yaşanacak şehir tavsiyesi istiyorum

Tamam kışın soğuk olabiliyor ama Eskişehir i tek geçerim. Büyükşehir ama her aradığını bi arada bulabilirsin. Toplu taşıması basittir. Kısa sürer. İnsanları çok iyidir. Nispeten ucuzda. Bilmem memleketim olduğu için heralde bayılıyorum. Bir de şu geçen sene yaşanılası şehirler anketinde 3. Seçilmişti. Ne bileyim Akdeniz tarafları da çok güzel ama yazın fena oluyor ya. Ben bir hafta da havasından bunalıyorum. Sürekli klima lazım sanki eee o da zararlı. Neyse ben galiba memleketim olduğu için çok seviyorum galiba

kesınlıkle İzmir derim.bızım şehrımız bambaşka....
şimdi sız muhafazakar bıyer ıstıyorum demışsınız de her sehrın bellı kesımlerı bellı ınsanların oturdugu semtlerı muhakkak var.İzmirde kapalı ınsan az mı sanıyorsunuz.hıçte degıl...sadece burda herkes bırbırının göruşune saygı duyar öcu gbı bakmaz.he kalkıp kara peçe gezıyorsanız o zaman İzmire gelmeyın o ayrı
okonuyu gectım bıraz genış ele alalım canınız mı sıkıldı atlayın dolmuşa gıdın sahıle.....kımse sızı kadın basınıza cıktınız dıye rahatsız etmez burda....yasanacak bıyer gercekten....artık trafıkte sorun degıl..her yer yakınlaştı metroyla ızbanla.....iş olanaklarıda guzel
lakın söylemeden gecemeyecegım Antalyayı gezme fırsatım oldu gercekten orasıda guzel

Izmir ve aydin kesinlikle. Iki şehirde aynı anda yaşayan biri olarak söylüyorum; )

Eğer ucuz ve kışı fazla soğuk olmayan bir şehir istiyorsan mersinli birisi olarak mersin ve Adana derim mükemmel derece 2 şehirde çok

ucuz. Türkiye'nin
en ucuz şehirleridir bana göre kışlarıda güneşli gün sayısı fazladır.

Bir Aydınlı olarak kesinlikle AYDIN diyoruuum.. Küçücük bi şehirdir ama sıcakcıktır.. Hem insanları, insan ilişkileri hemde mevsimi.. Bambaşkadır.. Yazın canın mı sıkıldı atla git "ada"ya, İzmir'e.. gezdir çocuklarını:) şuan iş sebebiyle denizli'de yaşıyorum ama Aydınımı çok özlüyorum ki denizli aydına oranla daha gelişmiş bi yerdir ama hayatta değişmem aydınımı ben:) insanları yeter bee:) hakkınızda hayırlı ne ise o olsun inşallah:)

Tavsiye ile şehir değiştirmek isteyeni de ilk kez gördüm :))
Kurulu bir düzeni bırakmak zor olacaktır. Neyse benim de aklıma ilk İzmir geldi.

Tabiki kendin karar vereceksin kimsede sana müdahale etmedi zaten.'Klavye başında insanlar yüzyüze iken söyleyemeyecegi şeyleri çok güzel soyluyormus' derken ne demek istedin? Burada sana hakaret mi edildi? Görüşlere açık değilsen konuyu niye actin ozaman.

Cok usuyen biri olarak kesinlikle izmir diyorum. Hayranim izmirin havasina. 2 yildir burdayim bi kere bile grip falan olmadim. Onun oncesinde dogudaydim ve butun kışı hasta gecirirdim. Bugunde guzel gunesli bir hava var.

Urfa cografi özellikler açısından dediginiz gibi aynen .Hersey uygunda,egitim icin bişey diyemicem ama :)

Bence herkes gitmesin o yüzden İzmir'e. İzmir hep böyle güzel hep can kalsın. :)
Ah güzel İzmir...

Küçük,mütevazi,muhafazakar,denizi değil ama gölü olan ve havası kuru biyer diyosan Isparta canım.Çocuk yetiştirmek de önemli burda eğitim de iyidir

bi İzmirli olarak benim birtanecik gözbebeğim canım memleketime gelmenizi tavsiye etmem. size ''kriterlerinize göre'' tavsiye edebileceğim şehir konya.

aynı aynı
kapalı havada gözünü bile açamam
güneş görünce içinde güller açar resmen
ben tam akdeniz insanıyım ne çare ki karadenizde doğdum
boğuluyorum resmen ormanların sisin pusun içinde

Ben de Bursa, Aydın, Antalya derim.
Ama bu üç şehir benim için İstanbul'dan sonra gelir
İstanbul size uymaz diye yazmadım.

Ayni sey benimde kafama takilmadi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…