• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşamdan soğuttu

Ay şok oldum yorumları okuyunca allah kimseyi parası yoksa sen al sigarasını diyecek kadar farkında olmadığı sigara bağımlısı etmesin.
Yorumu anlamadım beni. Sigara almıyor olmam mi yanlış ben sadece onu uzaklaştırmaya çalışıyorum sonuçta bu hayatı birlikte yaşıycaz daha önce söz verip tutmaması onun karaterinin bozukluğu ama ben çabalamak istiyorum ya iyi sonuç verirse diye çünkü gördüm babam 50 yaşında bıraktı sigarayı ve çok daha fazla bagimliydi

Sigara içecekse kendi parasından alsın parası yoksa da içmesin bana göre fuzuli:duduk:Cıvık yapılı ayrıca.Kızda bir tuhaf :işsiz:Çocuk düşünmeyin adam saygısısız:kahve:
Bende onu diyorum cebindeki paraya göre hareket et madem içiyorsun biraz idareli kullanmaya zamanla bırakmaya çalış diyorum ama sebebi bir anda oldu bir anda costu patladı sonrası pişmanlık ama o acıyı bana tattirdi

Yengeç burcuyum ben de çoğu şeyi unutamıyorum..burçla mı kişilik yapısıyla mı ilgili bilmiyorum..Daha yeni evlisiniz tartışmaların olması çok normal..Çok zor geçiyor ilk seneler alışma evresi...Bende çok kıskançtım çok sorun çıkarırdım ama birbirnizi anladıkça tanıdıkça geçicek o hisler
Zaten ben anlamaya çalışıyorum bazen diyorum ki ben çok mu salağım bazen de üzülüyorum ben başlattım benim suçum bazen diyorum çek git ne hali varsa görsün bazende yapma sen uğraşacaksın bu evlilik için eşimin bir aile hayatı olmazmış hiç kendini bildiği anlarda çalışmaya ailenin ayrılıkları kavgalarindan uzaklarda olmuş yıllarca başka memlekette yasamis en son babası felç geçirdiği için memlekete geliyor ve 26 yaşında genç bir erkek babasının yemeğini temizliğini herşeyi yapıyor bir ay boyunca hastanede altına varana kadar temizliyor ben bundan çok etkilendim ilk tanıştığımda böyle bir insan kotu olamaz dedim oyle de kötü biri deil benim için hiç düşünmeden ölüme gider eminim ama bazen o kadar çekilmez oluyor ki ne sus tan anlıyor ne yoktan ne durdan bende bazen sabrımı kaçırıyorum orda da duygusallik ağlamalar dualar dilekler

Şimdi kadına "hayırdır bremin" çıkışını yapsan. Yarın başka kadın eşine el silme adı altında eller. Eşin virüsün kaynağı.
Yaşamdan olay şöyle oldu eşim saha elemanı yoruldu dinlemiyordu bende yanında oturdum kız hadi kalk işi bitirip gidelim diyo ama eşimde yoruldu ve kalkmadı oda hadi kalk diye kafasına şakadan vurdu ben daha anlamadan eşim şu kafamı sil ya pis elleriyle ne yapıyo dedi bana kız sonra elini üstüne sürdü sözde sildi yani ama bu derece samimi olamaz kimse kimseyle ne bilim ben olamam yani vardı benimde arkadaşlarım üniversitede yan yana gelip resimler çekindiğim yakınlaşması çok olup içimizde kötü joyet olmayıp kardeşimli konuşmalarımız vardı ama herkes benim gibi deil ben ne eşimin ne de arkadaşının niyetini iyi de olsa iyiye çekemiyorum biraz takintiliyim ruhsal anlamda da biraz değil Abay takintiliyim

Benim eşime is arkadaşı yà da normal arkadaşı öyle bi gevseklik yapsa sokarim lafımi ne olduğunu anlamaz valla. Kendimi de rezil etmem kavga da ederek yapmam güzel ayarlarım. Kıza değil eşime göz dağı vermiş olurdum bu sayede de.

Hiç sevmem bekarlar dahi kız erkek ilişkilerinin lakaitliğini.

Bende öyle düşünüyorum 3 sene çocuk istemiyorum da bu 3 senede eşimi daha mı. İyi tanırım sizce ayrılık yada devam etme kararı açısından mi dediniz
Her Ikı ihtimal acısından da yapmayın. İyice tanıyın. Hersey rayına otursun cunku ayrılık bile olsa herkes yoluna gıdıyor hayat kuruyor. Olan mınık masumlara oluyor o sebeple dedım.

