- 4 Mart 2020
- 462
- -16
- 13
- 33
- Konu Sahibi gamze660gamze
-
Sizin yerinizde ben olsam 3 gün 3 gece ağlardım birde yaptığım tek şey ağlamak tutamıyorum kendimiay aklima geldi. esimle ayni yerde calisiyoruz. bölümler ayri. tesadüf kapisi acik bende ordan geciyorum kadin masanin kenarina oturmus.
iyiki kiskanc degilim hiii evde kiyameti koparmistim
Evet kesinlikle o dönemlerde vardı hatta benim bu olayda asıl sorun görmem önceki yaşattıklarının önceki laubali tavırlarıLakayt bir tip eşiniz,ama bu özelliğini şimdi farketmediniz,yani sevgiliykende farkedilebilir bi özellik,,,, yanlışmıyım
İnanın bana tek istediğim şeyde bu su kafamda olup biteni bir türlü unutamıyorum aklımdan çıkmıyor bugün aynı konuyu yine açıp yine tartışma yaratabiliyorm bunu basarsam bana yetecekNokta kullansaydınız keşke de hepsini bir solukta okumasaydık. Evet eşiniz herkesle samimi olabilen bir karakter, 3 yıl önce ilk tanıştığınızda da böyleymiş. 7 ay önce evlendiğinizde de. Siz kabul edip evlenmişsiniz şimdi şikayetçi olmanız manasız.
Eşiniz yetişkin adam sigara içer içmez kararı velisi gibi yorumda bulunmanız hoş olmamış.
İki tarafın karşılıklı olarak küfür, hakaret etmesi yanlış. Burda ikiniz de hatalısınız.
Bende yengeç burcuyum. Yapılanı ben de unutmam ama bir şeyi affettiysem konuyu kapattıysam hayatta kafamda kurmam veya bunu kavga meselesi haline getirmem.
Siz eşinizi olduğu gibi kabul edemiyorsunuz. Eşiniz böyle bir karakter. İnsanlar değişmezler. Eğer karakteri size uymuyorsa her gün kavga etmek, kendinize kafanızda kurup eziyet çektirmek yerine boşanın derim
Umarim teşekkür ederimBilmiyorum empati yapınca bile tüylerim diken diken oldu. Umarım duzeltirsiniz
Çok iyi başladınız ama niye böyle bitirdinizMerak etme seni catlatip doktorluk edince akillanacaklar ama iş işten geçmiş sevgi sizden gitmiş olacak bu aradada bı iki çocuk olacak ve sen bosanamayacaksin
Ben o moddayim çünkü çoğu kadında hatta iki senelik evli kizkardesimde bende ailesi yüzünden hiç anlasamadim ha düzeldi düzelecek geçecek herşey derken ailem derken hicbirsey değişmedi ve yiprandim ha sizinki farklıdır değişir diyorsanız inşallah değerinizi bilir mutlu olursunuz inşallahÇok iyi başladınız ama niye böyle bitirdiniztam da kendimi iyi hissediyordum boşanmak konusu zor deil boşarım gözünün yaşına bile bakmam sadece çok erken diye ailemi dusunuyorum
İnanın bana tek istediğim şeyde bu su kafamda olup biteni bir türlü unutamıyorum aklımdan çıkmıyor bugün aynı konuyu yine açıp yine tartışma yaratabiliyorm bunu basarsam bana yetecek
Gereksiz kıskançlıklar bunlar yaa.
Allah aşkına üstüne elini silmiş bilmem ne ben hiç rahatsız olmam böyle şeylerden.
Adam onca kadın içinden beni seçmiş, evlenmiş.
Bir gün başka kadının ellerini üzerinde ister, ona gitmek isterse zorla tutamam.
Güle güle gider..
Biraz salsanız onu da kendinizi de ilişkiniz güzelleşir emin olun.
Yani aslında olay eşinizin izin vermesi falan diye de düşünmüyorum ben.
Karşıdaki insanın yapısı, tarzı ile ilgili.
