Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu yoruma katılıyorum kitaplar, ilaçlar bunlar kısa vadede çözüm sağlıyor. ben bir dönem ilaç kullandım. sonra etki etmediğini düşündüğüm için doktorumun kontrolünde bıraktım. sadece kullandığınız sürece iyisiniz. psikoloğa gitmeyi hiç denemedim ama kalıcı çözümün bununla olabileceğini düşünüyorum.
kitaplar deseniz... ara gazı vermekten başka hiçbir işe yaramıyor bana kalırsa
arkadaşlar ben size bilinçatı terapisini öneririm sonuçları çok etkili diğer yöntemlerden çok daha hızlı ve burada yazan rakamlardan daha hesaplı
Arkadaşlar yaşam koçuna gidicem ama öneri bekliyorum gerçekten faydalı olur mu diye. özellikle özgüvenim olmadığı ve hep ataletsizlik olduğu için. Nilda ferhan efeçınar ya da r. şanal günseli'ye giden var mı aramızda? Ikisinden birine gidicem ama kararsızım.lütfen yardımlarınızı bekliyorum..
Merhaba Ben de Şanal ya da Seda Diker'e gitmek istiyorum. Siz görüştünüz mü acaba kimseyle. Faydalı oldu mu?
yok hayır paramı biriktiremediğimden gidemedim :S
Merhaba,Merhaba, Siz Seda Diker'e gittiniz mi acaba. Ya da giden birini tanıyormusunuz..Ben yarın arayıp randevu almak istiyorum. Seansı konuşulduğu gibi 400 TL...
Merhaba Ben de Şanal ya da Seda Diker'e gitmek istiyorum. Siz görüştünüz mü acaba kimseyle. Faydalı oldu mu?
Merhaba,
SEDA DİKER'in kitaplarının hepsini 3 er defa okumuş, workshoplarına katılmış ve 1 senedir seanslarına giden biri olarak belirtmeliyim ki; kitaplarla 2011 yılında tanıştım ve tanıştığıma da hala çok memnunum, 2014 Eylül ayında 600 TL kişi başı ücreti olan workshop doğum günü hediyesi olarak geldiğinde havalara uçtum. Seda Hanım çok akıllı, deneyimli bir kadın olabilir fakat workshop ta aynı deneyimi algılayamadım, zira workshopta içerik kitapların özeti şeklindeydi ve bence workshoptan ziyade reklam tanıtım gibiydi, orada vaat edilenler 30 yaş üstü bir kadının 1 sene süreyle Regresyon tedavilerine düzenli devam ettikten sonra hayatında sihirli bir dokunuş olacağı bolluk bereket, ilişkiyi yönetme, mucizeler olacağı anlatıldı, çıkışta hemen herkese randevu verildi. Vaad edilense mutlak bir bilinçaltı temizliği sonucu artık yeni hayata ve yeni kişiliğinle hayatına devam...
Buraya kadar her şey çok tatlı, ben seanslara 1 sene devam ettim, yani bu yorumu öyle bir iki bakıp karar vererek yazmıyorum. SEDA DİKER seanslara kendisi zaten hiç katılmıyor, randevu alınırken bir kaç seans yardımcıları ile görüşüp, Seda Hnm ile sonra görüşeceğiniz söyleniyor fakat o gün hiç gelmiyor. Zaten SEDA DİKER haftada 2 gün ofiste o da 2 saat ve bu değerli vakti zannediyorum daha özel bulduğu kişilere ayırıyor.
Ben ZÜMRÜT ERKİN ile çalışıyorum. Zümrüt Hanım derinliği olan iyi bir danışman, onunla mesafe kat etmedik dersem çok haksızlık ederim. Hayatımda biraz ilerleme olmadı dersem ihanet olur. Fakat emin olabilirsiniz ki SEDA DİKER'in vaat ettiklerini sadece kitaplarla da alabilirsiniz. Seanslar devam ederken aşk acısı çektiğim duruma bile -ki en iddialı işleri bu- yardım alamadım acı kaldı içimde.
Tüm bunlar olurken ve ben aydınlanmayı beklerken SEDA DİKER' e aynen şu yukarıda bahsettiklerimle ilgili mail gönderdim, sitem ettim, sağ olsun cevapladı ve görüşelim dedi fakat takiplerime rağmen ne aradı, görüştü ne de irtibat kurma hamleme bir daha cevap geldi
Bununla beraber 2 arkadaşım daha bu seanslara gitti fakat her danışman Zümrüt Hanım kadar iyi değil dolayısıyla çok garip, çirkin olaylar yaşayarak seansları bıraktılar, talep eden olursa bunları da yazabilirim.
370 TL seans ücreti ile 1 sene devam ettiğim bu macera da her ne öğrenmem gerekiyor o kısmı sanıyorum benim sorunum ama benim gibi gitmeden aylarca araştırma yapmak isteyenlere yukarıdaki bilgileri değerlendirmelerini isterim.... yine de herkesin tecrübesi aynı olmayabilir.
Ben regresyon seanslarına 1 aydır ara verdim, Zümrüt Hanım'dan dolayı devam etmeyi düşünüyorum fakat çok yavaş ilerliyor. Bir değerlendirme yapmak şart.
Demem o ki SEDA DİKER bir sihirli değnekle hayatınızı değiştirmeyi garanti ediyor, 1 senede tüm korkularınızdan arınacağınızı kesin bir dille ifade ediyor, kendi de sizinle birebir seans yapacağını söylüyor, fakat bugüne kadar söylediği tek doğru kitaplarında yaptığı tespitlerdir, Zümrüt Hanım'a gelince o zaten ben bunları vaad etmiyorum diye söylüyor. Neler olacak bilinmez :)
Sevgiler.
amerikalıların bir sözü var,doktor sneın ayakkabınla gezmıyorki...Yasam Kocu cok yanlis bir uygulamadir. Genelde bu kisileri bagimli kisilik bozuklugu, Cekingen kisilik bozuklugu gibi rahatsizligi olan insanlar tercih eder. Baska birisi sizin yerinize dusunemez sizin yerinize karar veremez. Bu yasam kocu olarak anilan insanlarin cogunun psikoloji egitimi dahi yoktur. Lutfen oyuna gelmeyin.