde ona bakıp benim hakkımda saçma sapan düşünceleri olmaz. Ama içime o kurt düştü. Aksine 2 gün o kadar iyiydik ki.
Pazar günü sevgilimin abisinin bebeğinin mevlütüne geldim ve kv adayımın olduğu şehirde de biraz kalacağım. Arkadaşımda tabii. Pazar ve pazartesi kv evinde yatılı kaldım. kv sürekli istiyordu çağırıyordu aman ne olacak dedim ve kaldım. Hiç sıkıntı yaşamadık. Aksine o kadar iyiydi ki. Sürekli bebek sever gibi sevdi durdu. Buzdolabına fotoğrafımı çıkarıp asmış. Sabah sevgilimle telefonda konuşurken odaya girdi yatakta yanıma oturdu sonra da uzandı. Sürekli bir şeyler yaptı yedirdi. Hatta pasta almışlar doğum günümü kutladık 12 Mart'ta olduğu halde. Yaşanan sorunları bir şekilde hallettik ve genel olarak istediğim gibi çözüldü. bugün kuyumcuda nişan için takıları seçtik ikimiz. Kuyumcu da neden yüzüğünü takmıyorsun dedi evlilik teklifi aldığım yüzüğü takmıyorum. işaret parmağımda yüzük vardı. Kvme abla sen gelinine gümüş yüzük mü layık görüyorsun bir tane de günlük yüzük al diye saçma sapan muhabbet kurdu.orda ben baya bozuldum modum düştü. Ben gümüş takı takmayı seviyorum. Sanki ben altın alamam gibi laf sokuyor hissettim. annem de sen her şeyden nem kapıp durma dedi. Doğum günüme az kaldı hediye almak istediğini söyledi ve itirazlarıma rağmen aldı mezuniyetimde de hediye almıştı kendisi çok bonkör. bu biraz kötü hissettiriyor. Düğünde de takacağı altını ailem takmaz. Bu da içime dert oldu ama hep böyle oluyormuş erkek tarafı daha fazla harcama yapıyormuş. Yine de kötü hissediyorum işte. bir şey diyin ya ben kuruntu mu yapıyorum. Arkadaşıma geldim sinirden ağladım hep. Niye sordu durdu kendimi sorguladım. Yüzüme böyle dedikodumu yapan kim bilir arkamdan neler der