- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
Neden muhafazakar yer istiyorsunuzçok tşk ederim içten cevaplarınız için hepinize
okurken bile içim açıldı
izmir uzak,aileme uzağım daha da uzaklaşmış olurum,marmara bölgesindeyim
bir de daha muhafazakar bir yer daha iyi olur benim için
ama izmirde aklım/kalbim kalacak :))
Ben de Bursa, Aydın, Antalya derim.
Ama bu üç şehir benim için İstanbul'dan sonra gelir
İstanbul size uymaz diye yazmadım.
Tavsiye ile şehir değiştirmek isteyeni de ilk kez gördüm :))
Kurulu bir düzeni bırakmak zor olacaktır. Neyse benim de aklıma ilk İzmir geldi.
Hayat felsefemi yorumlarınıza sunmuyorum ki,şurası mı daha güzel burası mı demiyorum ki,görüşler tecrübeler yaşanmışlıklar bana fikir veriyor,kafamda bazı şeyler resmediyorum her şehir hakkında,ne mutlu bana ki istediğim şehirde yaşama mesleğimi yapma özgürlüğüm varTabiki kendin karar vereceksin kimsede sana müdahale etmedi zaten.'Klavye başında insanlar yüzyüze iken söyleyemeyecegi şeyleri çok güzel soyluyormus' derken ne demek istedin? Burada sana hakaret mi edildi? Görüşlere açık değilsen konuyu niye actin ozaman.
çok tşk ederim içten cevaplarınız için hepinize
okurken bile içim açıldı
izmir uzak,aileme uzağım daha da uzaklaşmış olurum,marmara bölgesindeyim
bir de daha muhafazakar bir yer daha iyi olur benim için
ama izmirde aklım/kalbim kalacak :))
Teşekkür ederimAkdeniz cok nemli yazi da kisi da konya da nem yoktur genelde hava aciktir kimse kimseye karismaz rahat sehir ve muhafazakar :)
ilk tanımınıza göre izmir dedim ama Marmara bölgesi deyince Balıkesir-bandırma yada erdek olabilir[/QUOTE
Teşekkürler
Batının gözünü seveyim tercih yaptık ve tümü ege bölgesi :) izmir ve aydın özellikle öneririm.
Teşekkür ederimeskişehir ve ankara olabilir. ilk bakışta ankara çok resmi bi memleket gb ama yaşadıkca alışıyorsun dahada cok seviyorsun. eskişehire bi kaç defa gitmiştim yaşamadım. yaşayanlar memnun eskişehirden
Evet ama belli bir zamandan sonra alisiyorsunAdana da çok nemli değil mi ?
TeşekkürlerGüzel, insanları sıcak, çağdaşlık seviyesi yüksek, rahat ortamı olan bir şehir istiyorsanız; İzmir
Buram buram Tarih kokan, küçük, huzurlu, sorunlardan uzak bir şehir istiyorsanız; Çanakkale
Tarihsel, metropol, hergün aşık olacağınız, imkanları fazla, ve insanları çağdaş olan bir yerde yaşamak istiyorsanız; Bursa (Nilüfer, Fatih Sultan Mehmed Tarafları)
önerimdir :)