Benim kadın doğum drum genç bir erkek, çok da hoş bir adam.
Ağız alışkanlığı hitap edip, durumu açıklarken Güzelim deyip duruyor.
Hatta kontrol sonrası gönderirken elini sırtıma koyup dert etme, merak etme diye moral verme amaçlı dokundu.
Eşimin bozulduğunu fark ettim.
Çıkınca da diyor ki çakcam ağzına güzelim güzelim :)
Ay ne olmuş dedim ağız alışkanlığı adama güzel çok.
Dert etme :)
Hayatı biraz böyle yaşamak lazım..
Beni ilgilendirmiyor ama şu "onca kadin içinden beni secmiş" dusuncesinin altinda yatan hikayeyi anlamiyorum ben. Kocaniz dunyanin en mukemmel adami butun kadinlar peşinde siraya girmiş ama eşiniz sizi seçmiş siz de diger kadinlardan daha ustun bir kadin misiniz yani?
Sizden iyi, sizden güzel, sizden cekici bir suru kadin vardir eminim ama onlarin hepsi de eşinize bakar mi, eşinizin begendigi başka kadinlar da olmuştur belki ama herkeste oturmuş "beni seçse de evlensek" diye siraya girmemiştir heralde.
Erkegin seçmesi yetmiyor yani, seçme hakki sadece erkekte ve erkek istedigiyle birlikte olur diye birsey yok.
Neyse konu sahibi, eşiniz işyerinde de boyle biri ve boyle sakalara musade ediyor ki kadin da yapiyor. İlk kez olan birsey oldugunu sanmam ben. İnsanlar yüz bulmadan kolay kolay fiziksel temasa geçmez diye dusunuyorum. Siz ne kadar kendinizi yirtsanizda iş yerinde hareketlerini kontrol edmezsiniz, insan degişmez kolay kolay.
Bu öyle bir mantık değil.
Benden güzeli, çekicisi hep vardı.
Kocamdan iyisi de vardı.
Ama bir şekilde kısmet olup birbirimize evet demişsek başkalarından kıskanmak kadar saçma bir şey yok bence.
Olay gereksiz özgüven, kendini beğenmişlik değil.
Mantıken böyle bakıyorum olaya.
Anladim. Beni secmiş diyince onca kişi içinden elenip ben kazandim gibi birsey anlasiliyor.
Zamaninda birbirini secio bir soz verildigi icin guveniyorum, aksi durumda yollarimizi ayiririz dusuncesi daha mantikli evet
Yengeç burcuyum ben de çoğu şeyi unutamıyorum..burçla mı kişilik yapısıyla mı ilgili bilmiyorum..Daha yeni evlisiniz tartışmaların olması çok normal..Çok zor geçiyor ilk seneler alışma evresi...Bende çok kıskançtım çok sorun çıkarırdım ama birbirnizi anladıkça tanıdıkça geçicek o hislerMerhaba arkadaşlar. Eşimle 3 sene önce tanıştık yaklaşık 7 aydır evliyim. Ama bir türlü güzel gitmiyor hergün bir sorun buluyorum. Buluyorum diyorum çünkü haklı iken hep haksız kalan ben oluyorum. Eşimin erkek kız fark etmez hepsiyle samimi hemen arkadaşlık kurup sohbet edebilen bir tip . Mesela geçen hafta iş yerinden bir kız arkadaşı benim yanimda eşimin üstüne elini sıldı sözde şaka yaptı ama ben böyle şeyleri kaldırabilen biri degilim eşim farkında o anladı benim gerildigimi ama iş arkadaşına ayip olmasin diye bozuntuya vermedi sonra gelirken sigara istedi alamadım onda para yok daha maasini almadı bende bana söz verdin birakicaktin bugün yarın bırak madin dedim almadım bana yolda küfürler ettı kimse duymadı ama ben duydum hakaretler etti sonra bende ağzıma geleni saydım eve geldik arkadasin sana nasil oyle yapar sen abna nasil kufur edersin falan derken gönlümü aldı şöyle böyle ama ozur dahi yok