Sonuçta fikir istediniz bizde yardimci olduk canınız nerde isterse(hayat felsefenize uyan) orda yaşarsınız.Hayat felsefemi yorumlarınıza sunmuyorum ki,şurası mı daha güzel burası mı demiyorum ki,görüşler tecrübeler yaşanmışlıklar bana fikir veriyor,kafamda bazı şeyler resmediyorum her şehir hakkında,ne mutlu bana ki istediğim şehirde yaşama mesleğimi yapma özgürlüğüm var
Hayat felsefemi yorumlarınıza sunmuyorum ki,şurası mı daha güzel burası mı demiyorum ki,görüşler tecrübeler yaşanmışlıklar bana fikir veriyor,kafamda bazı şeyler resmediyorum her şehir hakkında,ne mutlu bana ki istediğim şehirde yaşama mesleğimi yapma özgürlüğüm var
İzmir'e geleli yaklaşık 8 ay oldu .Geldiğimden buyana huzur ile doldum .Kavga gürültü görmez oldum sokaklarda .Bir gece kızım ateşlendi . Nöbetçi eczaneye tek başıma gidip geldim .İstanbulda asla cesaret edemezdim ve geldim geleli bir tek karşı cinsin bile ne bakış ne söz ile tacizine rastlamadım. Bir ara çirkinleştim mi acaba diye de düşünmedim değil . :)
İzmir kızları bayanları farklıdır 100 m öteden farkedilir . Ben de o kervana katılmak istiyorum .Valla ben İstanbul'a geldiğimde sanki alnımda yazar gibi birinci dakikada İzmirli diyorlardı.
Nerden anlaşılıyor bilmiyorum cidden.
Hele ışık mışık dinlemedim koca caddede koştum da çiçekçi amca "Deli İzmirliiiii" diye bağırıp güldü
Güzellik olarak değil de, havasından suyundan filan herhalde. Katılmışsınızdır o kadar ayda . Ooooo :)İzmir kızları bayanları farklıdır 100 m öteden farkedilir . Ben de o kervana katılmak istiyorum .
Çok komik gerçekten. Köpürmüş vatandaş. Ne bu asabiyet? İzmir'de sizi istemezmiş...en küçük bir eleştiriye açık değil insanlar. Milliyetçiliği anladım, alıştık da, bir de şehircilik yapan insanımız var.Tavsiye alırım nerde yaşayacağıma kendim karar veririm !!
Nerede rahat edeceksem oraya gitme özgürlüğüm var kimse il sınırında durup müdahale edemeyecek değil mi ?
Klavye başında insanlar yüzyüze iken söyleyemeyeceği şeyleri çok güzel söylüyormuş
Çok komik gerçekten. Köpürmüş vatandaş. Ne bu asabiyet? İzmir'de sizi istemezmiş...en küçük bir eleştiriye açık değil insanlar. Milliyetçiliği anladım, alıştık da, bir de şehircilik yapan insanımız var.
Ben de İstanbul'u çok severim ama birisi İstanbul'u eleştirdi diye aman sakın gelme, İstanbul'da seni istemiyor diye saçma bir tepki vermem.Muhafazakar olsun dediğinde, İzmirliler ne oluyor arkadaşım ? Elbette İzmirli olarak herkes cevap verecek. Şehircilik yeni bir şey değil, Hemşehri anlayışı çok uzun yıllardır olan muhabbet. Hani bilin.
Ben de İstanbul'u çok severim ama birisi İstanbul'u eleştirdi diye aman sakın gelme, İstanbul'da seni istemiyor diye saçma bir tepki vermem.
Ayrıca kimseyi benimle aynı şehirde doğdu diye kendime yakın, diğer insanlardan ayrıcalıklı görmüyorum. Hemşerilik anlayışı sizin olsun :)
Ben bilmem, ben onu da anlamam tabii, laf arasında hakaret eden sizsiniz. Hemşerilik kişiler arasında olur diye biliyordum. Şehri savunma olduğunu sizden öğrendim. Teşekkürler. Amacım polemik değil, daha fazla yazmayacağım zaten ama keşke biraz empati yapılsa. İzmir de seni istemiyor, sakın gelme...agresif, çirkin bir tepki. Olur, gelme durumunda kalırsa izin alır arkadaş sizden.Yalnız saçma bir şey varsa o da sizin düşünce yapınız. Hanfendinin yersiz cümlesi şehirin bir yerine eleştiri değil içinde yaşayan insanlaradır. O yüzden de tepki vermek en doğal hakkımız .
Kimseyi İzmirli diye yakın gördüğümü söylemedim şahsen. Hemşehrilik anlayışı, herkesin yaşadığı şehri savunmasıyla benzer. Onu kastettim ama onu da anlamadınız :)
Ben bilmem, ben onu da anlamam tabii, laf arasında hakaret eden sizsiniz. Hemşerilik kişiler arasında olur diye biliyordum. Şehri savunma olduğunu sizden öğrendim. Teşekkürler. Amacım polemik değil, daha fazla yazmayacağım zaten ama keşke biraz empati yapılsa. İzmir de seni istemiyor, sakın gelme...agresif, çirkin bir tepki. Olur, gelme durumunda kalırsa izin alır arkadaş sizden.