yaşanacak şehir tavsiyesi istiyorum

çok tşk ederim içten cevaplarınız için hepinize
okurken bile içim açıldı
izmir uzak,aileme uzağım daha da uzaklaşmış olurum,marmara bölgesindeyim
bir de daha muhafazakar bir yer daha
bursa ya git sen saka tabi, hayirli yer olsun insaAllah senin icin..

İzmir, mersin, çanakkae diyorum. İzmir her zaman ilk tercih tabi ki. Kasaba olur derseniz, foça, kuşadası gibi sahil beldelerini tavsiye edrim. Eğitim konusunda da gayet iyidir bu beldeler.

Ege'yi anlatmışsınız..: )
İzmir, Aydın, Muğla.. bir sahil kasabası hoş olur sizin için.. tabii çalışacaksanız daha merkezi kısımları olabilir..
Ya da Bursa, Balıkesir, Çanakkale..

Bursaya gitmelisin bence inş bir gün bende geri dönücem Bursama emekli oluncamı olur artık bilemiyorumAradıgın herşey var orda

Bizde bu yaz sonuna doğru gittik İzmir'e..
Çok güzel bi şehir.. Açıkçası çok sevdik. Trafiksiz, güzel havası olan biyer..
Benimde aklıma ilk İzmir geldi, herkeste aynı şeyi yazmış şaşırdım bende :))

20 yl önce gitmiştim izmire şu fuarın giriş kısımlarına... son bir kaç yıl önce yine gittim. Hiç bir değişiklik yoktu. Nerdeyse tüm izmir yirmi yılda zerre kadar gelişmemişti.

Ben de zaten , herkes İzmir'i söylüyor diye sinirlenmiştim. Gelmesin dışarıdan kimse İzmir'ime .
Siz olayı çözememişsiniz. İzmir'deki insanlar rahattırlar ya onu duydunuz da ondan muhafazakar istiyorsunuz anlaşılan ama İzmirliler rahattır kimsenin yaşam stiline karışmaz. O konuda rahatız. Neyse ... Gelmeyin siz İzmir'e . Bursa demişler. Oraya gidin.

20 yl önce gitmiştim izmire şu fuarın giriş kısımlarına... son bir kaç yıl önce yine gittim. Hiç bir değişiklik yoktu. Nerdeyse tüm izmir yirmi yılda zerre kadar gelişmemişti.

Üvey evlatız malum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…