yaşama hevesimi elimden alan adet ağrıları

Seni uzmek istemem ama bu yasında annem 2 cocuk da dogurmus hala ağrısı var. Kisti falan da yok. Genetik bir durum oldugunu düşünüyorum. Benim de cok agrım oluyor ağrı kesici igne yaptırıyorum ağrıyı hisseder hissetmez. Alışman gerek bu düzene

Regl agrisi bende yasiyorum ama aglayacak kadar veya ilac alacak kadar degil. Bu kadar asiri agrilarin altinda sebebker olabiliyormuş kist gibi. Kontrole gittiniz mi?

ben artık bu ağrılara dayanamicam midem ağrı kesicilerden delinicek aşk acısıda neymiş diyorum heray bunu tekrarlıyorum allahım ağrısız bir hayatım olsun
Bennde ayni durumdayım
22 senedir her ay aynı

Regl agrisi bende yasiyorum ama aglayacak kadar veya ilac alacak kadar degil. Bu kadar asiri agrilarin altinda sebebker olabiliyormuş kist gibi. Kontrole gittiniz mi?
evet kocaman bir dermoit kist ameliyatı oldum 5 ay önce kontrollerimi duzenli olarak yaptırıyorum allaha şükür herşey yolunda adet ağrılarım ergenlik döneminden beri aynı malesef hatta ameliyat sonrası daha da artti hayatimı çok zorlastiriyor adet dönemlerim

Benim anca evlendikten sonra bitti. Sebebi de korunma yöntemi olarak implant kullanıyorum. Regli çok azaltıyor. Bazı aylar hiç olmuyor. Eskiden bir sürü ilaç alıp atarax şurup içerek uyumaya çalışırdım ki uyandığımda ağrım geçmiş olsun. Çok berbat bir durum.

ben artık bu ağrılara dayanamicam midem ağrı kesicilerden delinicek aşk acısıda neymiş diyorum heray bunu tekrarlıyorum allahım ağrısız bir hayatım olsun

Ahh canim bende ayni derdi cekiyorum 13 yasinda oldum ilk adetimi o gunden sonra bitmek bilmedi defalarca kez hastaneye gittim agri kesici yazip yolladilar. 25 yasindayim 1 senedir azalmisti ya da oyle saniyordum. Ameliyattan sonra tekrar basladi guclu bir agri kesici iciyorum o da cok midemi agritiyor. Ilk gun 2 ikinci gun 2 ucuncu gun tek iciyorum anca geciyor..

Bitki caylari otlar flan boş hicbir ise yaramiyor.. sicak su torbasi da sagliksizmiş...

Vucudum sanki birseyleri atmak istiyorda atamiyor gbi hissediyordum aglamadigim ay yok diyebilirim genetikmiş. Çocuk dogurunca gecermiş :) soylenenler hep bu yonde. Halam var o da cok agrili gecirirdi. Cocuk dogurdu gecti sancilari..

Bazi insanlara bakiyorum gulup egleniyorlar canim bir dur pedimi degistireyim diyor şok oluyorum cunku ben hastayken degil gezmek yataktan cikamiyorum :)

merhaba siz ne ameliyatı olmustunuz bu arada bende yataktan cikamiyorum aynıyız

Eğer evli değilsen evlenince azaliyor benimde bekarken çok tu agrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…