- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
- Konu Sahibi Karanfilmutlu
Farkı bulmalıyız.Zevk aldığınız dönemde hayatınızın rutini nasıldı , şuan nasıl
hep ayniydi benim icin ... mutlu oldugumda anlamiyorum sonra bunu dusunup mutsuz oluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farkı bulmalıyız.Zevk aldığınız dönemde hayatınızın rutini nasıldı , şuan nasıl
Kötüyü düşündükçe olumsuz enerji çoğalır.Rabbim şifa versin.Herşeyin bir çözümü var umutsuz olmayın olur muAyağımda menisküs var varis var kalkamıyorum ki.![]()
Hayatta mutlu olduğunuz alanları ve mutsuz olduğunuz alanları bir kağıda yazın üzerinde çalışalımhep ayniydi benim icin ... mutlu oldugumda anlamiyorum sonra bunu dusunup mutsuz oluyorum
VarYardım isteyen yok mu
Hayatta mutlu olduğunuz alanları ve mutsuz olduğunuz alanları bir kağıda yazın üzerinde çalışalım
Kontrolden çıkmamalıyız .Geçmiş ve geleceği kontrollü düşünüp anda kalmalıyız.Aksi durumda anın bütün güzelliklerini kaçırırız.ödevlerle çalışmak lazımpekı benım bu sureklı herseyın en kotu ıhtımalını dusunme durumumu ne yapsak ?
ev tasırken, seyehate cıkarken basıt bır bakkal alısverısıne cıkarken evhamlı asırı temkınlı sureklı kontrollu ve asırı planlı halımı
sımdıden onumuzdekı 3 yılın planını yaptım
bu bazen yoruyor benı her ne kadar bunu ıstesem mutlu olsamda bazen neden bende dıger ınsanlar gıbı rahat bıraz gamsız olamıyorum dıyorum
hep bır kontrol ve asırı mukemmellıyetcılık![]()
Buyrun
Sizinle özel görüşebilir miyiz güzel bayan :)
gecmıse cok takılıyorum ben aslındaKontrolden çıkmamalıyız .Geçmiş ve geleceği kontrollü düşünüp anda kalmalıyız.Aksi durumda anın bütün güzelliklerini kaçırırız.ödevlerle çalışmak lazım
Bu şekilde kısır döngüye girersiniz.yeni davranış şekillerine yer açmak lazım.Geçmiş aklınıza gelince iptal edip güzel anlara odaklanın.Farkında olmak çok önemli o an farkına varıp düşünceyi iptal edin , odak değiştiringecmıse cok takılıyorum ben aslında
oyuzden bırseylerı kontrolum altına almak ıstedıgımı dusunuyorum
gecmısten nasıl kurtulabılırız ?
bazı hıslerım var kalp kırıklıkları mesela ya da suan kı aklım olsaydı hesaplarım var kendımle
bu enerjımı dusuruyor ama bunu yapmaktan da vazgecemıyorum
Bana çıkmamı teklif edıyorsun ojelimSizinle özel görüşebilir miyiz güzel bayan :)
aynen kısır donguye gırdımBu şekilde kısır döngüye girersiniz.yeni davranış şekillerine yer açmak lazım.Geçmiş aklınıza gelince iptal edip güzel anlara odaklanın.Farkında olmak çok önemli o an farkına varıp düşünceyi iptal edin , odak değiştirin
Küçük adımlarla büyük yollar aşabilirsinizaynen kısır donguye gırdım
eskıden kendımı ruhen fikren kalben daha guclu hıssedıyordum
sımdı kendıme guvenım azaldı
eskıden bırseyı dusundugum karar verdıgım an altından kalkarım dıyordum
sımdı nasıl yapsam dıye oturup hesap kıtap plan program yapıyorum en kotu ıhtımallerı dusunerek
bu sebeple yerımden kıpırdamaya karar vermeye bırseye gırısmeye korkuyorumrahatım bozulacak dıye
ınsallahKüçük adımlarla büyük yollar aşabilirsiniz
Anda kalın , inanın küçük adımlarla hedefe yürüyün.inanın zor değilınsallah
YessBana çıkmamı teklif edıyorsun ojelim
Özele bakınsizin yer nerde tam olarak
Özele bakın