Arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır seda dikeri yakından takip ediyorum.Kitaplarını paylasimlarini sürekli okudum.Hayranlığım hergun dahada artti.Hayatimda değiştirmek istedigim şeyler vardı ve 3-4 seansta sorunu cozuyoruz vaadleri,kitaplarinda yeralan bana geldiler hayatları mucizevi bisekilde değişti gibi telkinleri beni oraya götürdü.2 saatlik çalışma için 400 TL odedim.Seda hanımla birinci seansimda gorusebildim ve ilk seansta sadece notlar tutuluyor bilinçaltı çalışması yapılmıyor.Daha sonra mantıklı açıklamasını yapti eğer herkesle sürekli çalışırsa enerjisi kalmazmis buyuzden ilk gorusmeden sonra yardımcılarına yonlendiriyor.Ben maddi imkânlarımin kısıtlı olduğunu 3 4 defa gelebilecegimi buyuzden kendisiyle çalışmak istediğimi belirttim.Kredi çekmemi onerdi hem yardımcılarının daha uygun olduğunu belirtti 3 4 seans sozunu enaz 1 yil gelmelisinle degistirdi ve gayet hakkim olan istegimide kabul etmedi.Burda birakirsam yaptigim odemeninde bosa gidecegini dusunerek cok tatlı bi bayanla hande hanımla calismaya devam ettim.(buarada daha uygun dediği 370 TL) 4 seans gittim.yalnız sorunlarımda kalıcı çözüm bulamadım etkisi 1 aya kalmadan geçiyordu.Maddi imkanlarim dahada zorlandı ve ofisini aradım son kez gelebilecegimi bundada seda hanımla calismak istediğimi belirttim.Bunun için uygun seviyeye gelmek gerekirmiş birçok konuda arinip son olarak seda hanımla calisiyormusuz.Bu son nezaman olacak orası insaflarina kalıyor tabi.Diyeceğim o ki kısıtlı imkanlariniz varsa benim gibi bosyere harcamayin.Uzun sure heray gidebilecekseniz değişim sağlayabilirsiniz denemediğim için bisey diyemiyorum.bunun için kaynaklarinizin sağlam olması gerekebilir.Yalnız şunu anladım ki onların yaptıkları şey analiz...
Bunun için hep başkalarının yardımına ihtiyacımız olacak.Ki bizi yaradan herkesin içine aynı bilgiyi koymus. Yanı yaralarimizi sarmayı kendi kendimize de sarma kabiliyetini var tek ihtiyacımız olan şey analiz etmek,geçmişte kalmış bütün olasılıklarını tamamlamış yaşantımız değil şuan ve bundan sonrasına TANİKLİK ETMEK.buna ister tefekkür deyin istermeditasyon.Düşüncelerim korkularım kaygilarim artık benden bağımsız değil.Onları izliyorum tanık oluyorum ve izledikce inanın etkileri buhar oluyo osho yu okudukça gücümü elime aldım ve artık kimsenin benim geçip gitmiş hayatımı irdelemesine gerek kalmadi.Heran çok daha güzel mucizelere gebe geçmişle uğraşmaya gerek yok.İlgi duyarsanız biraz osho nun tanıklık etmek farkındalık gibi yazılarını okumaktan baslayabilirsiniz.Dine bakış açısını kabul etmek zorunda değiliz.Hepinize kolaylıklar diliyoru
Bunun için hep başkalarının yardımına ihtiyacımız olacak.Ki bizi yaradan herkesin içine aynı bilgiyi koymus. Yanı yaralarimizi sarmayı kendi kendimize de sarma kabiliyetini var tek ihtiyacımız olan şey analiz etmek,geçmişte kalmış bütün olasılıklarını tamamlamış yaşantımız değil şuan ve bundan sonrasına TANİKLİK ETMEK.buna ister tefekkür deyin istermeditasyon.Düşüncelerim korkularım kaygilarim artık benden bağımsız değil.Onları izliyorum tanık oluyorum ve izledikce inanın etkileri buhar oluyo osho yu okudukça gücümü elime aldım ve artık kimsenin benim geçip gitmiş hayatımı irdelemesine gerek kalmadi.Heran çok daha güzel mucizelere gebe geçmişle uğraşmaya gerek yok.İlgi duyarsanız biraz osho nun tanıklık etmek farkındalık gibi yazılarını okumaktan baslayabilirsiniz.Dine bakış açısını kabul etmek zorunda değiliz.Hepinize kolaylıklar diliyoru