yaşanacak şehir tavsiyesi istiyorum

Izmir olmasin muhafazakar olsun demek nedirDuyan da Izmirdekileri ozellikle Izmirlileri tozutmus sanir. Izmir candir,kalitedir,insanlari icten sicaktir. Muhafazakarlikta insanin icindedir arkadasim. Sen hayatina yon verirsin izmillnin farki o mudahale etmez.
Zaten yeterince doldu Izmir'im.. Cennet burasi kis gunesi bile mükemmel sicak ve keyifli..

İzmir aşk'tır... Candır...İnsanı sıcaktır havası guzeldır herseyıyle guzeldır... ama dısarıdan kımse gelmesın kı ızmırımın özü kaybolmasın daha muhafazakar yerlerde yasamaya devam etmelısınız bence.. 20 senedir yapısal olarak gelişememiş izmirimin insanlıktaki ve dusuncedeki gelişimine baska yerler erisemez o bize yeter.. özetle izmir hayattır...

Olur mu canım
Gavur izmir diyorlar ya güzelim izmir e

gel canım adanaya hepsi var bu saydıklarının :)

20 yl önce gitmiştim izmire şu fuarın giriş kısımlarına... son bir kaç yıl önce yine gittim. Hiç bir değişiklik yoktu. Nerdeyse tüm izmir yirmi yılda zerre kadar gelişmemişti.
Canim o konuda haklısın
Bak bende izmir i çok seviyorum ama maalesef yatırım yapılmamış
O güzel şehir öyle kaldı gitti

Adımızı çıkmış duyanda burda herkes mini etekli derin dekolteli elinde biralar sokaklarda ona buna laf atarak gidiyor sanır.İzmir'in farkı kimse birbirine yaşam tarzını sorgulamaz.Her açıdan rahat bir şehirdir. Ön yargıları kıralım artık İzmir'i yaşayanbilir

1-İZMİR kesinlikle yaşanılası yerlerin en başında gelir tüm tatil beldelerine yakın, rahat, huzurlu, modern,sıcak ooo canım çekti yaww buzlu badem,kordon,çiğdem... sanırım özledim bu şehri
2-ÇANAKKALE

İstanbulunda güzel ilceleri var yahu gömdünüz kızlar :)
anadolu yakası Beykoz, otağtepe / avrupa yakası zekeriyaköy yaşanılası yerler.
Ama saydığım sınırlardan çıkmazsanız ancak huzura erersiniz

Muhafazakârlıktan ziyade yaşam koşulları şeklinde düşünürseniz daha sağlıklı olur sizin için.
Ben de İzmir'de yaşayıp, İzmir diyenlerdenim.
Eğitim imkanları, iş bulma imkanları, yaşam koşulları çoğu yere göre çok daha elverişli.

20 yl önce gitmiştim izmire şu fuarın giriş kısımlarına... son bir kaç yıl önce yine gittim. Hiç bir değişiklik yoktu. Nerdeyse tüm izmir yirmi yılda zerre kadar gelişmemişti.

Tum izmir diyorsunuz ama fuarin giris kisimlari diyorsunuz:) Izmire gelmissiniz basmanede ne isiniz var allahaskina :) Kim gezdirdi kim goturdu oralara sizi :) Gelen misafirlerimi asla fuara goturmem.Kentsel donusum bolgesidir orasi.Izmirli fuara gitmez zaten o eski tadi bulamadigi icin..Ben en son 15 yasinda gitmistim yani.

İzmir hem iklim olarak hem çağdaş yaşam olarak hem sevecen insanlara sahip olduğu için;
hem de siyasi olarak bugün düştüğümüz durumdaki payı sıfır olduğu için muhteşemdir.
İzmir istikrar demektir İzmir tek yürek olmak demektir. İzmir emekçinin arkasında/yanında olmak demektir.
İzmir gurur kaynağıdır.
İzmir candır kısaca...

Tavsiye alırım nerde yaşayacağıma kendim karar veririm !!
Nerede rahat edeceksem oraya gitme özgürlüğüm var kimse il sınırında durup müdahale edemeyecek değil mi ?
Klavye başında insanlar yüzyüze iken söyleyemeyeceği şeyleri çok güzel söylüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…