Valla ben burada sizde suç göremiyorum, küfür eden eşiniz. Eli işte gözü oynaşta eşiniz :sinirli:
Küfürün üzerine özür bile dilemeyen yine eşiniz.
Tüm olayın özetinde en ağırı hakaret etmesi, bir ilişkide saygı herşeyden kıymetli..
Sigara alamadım demişsiniz, bilerek mi yaptınız? Hakaret ettiği için? Eğer öyleyse de haklısınız.
Ama normal zamanda almamanızı tasvip etmezdim, parası yoksa tabiki alınması gerek. Yol arkadaşlığı bu. (Sigaayı bırakacaksa kafasında bitirmeli)
Bence kendisiyle adam gibi konuşun, hiç bir ortamda kadınlarla laubali olma çizgini çek diye. Erkekler zaten dişi sineğe tav da kadınlara ne demeli? Siz adamın yanındasınız, gözünüzün önünde elini üzerine sürüyor. Bu ne hoppalık.
Hakarete gelince bana bir daha saygı sınırını zorlarsan külahları değişiriz diyin, siz de bir bireysiniz. Gururunuz, kişiliğiniz var.
Hemen boşanmayı düşünmeyin, biraz zaman.
Yuva kolay yapılmıyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun:KK200:

Valla ben burada sizde suç göremiyorum, küfür eden eşiniz. Eli işte gözü oynaşta eşiniz :sinirli:
Küfürün üzerine özür bile dilemeyen yine eşiniz.
Tüm olayın özetinde en ağırı hakaret etmesi, bir ilişkide saygı herşeyden kıymetli..
Sigara alamadım demişsiniz, bilerek mi yaptınız? Hakaret ettiği için? Eğer öyleyse de haklısınız.
Ama normal zamanda almamanızı tasvip etmezdim, parası yoksa tabiki alınması gerek. Yol arkadaşlığı bu. (Sigaayı bırakacaksa kafasında bitirmeli)
Bence kendisiyle adam gibi konuşun, hiç bir ortamda kadınlarla laubali olma çizgini çek diye. Erkekler zaten dişi sineğe tav da kadınlara ne demeli? Siz adamın yanındasınız, gözünüzün önünde elini üzerine sürüyor. Bu ne hoppalık.
Hakarete gelince bana bir daha saygı sınırını zorlarsan külahları değişiriz diyin, siz de bir bireysiniz. Gururunuz, kişiliğiniz var.
Hemen boşanmayı düşünmeyin, biraz zaman.
Yuva kolay yapılmıyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun:KK200:
Amin kesinlikle kolay kurulmuyor eşimle severek evlendik ve çok zor şartlarda düğün yaptık ben konuştum onunla bu hareketin hoş olmadığını ama arkadaşıma birşey demem üzülür yaptığı çok büyük bişey deil üzmek istemedim dedi ve bende sen onu üzmedin ama bu sefer ben üzüldüm iyi mi oldu dedim bu sefer haklısın bir daha tekrar ederse ya kırmadan el sakasindan hoşlanmadığıni yada karım istemiyor dedim dedi hangisi işine gelirse dedim. Ayrıca eşim öyle biri ki inanın bana ertesi gün kız aynı hareketi yapsa gelip bana der onu bir şekilde ağzından kaçırır yine der.sigara ise orda iyi guzel sorunsuz eve gelirken istedi sorun yokru ben almak istemedim cunku bunu da aliskanlik yapti bir yerden artik kesmek istiyorum derdim bu.hayırlısı olsun ben sadece kendimi çok mu abartıp benim yüzümden mi kafasina girmemek için sordum

Benim eşime is arkadaşı yà da normal arkadaşı öyle bi gevseklik yapsa sokarim lafımi ne olduğunu anlamaz valla. Kendimi de rezil etmem kavga da ederek yapmam güzel ayarlarım. Kıza değil eşime göz dağı vermiş olurdum bu sayede de.

Hiç sevmem bekarlar dahi kız erkek ilişkilerinin lakaitliğini.
Aynı şeyi yaptı o hareketten sonra kizda yanımızda eşime biraz sert bir kaç laf yaptım hayat öyle sinirle birşey söyledim ki küfür dahi ettim hoş bana yakışmayan şeyler ama sinir anında çıkıyor eşim gayet net anladı kız da çaktı davayı ki bence bundan sonra dikkat eder yada damarıma basıp yuva yıkmaya gayret eder iyisinden biri. Bunu söylüyorum çünkü böyle de insanlar var evli çocuklu hiç kimse düşünmüyor artık biri canınızı mi sıktı yıkın yuvasını modu nda millet

Back