Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah seni ne iyi anlıyorum gel sarılalım...ben artık bu ağrılara dayanamicam midem ağrı kesicilerden delinicek aşk acısıda neymiş diyorum heray bunu tekrarlıyorum allahım ağrısız bir hayatım olsun
İşte herkesin bi sorunu var. Ablamın bi kızı var o hala çekiyo bu ağrıları ağlıyo saatlerce oda aynı senin gibi. Ben hiç bilmem adet sancısı nedir toplamda 2-3 kez anca yaşamışımdır ama benimde pko sorunum var. 3-4 ay adet olamıyorum bu ağrı yapmıyo fakat çok fazla sinir stres yapıyo. Umarım çözümünü bulursunuz allah yardimciniz olsun.ben artık bu ağrılara dayanamicam midem ağrı kesicilerden delinicek aşk acısıda neymiş diyorum heray bunu tekrarlıyorum allahım ağrısız bir hayatım olsun
Benimde adet agrilarim cok oluyor rahmim tersmis o yuzden dedi doktor dogum yapinca gecebilir dediben artık bu ağrılara dayanamicam midem ağrı kesicilerden delinicek aşk acısıda neymiş diyorum heray bunu tekrarlıyorum allahım ağrısız bir hayatım olsun
Tesekkurler...evet gittim 5 ay ônce 10 cm.lik dermoit kist ameliyati oldum kontrollerimi asla aksatmiyorum ama adet ağrılarım en basindan beri boyle ve ameliyat sonrasi daha da fazlalasti defarmasyondan dolayi ve psikolojim kalmadiMerhaba, geçmiş olsun öncelikle.
Doktora göründünüz mü acaba? Kuzenim ve ben de aynı dertten muzdaribiz. Kuzenim doktora gitti, ultrasona girmiş ve kist olduğunu öğrenmiş. Ben de gideceğim, regli bekliyorum. Gitmediyseniz bence siz de bir görünün. Tekrar geçmiş olsun çok zor gerçekten. :/
ben artık bu ağrılara dayanamicam midem ağrı kesicilerden delinicek aşk acısıda neymiş diyorum heray bunu tekrarlıyorum allahım ağrısız bir hayatım olsun[/QUOTE
b 12 eksikliği yüzündendir.
b 12 eksikliği yüzündendir belki de. ben kansızdım. iğnelerimi olduktan sonra hiç ağrı hissetmemeye başladım.ben artık bu ağrılara dayanamicam midem ağrı kesicilerden delinicek aşk acısıda neymiş diyorum heray bunu tekrarlıyorum allahım ağrısız bir hayatım olsun
Benimde oluyodu doktorun biri bana bunu söyledi biliyo musun? Yapçakları bişey yokmuş, normalmiş herşeyim. Kendimi sıcak tutup doğum kontrol haplarıyla ağrısız devam ediyorum hayatıma artık..Evlen çocuk yap benim ozaman normale döndü
Civan perçemi çayını İsveç şurubu ile düzenli tüketiyordum çok faydası olmasada enazından ağrıdan kusmalarım acillerde dolanmalarım bitiyorduBenimde oluyodu doktorun biri bana bunu söyledi biliyo musun? Yapçakları bişey yokmuş, normalmiş herşeyim. Kendimi sıcak tutup doğum kontrol haplarıyla ağrısız devam ediyorum hayatıma artık..
Ayy benimde ya.. Ne kötü oluyo dimi? Hatırladım da şimdi hafızamın en kuytu köşelerine atmışım belli ki. Lisede öyle bi ağrı bi kanama hastanelik olmuştum da hastanede verdiler ağrı kesici serum eve döndüm eteği bi gördüm kıpkırmızı olmuş o etek. Ne rezillik.Civan perçemi çayını İsveç şurubu ile düzenli tüketiyordum çok faydası olmasada enazından ağrıdan kusmalarım acillerde dolanmalarım bitiyordu
Ama çocuk yapana kadar çektim bende işyerinde evde herkes adet olduğumu bilirdi maalesef