yaşanacak şehir tavsiyesi istiyorum

Neden muhafazakar yer istiyorsunuz

Ben de Bursa, Aydın, Antalya derim.
Ama bu üç şehir benim için İstanbul'dan sonra gelir
İstanbul size uymaz diye yazmadım.

İstanbulda üniversite hayatım geçti,çok seviyorum ama yaşaması zor,görüyorum ki günden güne kaos halini alıyor

Tavsiye ile şehir değiştirmek isteyeni de ilk kez gördüm :))
Kurulu bir düzeni bırakmak zor olacaktır. Neyse benim de aklıma ilk İzmir geldi.

Şehir değişikliği/tayin durumumuz var tavsiye istedim
İlk defa mı devlet memuruyla karşılaşıyorsunuz ??

Hayat felsefemi yorumlarınıza sunmuyorum ki,şurası mı daha güzel burası mı demiyorum ki,görüşler tecrübeler yaşanmışlıklar bana fikir veriyor,kafamda bazı şeyler resmediyorum her şehir hakkında,ne mutlu bana ki istediğim şehirde yaşama mesleğimi yapma özgürlüğüm var

Ayrica komsuluk iliskileri iyi yardimseverlerdir etliekmegi hele bambaska...

ilk tanımınıza göre izmir dedim ama Marmara bölgesi deyince Balıkesir-bandırma yada erdek olabilir

eskişehir ve ankara olabilir. ilk bakışta ankara çok resmi bi memleket gb ama yaşadıkca alışıyorsun dahada cok seviyorsun. eskişehire bi kaç defa gitmiştim yaşamadım. yaşayanlar memnun eskişehirden

Batının gözünü seveyim tercih yaptık ve tümü ege bölgesi :) izmir ve aydın özellikle öneririm.

Bence mutlaka bursaya gelmelisin tarıh ve modernin bırlesımı bu sehir hemde muhafazakâr bır şehirdir izmire göre gezılecek görülecek yerleri bitmez hersey denız kum demek degıl mevsim olarakta kısları öle cok sert geçmez daha cok şey var canım bursamda ılgili ama sayfalar yetmez hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşı

tayininiz cıkınca merkez mi olacak kesin. bizde bursa bursa dedik sonradan verdiler en berbat ilçesine köy gibi evden dışarı çıkamıyoruz sizinde öyle olmasın.

Güzel, insanları sıcak, çağdaşlık seviyesi yüksek, rahat ortamı olan bir şehir istiyorsanız; İzmir
Buram buram Tarih kokan, küçük, huzurlu, sorunlardan uzak bir şehir istiyorsanız; Çanakkale
Tarihsel, metropol, hergün aşık olacağınız, imkanları fazla, ve insanları çağdaş olan bir yerde yaşamak istiyorsanız; Bursa (Nilüfer, Fatih Sultan Mehmed Tarafları)
önerimdir :)

Aydın - İzmir.
Bir Aydınlı olarak söylüyorum ki,kesinlikle aradığın gibi bir yer :)

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…