- 10 Nisan 2014
- 42.438
- 113.719
- 798
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
hay ağzına sağlık +100000000000000Çünkü para verdik ayrılmasak boşa gider bir kere
Bu da diğer laciverdi...
İlkokul arkadaşım 10 sene önce Amerika'ya gitti, şimdi almış yürümüştür diyordum. Geçenlerde instagramdan bulmuş eklemiş. Baktım şaman olmuş parası mukabilinde online enerji veriyor. Yahu eğitimlisin Amerika'dasın vizyonun bu mu
Yaklaşık 15 senedir grafikerim o dediğin parayı daha yeni kazanıyorum. Tanıdığım grafikerlerden de en iyi kazananlardan biriyim. Öyle bir getirisi yok yani. Ama tavsiye eder miyim evet. Evden çalışıp isteğim kadar iş alabiliyorum. Sadece ilk aşamada böyle bir maaşı kimseye vermezler onu söyleyim.
O bir meslek grubu değil yalnız. Tekrar söylüyorum keriz silkeleyecek
Yaşam koçu deılım ama kendımın koçuyum.Hiç bir fıkrım yok yaşam koçlarına ınanmıyorumda.Ama bazıları belkı sevıyolardır.iyi günler arkadaslar kardesim yaşam koçluğu için eğitime gitmeyi düsünüyor. Yaklaşık 15 bin kadar para gerekiyormuş bunun için. Büyük bir ilde bir hastanenin başhekimi tanıdığımız. Sertifikayı alınca gel sana yönlendirme yaparım demiş. Aranızda yaşam koçu olan var mı? Nasıl bir meslek internetten iyi para kazandığına dair yorumlar var ama tabi sanırım biraz adının duyulması ile ilgili bir durum bu. Sizce değer mi? Kardeşime o parayı borç olarak ben vermeyi düsünüyorum bu arada. Bilgisi olan varsa yorum yapabilir mi?
iyi günler arkadaslar kardesim yaşam koçluğu için eğitime gitmeyi düsünüyor. Yaklaşık 15 bin kadar para gerekiyormuş bunun için. Büyük bir ilde bir hastanenin başhekimi tanıdığımız. Sertifikayı alınca gel sana yönlendirme yaparım demiş. Aranızda yaşam koçu olan var mı? Nasıl bir meslek internetten iyi para kazandığına dair yorumlar var ama tabi sanırım biraz adının duyulması ile ilgili bir durum bu. Sizce değer mi? Kardeşime o parayı borç olarak ben vermeyi düsünüyorum bu arada. Bilgisi olan varsa yorum yapabilir mi?
gel pandemide boş oturmayalım bir kursla altın bilenzik edinelim sen yaşam koçu ol ben de spirütüel koç.mühendis olmuşun en fazla bugüne dek
Genelev hizmetlerinin de nace kodu var (hatta örneğin ayakkabı boyacılığı, hamallık ve spiritüalist hizmetler ile aynı grup içindedir), yani genelev işletmek de resmi olarak bir iştir. Devlet için önemli olan vergi işin niteliği değil. Hatta dini veya ahlaki yargılarımızı bir kenara bırakırsak genelev hizmetleri çok eski ve hiç bitmeyecek bir iş koludur, garantilidir. Bu şifalanma işleriyle genelev hizmetlerinin ortak yanı alanın razı satanın razı olması, kimi fiziksel kimi ruhsal zaafları yüzünden bu işlere para dökecektir bişey diyemeyiz. Birbirinden ayrılan yanı ise genelev hizmetleri her zaman olacaktır, falcılık ve spiritüalist hizmetler (maliyedeki tanım tam da bu) ise dönem dönem şekil değiştirip sonra modası geçen trendlerden ibarettir. Doğrulanmış bir yöntem hiç değildir, buna rağmen ben bu işlerden medet umacağım ve paramı/vaktimi bunlara harcayacağım diyenlere kimse karışamaz tabi, maalesef
uzaktan bizi etkiliyormuş bu işi yapanlar pessss.online spiritüel hizmet
Bi şirkete bağlı mi calisiosunuz yoksa evden atiyorum amazon merche falan mi?Ama tavsiye eder miyim evet. Evden çalışıp isteğim kadar iş alabiliyorum.
ay kızdığımı söyleyen kişi okuduğunu anlamamış kusura bakmasınNiye kiziyormus bemeslek olsa okulu olurdu. Kursla ne nane olunmus bu ulkede
Bi şirkete bağlı mi calisiosunuz yoksa evden atiyorum amazon merche falan mi?
