Yaşamdan soğuttu

İnanın bana tek istediğim şeyde bu su kafamda olup biteni bir türlü unutamıyorum aklımdan çıkmıyor bugün aynı konuyu yine açıp yine tartışma yaratabiliyorm bunu basarsam bana yetecek

Merak etme seni catlatip doktorluk edince akillanacaklar ama iş işten geçmiş sevgi sizden gitmiş olacak bu aradada bı iki çocuk olacak ve sen bosanamayacaksin
Çok iyi başladınız ama niye böyle bitirdiniz tam da kendimi iyi hissediyordum boşanmak konusu zor deil boşarım gözünün yaşına bile bakmam sadece çok erken diye ailemi dusunuyorum

Çok iyi başladınız ama niye böyle bitirdiniz tam da kendimi iyi hissediyordum boşanmak konusu zor deil boşarım gözünün yaşına bile bakmam sadece çok erken diye ailemi dusunuyorum
Ben o moddayim çünkü çoğu kadında hatta iki senelik evli kizkardesimde bende ailesi yüzünden hiç anlasamadim ha düzeldi düzelecek geçecek herşey derken ailem derken hicbirsey değişmedi ve yiprandim ha sizinki farklıdır değişir diyorsanız inşallah değerinizi bilir mutlu olursunuz inşallah

İnanın bana tek istediğim şeyde bu su kafamda olup biteni bir türlü unutamıyorum aklımdan çıkmıyor bugün aynı konuyu yine açıp yine tartışma yaratabiliyorm bunu basarsam bana yetecek

O zaman psikolojik destek almanızı öneririm. Akıldan çıkarmamak farklı, akıldan çıkmayan şey için tekrar tekrar tartışma yaratmak iki farklı durum aslında. Madem memnun olmadığınız bir durum var bunu nasıl düzeltebilirsiniz buna yoğunlaşın derim.

Sigara içecekse kendi parasından alsın parası yoksa da içmesin bana göre fuzuliCıvık yapılı ayrıca.Kızda bir tuhaf Çocuk düşünmeyin adam saygısısız

Ay şok oldum yorumları okuyunca allah kimseyi parası yoksa sen al sigarasını diyecek kadar farkında olmadığı sigara bağımlısı etmesin.

Beni ilgilendirmiyor ama şu "onca kadin içinden beni secmiş" dusuncesinin altinda yatan hikayeyi anlamiyorum ben. Kocaniz dunyanin en mukemmel adami butun kadinlar peşinde siraya girmiş ama eşiniz sizi seçmiş siz de diger kadinlardan daha ustun bir kadin misiniz yani?

Sizden iyi, sizden güzel, sizden cekici bir suru kadin vardir eminim ama onlarin hepsi de eşinize bakar mi, eşinizin begendigi başka kadinlar da olmuştur belki ama herkeste oturmuş "beni seçse de evlensek" diye siraya girmemiştir heralde.
Erkegin seçmesi yetmiyor yani, seçme hakki sadece erkekte ve erkek istedigiyle birlikte olur diye birsey yok.

Neyse konu sahibi, eşiniz işyerinde de boyle biri ve boyle sakalara musade ediyor ki kadin da yapiyor. İlk kez olan birsey oldugunu sanmam ben. İnsanlar yüz bulmadan kolay kolay fiziksel temasa geçmez diye dusunuyorum. Siz ne kadar kendinizi yirtsanizda iş yerinde hareketlerini kontrol edmezsiniz, insan degişmez kolay kolay.

Bu öyle bir mantık değil.
Benden güzeli, çekicisi hep vardı.
Kocamdan iyisi de vardı.
Ama bir şekilde kısmet olup birbirimize evet demişsek başkalarından kıskanmak kadar saçma bir şey yok bence.
Olay gereksiz özgüven, kendini beğenmişlik değil.
Mantıken böyle bakıyorum olaya.

Anladim. Beni secmiş diyince onca kişi içinden elenip ben kazandim gibi birsey anlasiliyor.
Zamaninda birbirini secio bir soz verildigi icin guveniyorum, aksi durumda yollarimizi ayiririz dusuncesi daha mantikli evet

Anladim. Beni secmiş diyince onca kişi içinden elenip ben kazandim gibi birsey anlasiliyor.
Zamaninda birbirini secio bir soz verildigi icin guveniyorum, aksi durumda yollarimizi ayiririz dusuncesi daha mantikli evet

Ay yok, ne kazandığım ortada

Özel bir şey yapmadım. Kısmetim oymuş gözüyle bakıyorum.
Şu saatten sonra o kadından, bu kadından kayırcam diye kendime eziyet edemem.

Etrafta yılışık, gözüne, eline koluna sahip çıkamayan tipler hep olur.
Benimle kalmak istiyorsa kalacak, benden gitmek istediğinde gidecek buna engel olamam ki..
Bunun için kendi kendini yemek, adamı ya da kadını darlamak da anlamsız.

Yengeç burcuyum ben de çoğu şeyi unutamıyorum..burçla mı kişilik yapısıyla mı ilgili bilmiyorum..Daha yeni evlisiniz tartışmaların olması çok normal..Çok zor geçiyor ilk seneler alışma evresi...Bende çok kıskançtım çok sorun çıkarırdım ama birbirnizi anladıkça tanıdıkça geçicek o hisler

Şimdi kadına "hayırdır bremin" çıkışını yapsan. Yarın başka kadın eşine el silme adı altında eller. Eşin virüsün kaynağı.

Sakın cocuk yapma en az 3 sene

Eşinizin özür dilemeyi sevmemesi, sizle empatiyi düzgün yapmaması, kız arkadaslarıyla mesafesini koruyamaması, dışarıya çok güleryüzlü takılması, haklılığınızı kabul edememesi bana narsist bir tip çağrıştırdı. İsterseniz biraz araştırma yapın.

Eşim saha elemani saha da çalışıyor ve yanliz çalışıyor sadece arkadaşları yanında o başka bina da bu başka binada ama bağımsız olmamaya çalışıyorlar ki konum hata vermesin diye bir gün bende eşimle gittim işe başlarken de zaten bende eğitime katıldım kızı tanıyorum az çok ama iş bana göre deil dedim sadece eşim devam etti bayan arkadas tta tek bayan olduğu için bana baya ısrar etti beni yanliz bırakma yaparsın bu işi falan diye benim orda fark ettiğim eşim de şaşırdı kızın hareketine ve mesajlarını da okuyorum kanka kanka diye konuşuyor kıza eşimin haberi yok ama ben galiba biraz rahatsızım herşeyi kontrol edip görmek istiyorum bilgim olsun istiyorum

Narsist tip bunu mu araştırmam gerekiyor tam bi bakayım bilgim yok pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…