yaşama hevesimi elimden alan adet ağrıları

aydagece

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
361
260
23
ben artık bu ağrılara dayanamicam midem ağrı kesicilerden delinicek aşk acısıda neymiş diyorum heray bunu tekrarlıyorum allahım ağrısız bir hayatım olsun

ben artık bu ağrılara dayanamicam midem ağrı kesicilerden delinicek aşk acısıda neymiş diyorum heray bunu tekrarlıyorum allahım ağrısız bir hayatım olsun
İşte herkesin bi sorunu var. Ablamın bi kızı var o hala çekiyo bu ağrıları ağlıyo saatlerce oda aynı senin gibi. Ben hiç bilmem adet sancısı nedir toplamda 2-3 kez anca yaşamışımdır ama benimde pko sorunum var. 3-4 ay adet olamıyorum bu ağrı yapmıyo fakat çok fazla sinir stres yapıyo. Umarım çözümünü bulursunuz allah yardimciniz olsun.

Bol su ictigim gun agrim olmuyor.Bi akrabamizinda cok kotu agrilari oluyormus tasi isitip sariyormus dogumdan sonra agrisi kalmamis.

Merhaba, geçmiş olsun öncelikle.
Doktora göründünüz mü acaba? Kuzenim ve ben de aynı dertten muzdaribiz. Kuzenim doktora gitti, ultrasona girmiş ve kist olduğunu öğrenmiş. Ben de gideceğim, regli bekliyorum. Gitmediyseniz bence siz de bir görünün. Tekrar geçmiş olsun çok zor gerçekten. :/

Benim de çok olur ağrı kesici yoksa hele mahvoldum. Bana bir kadın doğum uzmanı bu ağrı başlamadan hani başlayacağını anladığın sırada al demişti. Faydası oluyor çok etkilenmiyorum sonrasında.

Benimde adet agrilarim cok oluyor rahmim tersmis o yuzden dedi doktor dogum yapinca gecebilir dedi

Çok şiddetliyse her ay
Belki doğum kontrol ilacı azaltabilir.
Doktorla görüş tabi.

Ama ilaç almak yerine, pilates ve Melisa çayı öneririm.

Ben pilatesten nefret ediyorum nerdeyse, fakat bir kaç egzersiz kaslarına iyi geliyor.

Tesekkurler...evet gittim 5 ay ônce 10 cm.lik dermoit kist ameliyati oldum kontrollerimi asla aksatmiyorum ama adet ağrılarım en basindan beri boyle ve ameliyat sonrasi daha da fazlalasti defarmasyondan dolayi ve psikolojim kalmadi

b 12 eksikliği yüzündendir belki de. ben kansızdım. iğnelerimi olduktan sonra hiç ağrı hissetmemeye başladım.

Benimde oluyodu doktorun biri bana bunu söyledi biliyo musun? Yapçakları bişey yokmuş, normalmiş herşeyim. Kendimi sıcak tutup doğum kontrol haplarıyla ağrısız devam ediyorum hayatıma artık..
Civan perçemi çayını İsveç şurubu ile düzenli tüketiyordum çok faydası olmasada enazından ağrıdan kusmalarım acillerde dolanmalarım bitiyordu
Ama çocuk yapana kadar çektim bende işyerinde evde herkes adet olduğumu bilirdi maalesef

Kekik çayı demle canım kaynamış suyun içine 1 tatlı kaşığı kekik koy 5 dk demle iç iyi gelıyo

Kekik çayı demle canım kaynamış suyun içine 1 tatlı kaşığı kekik koy 5 dk demle iç iyi gelıyo

Ayy benimde ya.. Ne kötü oluyo dimi? Hatırladım da şimdi hafızamın en kuytu köşelerine atmışım belli ki. Lisede öyle bi ağrı bi kanama hastanelik olmuştum da hastanede verdiler ağrı kesici serum eve döndüm eteği bi gördüm kıpkırmızı olmuş o etek. Ne rezillik.
Ben çaylarla bi sonuç alamamıştım ama doğum kontrol hapı adetin miktarını azaltıyor o baya işe yaramıştı. En azından full time 1 hafta kanamam olmuyo artık. 4 gün az az bitiyo. Üşütürsem yine oluyo ağrı da dayanamıcağım bişey değil yani o nelerini gördüm
Çocuk doğurduktan sonra tamamen biteceği ümidini taşıyorum içimde

O kadar çok çektim ki bu ağrilardan, çok iyi anlıyorum seni. Hicbir şey dindirmedi agrimi. Sıcak su torbalariyla ağrı kesicilerle yatak döşek yattım. En son doktor doğum yapınca geçebilir dedi ne bileyim inanmadim ama hakikaten geçti çok şükür:)) dogumdan beri ağrı kesiciye bile ihtiyaç duymuyorum, darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…