sadeve opuyor asiri grurlu bu beni delirtiyor.neyse dedim ben unutum yemek yaptık yedik içtik gece gece aklıma geliyor bu kız niye buna böyle davrandı bunlar hergün aynı iş yerinde bu samimiyet ne diye diye kafayı yedim bende bide şu var yengeç kadınıyım bu burç özelliğimi bilmem ama unutmuyorum geçen sene yaşadığımız sorunlar bile aklıma geliyor ufak bir tartismada hemen hepsi aklıma geliyor hepten raydan çıkıyorum psikolojim iyice bozuldu dayanamıyorum eşimi de seviyorum onun sevgisinden eskiden emindim ama şimdi var diyebilirim ama ne kadar tahmin edemiyorum sabır dilemekten başka çarem yok pişman olmaktan korkuyorum ne yapsam kendime bunları unutturmak için
Şimdi kadına "hayırdır bremin" çıkışını yapsan. Yarın başka kadın eşine el silme adı altında eller. Eşin virüsün kaynağı.Merhaba arkadaşlar. Eşimle 3 sene önce tanıştık yaklaşık 7 aydır evliyim. Ama bir türlü güzel gitmiyor hergün bir sorun buluyorum. Buluyorum diyorum çünkü haklı iken hep haksız kalan ben oluyorum. Eşimin erkek kız fark etmez hepsiyle samimi hemen arkadaşlık kurup sohbet edebilen bir tip . Mesela geçen hafta iş yerinden bir kız arkadaşı benim yanimda eşimin üstüne elini sıldı sözde şaka yaptı ama ben böyle şeyleri kaldırabilen biri degilim eşim farkında o anladı benim gerildigimi ama iş arkadaşına ayip olmasin diye bozuntuya vermedi sonra gelirken sigara istedi alamadım onda para yok daha maasini almadı bende bana söz verdin birakicaktin bugün yarın bırak madin dedim almadım bana yolda küfürler ettı kimse duymadı ama ben duydum hakaretler etti sonra bende ağzıma geleni saydım eve geldik arkadasin sana nasil oyle yapar sen abna nasil kufur edersin falan derken gönlümü aldı şöyle böyle ama ozur dahi yok sadeve opuyor asiri grurlu bu beni delirtiyor.neyse dedim ben unutum yemek yaptık yedik içtik gece gece aklıma geliyor bu kız niye buna böyle davrandı bunlar hergün aynı iş yerinde bu samimiyet ne diye diye kafayı yedim bende bide şu var yengeç kadınıyım bu burç özelliğimi bilmem ama unutmuyorum geçen sene yaşadığımız sorunlar bile aklıma geliyor ufak bir tartismada hemen hepsi aklıma geliyor hepten raydan çıkıyorum psikolojim iyice bozuldu dayanamıyorum eşimi de seviyorum onun sevgisinden eskiden emindim ama şimdi var diyebilirim ama ne kadar tahmin edemiyorum sabır dilemekten başka çarem yok pişman olmaktan korkuyorum ne yapsam kendime bunları unutturmak için
Sakın cocuk yapma en az 3 seneMerhaba arkadaşlar. Eşimle 3 sene önce tanıştık yaklaşık 7 aydır evliyim. Ama bir türlü güzel gitmiyor hergün bir sorun buluyorum. Buluyorum diyorum çünkü haklı iken hep haksız kalan ben oluyorum. Eşimin erkek kız fark etmez hepsiyle samimi hemen arkadaşlık kurup sohbet edebilen bir tip . Mesela geçen hafta iş yerinden bir kız arkadaşı benim yanimda eşimin üstüne elini sıldı sözde şaka yaptı ama ben böyle şeyleri kaldırabilen biri degilim eşim farkında o anladı benim gerildigimi ama iş arkadaşına ayip olmasin diye bozuntuya vermedi sonra gelirken sigara istedi alamadım onda para yok daha maasini almadı bende bana söz verdin birakicaktin bugün yarın bırak