Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer ucuz ve kışı fazla soğuk olmayan bir şehir istiyorsan mersinli birisi olarak mersin ve Adana derim mükemmel derece 2 şehirde çokMerhaba kk bayanları
Bu işin içinden çıkamaıyorum.sorunum şu ki; yaşadığım şehir çok nemli,güneşli gün sayısı az bi şehir.kışın 2-3 gün aralıksız süren yağmurları var,dışarıya çıkmak hele çocukla ve de arabasız mesele ! benim güneş görmediğim zaman enerjim düşük ve moralsiz oluyorum.zaten çamaşır kurutmak büyük bir sorun
Ben şehir değişikliği yapmak istiyorum ama karar veremiyorum,dedim ki sizlere sorayım.
Güneşli günü fazla,havası kuru,insanları sıcak,komşuluk ilişkileri olan,insana değer veren,çocuk yetiştirmenin kolay olduğu,eğitim olanakları güzel bir şehir tavsiyesi istiyorum,bilmem çok mu fazla şey istiyorum :)))
Tabiki kendin karar vereceksin kimsede sana müdahale etmedi zaten.'Klavye başında insanlar yüzyüze iken söyleyemeyecegi şeyleri çok güzel soyluyormus' derken ne demek istedin? Burada sana hakaret mi edildi? Görüşlere açık değilsen konuyu niye actin ozaman.Tavsiye alırım nerde yaşayacağıma kendim karar veririm !!
Nerede rahat edeceksem oraya gitme özgürlüğüm var kimse il sınırında durup müdahale edemeyecek değil mi ?
Klavye başında insanlar yüzyüze iken söyleyemeyeceği şeyleri çok güzel söylüyormuş
Bence herkes gitmesin o yüzden İzmir'e. İzmir hep böyle güzel hep can kalsın. :)İzmir hem iklim olarak hem çağdaş yaşam olarak hem sevecen insanlara sahip olduğu için;
hem de siyasi olarak bugün düştüğümüz durumdaki payı sıfır olduğu için muhteşemdir.
İzmir istikrar demektir İzmir tek yürek olmak demektir. İzmir emekçinin arkasında/yanında olmak demektir.
İzmir gurur kaynağıdır.
İzmir candır kısaca...
Ayni sey benimde kafama takilmadi degilTabiki kendin karar vereceksin kimsede sana müdahale etmedi zaten.'Klavye başında insanlar yüzyüze iken söyleyemeyecegi şeyleri çok güzel soyluyormus' derken ne demek istedin? Burada sana hakaret mi edildi? Görüşlere açık değilsen konuyu niye actin ozaman.