yaşanacak şehir tavsiyesi istiyorum

Bende İzmirr diyorummm :p
Bbu kadar izmir aşığı var neden topiğime gelmediniz :KK67:

Merhaba kk bayanları
Bu işin içinden çıkamaıyorum.sorunum şu ki; yaşadığım şehir çok nemli,güneşli gün sayısı az bi şehir.kışın 2-3 gün aralıksız süren yağmurları var,dışarıya çıkmak hele çocukla ve de arabasız mesele ! benim güneş görmediğim zaman enerjim düşük ve moralsiz oluyorum.zaten çamaşır kurutmak büyük bir sorun
Ben şehir değişikliği yapmak istiyorum ama karar veremiyorum,dedim ki sizlere sorayım.
Güneşli günü fazla,havası kuru,insanları sıcak,komşuluk ilişkileri olan,insana değer veren,çocuk yetiştirmenin kolay olduğu,eğitim olanakları güzel bir şehir tavsiyesi istiyorum,bilmem çok mu fazla şey istiyorum :)))
Eskişehir :)

tabiki kırşehir hersene lise ve üniversite sınavlarında türkiye birincisidir,eğitimi oldukça iyi kuru bir şehir aynı zamanda hava yönünden,yol parası derdi çekmeyeceğin insanların sıcak olduğu yardımlaşmayı sevdiği bir şehirr....

İzmir candır Hayattır herşeydir Hoppa çok şanslıyım izmirde doğup büyüdüğüm için. Iyiki izmirliyim :KK37::KK37:

Hayat felsefeni yorumlayan yok . Muhafazakar bir yer istedin , üstelik İstanbul gibi zor ve tehlikeli bir şehirde yaşamış biri olarak. Sen İzmirlilerin hayat tarzına felsefesine laf söyledin,karşılığını da aldın. Ayrıca keşke İzmir'in sınırında durabilsem de seni almasam. "Yanlış ifade ettim kusura bakmayın" diyeceğine üstüne kabalaşıyorsun. Evet klavye başından ne kolay cidden.

arkadaşım İzmirlilerin hayat felsfesine laf söylemediğim yazdıklarımdan okunabilir,apaçık ortada,bu konuyu takip eden herkes görebilir,ben sizden daha fazla yorum almak istemiyorum çünkü benim kafamdaki 'izmirli' imajını zedeliyorsunuz,propagandanızı başka yerde yapınız

arkadaşım İzmirlilerin hayat felsfesine laf söylemediğim yazdıklarımdan okunabilir,apaçık ortada,bu konuyu takip eden herkes görebilir,ben sizden daha fazla yorum almak istemiyorum çünkü benim kafamdaki 'izmirli' imajını zedeliyorsunuz,propagandanızı başka yerde yapınız

Ay ne üzüldük biz İzmirliler . İmajımız sizin kafanızda zedelendi diye. Sizin zaten "daha muhafazakar olsun" derken bizim imajımız hakkında çok bilginiz olduğunu sanmıyorum. Hem suçlu hem güçlüsünüz.
Biz sokakta jartiyerle gezmiyoruz bilin de .

20 yl önce gitmiştim izmire şu fuarın giriş kısımlarına... son bir kaç yıl önce yine gittim. Hiç bir değişiklik yoktu. Nerdeyse tüm izmir yirmi yılda zerre kadar gelişmemişti.
Tarih 31.01.2015 İzmir malesef hala aynı...Gelişmeyi bekliyor...

ne kadar yorucu olmuş gerçekten tavsiyeleşme. ben de tavsiye isteyecektim ama istemeye korktum.

birkaç gündür şehir arayışındayım ben de. çünkü tayın olacağız ve bir yerleri seçmemiz gerekiyor. benim sağlık problemlerim nedeniyle sıcak ve nemli yerler ile çok soğuk yerler olmamalı. ılıman bir yer olmalı. elbetteki eğitim ve sağlık yönünden başarılı olmalı. ucuz olmalı. tavsiyeleriniz nelerdir. istanbulu çok sevmiştim ama yaşaması çok zor.

X