madin dedim almadım bana yolda küfürler ettı kimse duymadı ama ben duydum hakaretler etti sonra bende ağzıma geleni saydım eve geldik arkadasin sana nasil oyle yapar sen abna nasil kufur edersin falan derken gönlümü aldı şöyle böyle ama ozur dahi yok sadeve opuyor asiri grurlu bu beni delirtiyor.neyse dedim ben unutum yemek yaptık yedik içtik gece gece aklıma geliyor bu kız niye buna böyle davrandı bunlar hergün aynı iş yerinde bu samimiyet ne diye diye kafayı yedim bende bide şu var yengeç kadınıyım bu burç özelliğimi bilmem ama unutmuyorum geçen sene yaşadığımız sorunlar bile aklıma geliyor ufak bir tartismada hemen hepsi aklıma geliyor hepten raydan çıkıyorum psikolojim iyice bozuldu dayanamıyorum eşimi de seviyorum onun sevgisinden eskiden emindim ama şimdi var diyebilirim ama ne kadar tahmin edemiyorum sabır dilemekten başka çarem yok pişman olmaktan korkuyorum ne yapsam kendime bunları unutturmak için
Eşim saha elemani saha da çalışıyor ve yanliz çalışıyor sadece arkadaşları yanında o başka bina da bu başka binada ama bağımsız olmamaya çalışıyorlar ki konum hata vermesin diye bir gün bende eşimle gittim işe başlarken de zaten bende eğitime katıldım kızı tanıyorum az çok ama iş bana göre deil dedim sadece eşim devam etti bayan arkadas tta tek bayan olduğu için bana baya ısrar etti beni yanliz bırakma yaparsın bu işi falan diye benim orda fark ettiğim eşim de şaşırdı kızın hareketine ve mesajlarını da okuyorum kanka kanka diye konuşuyor kıza eşimin haberi yok ama ben galiba biraz rahatsızım herşeyi kontrol edip görmek istiyorum bilgim olsun istiyorumBeni ilgilendirmiyor ama şu "onca kadin içinden beni secmiş" dusuncesinin altinda yatan hikayeyi anlamiyorum ben. Kocaniz dunyanin en mukemmel adami butun kadinlar peşinde siraya girmiş ama eşiniz sizi seçmiş siz de diger kadinlardan daha ustun bir kadin misiniz yani?
Sizden iyi, sizden güzel, sizden cekici bir suru kadin vardir eminim ama onlarin hepsi de eşinize bakar mi, eşinizin begendigi başka kadinlar da olmuştur belki ama herkeste oturmuş "beni seçse de evlensek" diye siraya girmemiştir heralde.
Erkegin seçmesi yetmiyor yani, seçme hakki sadece erkekte ve erkek istedigiyle birlikte olur diye birsey yok.
Neyse konu sahibi, eşiniz işyerinde de boyle biri ve boyle sakalara musade ediyor ki kadin da yapiyor. İlk kez olan birsey oldugunu sanmam ben. İnsanlar yüz bulmadan kolay kolay fiziksel temasa geçmez diye dusunuyorum. Siz ne kadar kendinizi yirtsanizda iş yerinde hareketlerini kontrol edmezsiniz, insan degişmez kolay kolay.
Bende öyle düşünüyorum 3 sene çocuk istemiyorum da bu 3 senede eşimi daha mı. İyi tanırım sizce ayrılık yada devam etme kararı açısından mi dedinizSakın cocuk yapma en az 3 sene
Narsist tip bunu mu araştırmam gerekiyor tam bi bakayım bilgim yok pekEşinizin özür dilemeyi sevmemesi, sizle empatiyi düzgün yapmaması, kız arkadaslarıyla mesafesini koruyamaması, dışarıya çok güleryüzlü takılması, haklılığınızı kabul edememesi bana narsist bir tip çağrıştırdı. İsterseniz biraz araştırma yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?