yaşam koçu olan var mı ?

hay ağzına sağlık +100000000000000

Yaşam koçu deılım ama kendımın koçuyum.Hiç bir fıkrım yok yaşam koçlarına ınanmıyorumda.Ama bazıları belkı sevıyolardır.

Bu arada şunu söylemek istiyorum. Yaşam koçluğu denen bir meslek var ve ülkede çok yeni. Bu meslek Türkiye’de değil tüm dünyada var. Bildiğim kadarıyla uluslararası geçerliliği olan sadece IFC onun da akreditasyon vs ücreti 5-6 bin dolar gibi bir rakam.

Cidden bu saçmalığa verecek 15 bin TL paranız var mı ? Yerinizde olsam bir 15 bin daha o paranın üstüne koyar daha mantıklı bir iş alanına yönelirim.

Yaşam koçluğu dediğiniz şey son yılların en büyük palavralarından biri.

gel pandemide boş oturmayalım bir kursla altın bilenzik edinelim sen yaşam koçu ol ben de spirütüel koç.mühendis olmuşun en fazla bugüne dek

Ben mühendis de değilim yaşam koçu da değilim ama üzüleceğinizi bilerek söylüyorum yaşam koçu arkadaşım mimar. Kendi mimarlık ofisi falan olan aktif çalışan biri. Kendini geliştirmeyi sevdiği için artık bu işi yapıyor. Benim de normalde tekstilci olduğumu bir çok insan bilir burada. Millet 2020de kepenk kapatırken ben bu sene yer büyüttüm arkadaşlar. Daha fazlasına da hazırım.

Zaten olayın temeli bu. Tek tip ev yapılmıyor çünkü satılabilir, tek tip otel yapılmıyor çünkü alternatif, domatesin bile üç çeşidi var. Kimin nereye para harcamak isteyeceğinden çok kimin neyden fayda göreceği belli olmaz. Hayat öyle ki doğrulanmış yöntemlerinde elde patlama ihtimali diğerlerinden az değildir. Bu arada genelev işletmeciliği de gayet güzel iş. Yapabilen var mı aramızda, bence yok.

uzaktan bizi etkiliyormuş bu işi yapanlar pessss.online spiritüel hizmet

Özellikle, tane tane, enerji bağınız olan insanlarla olur sadece diye belirttim ama anlamayacağınızı da tahmin etmiştim

Hem bir şirkete bağlıyım (garantili işim) hem de freelance olarak proje başı ücret alıyorum. Proje başı işlerim bazen azalıp bazen çoğalıyor.
Grafikerler freelance nerden is buluyor diye merak ettim de? Turkiyede oyle bi platform yok benim bildiğim.

Hem bir şirkete bağlıyım (garantili işim) hem de freelance olarak proje başı ücret alıyorum. Proje başı işlerim bazen azalıp bazen çoğalıyor.
Yaa bişey sorabilir miyim
Freelance i kaç gündür araştırıyorum.
Yurtdışı özellikle yabancı sitelere baktım da... Benim öyle yazılım vb.seyler de bilgim yok.
Sizce ne yapabilirim freelance üzerinden?
Mesela çok bilinen bir Freelance sitesi var en az 5 dolardan başlayıp gidiyor ücretlendirmeler...
Photoshop sıfırdan öğrensem ya da başka yöntem?
Üniversite okuyup boşta kalanlardanim.
Bide ben yazılım öğrenmeye merak sardım.
Python dan sıfırdan başladım azıcık..
İngilizcem de orta seviye onu da inşallah geliştirmeye çalışıyorum...

Grafikerler freelance nerden is buluyor diye merak ettim de? Turkiyede oyle bi platform yok benim bildiğim.

İşlerimi beni tanıyan sektörden kişilerden veya firmalardan alıyorum. Sonuçta sektörde eskiyim, bir miktar tanınırlığım var. Freelance sitelerinde ölü fiyata saçma sapan işler istiyorlar hiç bulaşmadım bile. Ayrıca program öğrenmekle iş bitmiyor. Program sizin alet çantanız, ortaya çıkan iş konusunda da deneyiminiz olmalı. Ben senelerdir reklam ajanslarında matbaalarda çalıştım. İşin mutfağını biliyorum. Eğer grafik tasarım öğrenmeye niyetiniz varsa bir iş yerinde çalışmalı, işe hakim olmalısınız. Örneğin yaptığım tasarımın baskıda nasıl sorunsuz çıkacağını bilmesem uzaktan uzağa yaptığım iş hiç bir işe yaramaz.

Son düzenleme:
Evet çok haklısınız mantıklı

Arkadaşlar selam bende bir şey sormak istiyorum .... soru sordum ama doğum saatimi yazmadım bilmiyordum çünkü sadece doğum tarihimi gün ay yıl olarak yazdım ve diğer bilgileri sorumun cevabı olumsuz geldi Bende biraz araştırma yaptım doğum saati olmasan horary doğru cevabı vermezmiş, bilgisi olan var mı bu konuda?

Son düzenleyen: Moderatör:

Doğum saati olunca da doğru cevabı alamazsınız çünkü nasıl alacaksınız?

Bu da bir başka keriz silkeleme sitesi. Millet sıkıntıdan nereye haybeden para kaptıracağını şaşırdı. Pandemi bunlara yaradı.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar haklısınız ki doğum saatine gerek yokmuş öğrendiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…