Grafikerler freelance nerden is buluyor diye merak ettim de? Turkiyede oyle bi platform yok benim bildiğim.Hem bir şirkete bağlıyım (garantili işim) hem de freelance olarak proje başı ücret alıyorum. Proje başı işlerim bazen azalıp bazen çoğalıyor.
Yaa bişey sorabilir miyimHem bir şirkete bağlıyım (garantili işim) hem de freelance olarak proje başı ücret alıyorum. Proje başı işlerim bazen azalıp bazen çoğalıyor.
Grafikerler freelance nerden is buluyor diye merak ettim de? Turkiyede oyle bi platform yok benim bildiğim.
İşlerimi beni tanıyan sektörden kişilerden veya firmalardan alıyorum. Sonuçta sektörde eskiyim, bir miktar tanınırlığım var. Freelance sitelerinde ölü fiyata saçma sapan işler istiyorlar hiç bulaşmadım bile. Ayrıca program öğrenmekle iş bitmiyor. Program sizin alet çantanız, ortaya çıkan iş konusunda da deneyiminiz olmalı. Ben senelerdir reklam ajanslarında matbaalarda çalıştım. İşin mutfağını biliyorum. Eğer grafik tasarım öğrenmeye niyetiniz varsa bir iş yerinde çalışmalı, işe hakim olmalısınız. Örneğin yaptığım tasarımın baskıda nasıl sorunsuz çıkacağını bilmesem uzaktan uzağa yaptığım iş hiç bir işe yaramaz.Yaa bişey sorabilir miyim
Freelance i kaç gündür araştırıyorum.
Yurtdışı özellikle yabancı sitelere baktım da... Benim öyle yazılım vb.seyler de bilgim yok.
Sizce ne yapabilirim freelance üzerinden?
Mesela çok bilinen bir Freelance sitesi var en az 5 dolardan başlayıp gidiyor ücretlendirmeler...
Photoshop sıfırdan öğrensem ya da başka yöntem?
Üniversite okuyup boşta kalanlardanim.
Bide ben yazılım öğrenmeye merak sardım.
Python dan sıfırdan başladım azıcık..
İngilizcem de orta seviye onu da inşallah geliştirmeye çalışıyorum...
Evet çok haklısınız mantıklıİşlerimi beni tanıyan sektörden kişilerden veya firmalardan alıyorum. Sonuçta sektörde eskiyim, bir miktar tanınırlığım var. Freelance sitelerinde ölü fiyata saçma sapan işler istiyorlar hiç bulaşmadım bile. Ayrıca program öğrenmekle iş bitmiyor. Program sizin alet çantanız, ortaya çıkan iş konusunda da deneyiminiz olmalı. Ben senelerdir reklam ajanslarında matbaalarda çalıştım. İşin mutfağını biliyorum. Eğer iş grafik tasarım öğrenmeye niyetiniz varsa bir iş yerinde çalışmalı, işe hakim olmalısınız. Örneğin yaptığım tasarımın baskıda nasıl sorunsuz çıkacağını bilmesem uzaktan uzağa yaptığım iş hiç bir işe yaramaz.
Arkadaşlar selam bende bir şey sormak istiyorum ... soru sordum ama doğum saatimi yazmadım bilmiyordum çünkü sadece doğum tarihimi gün ay yıl olarak yazdım ve diğer bilgileri sorumun cevabı olumsuz geldi Bende biraz araştırma yaptım doğum saati olmasan horary doğru cevabı vermezmiş, bilgisi olan var mı bu konuda?
O kadar haklısınız kiDoğum saati olunca da doğru cevabı alamazsınız çünkü nasıl alacaksınız?
Bu da bir başka keriz silkeleme sitesi. Millet sıkıntıdan nereye haybeden para kaptıracağını şaşırdı. Pandemi bunlara yaradı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?