- 4 Mart 2020
- 462
- -16
- 13
- 33
- Konu Sahibi gamze660gamze
-
Amin inşallah ben zaten geleceğime güven duyamadığım için çocuk düşünmüyorum nasip tanı allahım doğru olanı yazssin7aylik evlilik ve ilişkide gelinen seviye size önerim 2,3 sene çocuk düşünmeyin ondan sonra bu adam size değer veriyor mu hak ediyor mu çocuğu karar sizin Allah yardımcınız olsun
Yeminle hiç böyle düşünmedim bu bana resmen iyot geldi teşekkür ederim bunu konusmamliyimSende eşine śöyle bu kadın yada başka bı kadın birdaha dokursa buna izin verirsen benimde ellerim konuşur yapisirim saçına de madem öyle oluyormuş,anlamıyorum cıvık insan evlisin sen artık nedir bu samimiyet kocam yapsa aynısını ağzına ederim orda bende kıskanç biriyim yolarim o kadinida esimide ,o işte bile cslismaya devam edemez
Yaşamdan sogumamim sebebi o adamla aynı hayatı sürdürmektesbih ısrar etmem ısrarım yeniyiz düzelir kafası ne duzelecekseKızın o davranışına izin veren eşin. Kız o rahatlığı eşinden bulduğu için yapmis üstelik sen varken
Ben olsam adamdan sogurdum yaşam yerine
Yaşamdan sogumamim sebebi o adamla aynı hayatı sürdürmektesbih ısrar etmem ısrarım yeniyiz düzelir kafası ne duzelecekse
Başı neyse sonuda öyle oluyor evliliklerin kimse değişmez konuşursun iyice eşinle çocuk yokken karar sizin şimdiki aklım olsa çocuk olmadan önce ayrilirdim ben kimsenin kahrını çekmeye gelmiyoruz dünyaya kendinize değer verin ki başkalarında değer versin başkası için kendinizi yormayın yipratmayin degmezler çünküYaşamdan sogumamim sebebi o adamla aynı hayatı sürdürmektesbih ısrar etmem ısrarım yeniyiz düzelir kafası ne duzelecekse
İnşallah dilekleriniz için teşekkür ederimBilmiyorum empati yapınca bile tüylerim diken diken oldu. Umarım duzeltirsiniz
Yorumlar aynen anladığınız gibi üstelik ben bu adamla severek evlendim nasıl bir boşluktayım gönlüm hemen kaydıAdam (!) canının istediği gibi davranacak , evli olduğunun farkında değilmiş gibi başkalarıyla arasına mesafe koymak gibi zahmetlere katlanmayacak bir özür bile dilemeyecek .. Ama siz sigara almadığınız için suçlu olacaksınız !!! yorumları böyle okuyorum
Çok haklısınız ama o kadar kolay kurmadım bu yuvayı severek evlendim sevgi hala varsa da saygıya dair hiç birşey yok herşeyi öğrenecek diyorlar o öğrenene kadar ben ölücem kimsenin haberi yokBaşı neyse sonuda öyle oluyor evliliklerin kimse değişmez konuşursun iyice eşinle çocuk yokken karar sizin şimdiki aklım olsa çocuk olmadan önce ayrilirdim ben kimsenin kahrını çekmeye gelmiyoruz dünyaya kendinize değer verin ki başkalarında değer versin başkası için kendinizi yormayın yipratmayin degmezler çünkü
İşte ben bu dediklerinizin bir çogünü yaptım ama ne burnu sürtu ne anladı başa dönüyoruz hep ona öyle birşey yapmak istiyorum ki bir daha attığı her adımı ikimiz düşünsün istiyorumEşiniz gururluda siz gurursuzmusunuz? Eşiniz size küfür edecek, sizinle bir samimiyeti bile olmayan bayan iş arkadaşı sizin yanınızda eşinize el şakası yapacak sizde bunu yutacaksınız. Birde o kadına o haddi ve yüzü veren eşiniz iş size gelince yumruklar konuşur diye ahkam kesecek. Eşiniz gururlu mu bilemem ama siz buradan kadınlık gururunuzu hiçe sayıyorsunuz gibi geldi. Bakın bir kadın erkekten yüz bulmasa öyle bir şaka yapamaz, eğer erkek arkadaşınıza bu yanlış geliyorsa o yüzü vermeyecek, veriyorsa ben o adama iyi niyetli gözyüle bakmam. İyi madem çözüm şiddet sizde kızın saçına yapışsaydınız orada, bakalım eşiniz sizi haklı buluyormuydu? Hani demiş ya senin iş arkadaşın yapsa yumruklar konuşurdu diye sadece yumruklar konuşmazdı, sizin ne namusunuz kalırdı ne iş ahlakınız, eşiniz size etmedik laf bırakmazdı. Kadın erkek ilişkilerinde temel kural davranışlardaki eşitliktir. Hiçbir erkeğe size vermediği özgürlüğü ve genişliği vermeyeceksiniz. Çünkü bu tür şeylerin kadını erkeği olmaz. Verirseniz daha çok küfür yersiniz. Kendi namusuna küfür ve hakaret eden adama haddini bildirip burnunu sürtmezsen daha çok küfür yersin.
derken gönlümü aldı
Merak etme seni catlatip doktorluk edince akillanacaklar ama iş işten geçmiş sevgi sizden gitmiş olacak bu aradada bı iki çocuk olacak ve sen bosanamayacaksinÇok haklısınız ama o kadar kolay kurmadım bu yuvayı severek evlendim sevgi hala varsa da saygıya dair hiç birşey yok herşeyi öğrenecek diyorlar o öğrenene kadar ben ölücem kimsenin haberi yok
Sizin durum çok farklı inanın bana bu olay bana batıyor çünkü eşimin gereksiz samimiyetle var içinin kötü olmadığına eminim kızı tanımıyorum konusmuslugum da az denecek kadar ama yapması beni bir anda gerdi şimdi o kadar pişmanım ki ona orda ağır laf etmediğime eşimden bekledim ama oda düşünmemiş bir andaGereksiz kıskançlıklar bunlar yaa.
Allah aşkına üstüne elini silmiş bilmem ne ben hiç rahatsız olmam böyle şeylerden.
Adam onca kadın içinden beni seçmiş, evlenmiş.
Bir gün başka kadının ellerini üzerinde ister, ona gitmek isterse zorla tutamam.
Güle güle gider..
Biraz salsanız onu da kendinizi de ilişkiniz güzelleşir emin olun.
Yani aslında olay eşinizin izin vermesi falan diye de düşünmüyorum ben.
Karşıdaki insanın yapısı, tarzı ile ilgili.
Benim kadın doğum drum genç bir erkek, çok da hoş bir adam.
Ağız alışkanlığı hitap edip, durumu açıklarken Güzelim deyip duruyor.
Hatta kontrol sonrası gönderirken elini sırtıma koyup dert etme, merak etme diye moral verme amaçlı dokundu.
Eşimin bozulduğunu fark ettim.
Çıkınca da diyor ki çakcam ağzına güzelim güzelim :)
Ay ne olmuş dedim ağız alışkanlığı adama güzel çok.
Dert etme :)
Hayatı biraz böyle yaşamak lazım..
Ne yapayım adamı kessem içim rahat etmez o derece sinirliyimReis adam sövsün saysin insanliktan çıksın,karşı cinsin sacma sapan tavirarina musade etsin sende hemen yelkenleri suya indir.
Dewamke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?