Olur mu canımIzmir olmasin muhafazakar olsun demek nedirDuyan da Izmirdekileri ozellikle Izmirlileri tozutmus sanir. Izmir candir,kalitedir,insanlari icten sicaktir. Muhafazakarlikta insanin icindedir arkadasim. Sen hayatina yon verirsin izmillnin farki o mudahale etmez.
Zaten yeterince doldu Izmir'im.. Cennet burasi kis gunesi bile mükemmel sicak ve keyifli..
Merhaba kk bayanları
Bu işin içinden çıkamaıyorum.sorunum şu ki; yaşadığım şehir çok nemli,güneşli gün sayısı az bi şehir.kışın 2-3 gün aralıksız süren yağmurları var,dışarıya çıkmak hele çocukla ve de arabasız mesele ! benim güneş görmediğim zaman enerjim düşük ve moralsiz oluyorum.zaten çamaşır kurutmak büyük bir sorun
Ben şehir değişikliği yapmak istiyorum ama karar veremiyorum,dedim ki sizlere sorayım.
Güneşli günü fazla,havası kuru,insanları sıcak,komşuluk ilişkileri olan,insana değer veren,çocuk yetiştirmenin kolay olduğu,eğitim olanakları güzel bir şehir tavsiyesi istiyorum,bilmem çok mu fazla şey istiyorum :)))
Canim o konuda haklısın20 yl önce gitmiştim izmire şu fuarın giriş kısımlarına... son bir kaç yıl önce yine gittim. Hiç bir değişiklik yoktu. Nerdeyse tüm izmir yirmi yılda zerre kadar gelişmemişti.
20 yl önce gitmiştim izmire şu fuarın giriş kısımlarına... son bir kaç yıl önce yine gittim. Hiç bir değişiklik yoktu. Nerdeyse tüm izmir yirmi yılda zerre kadar gelişmemişti.