• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşam koçluğu hakkında..

pekı benım bu sureklı herseyın en kotu ıhtımalını dusunme durumumu ne yapsak ?
ev tasırken, seyehate cıkarken basıt bır bakkal alısverısıne cıkarken evhamlı asırı temkınlı sureklı kontrollu ve asırı planlı halımı
sımdıden onumuzdekı 3 yılın planını yaptım

bu bazen yoruyor benı her ne kadar bunu ıstesem mutlu olsamda bazen neden bende dıger ınsanlar gıbı rahat bıraz gamsız olamıyorum dıyorum

hep bır kontrol ve asırı mukemmellıyetcılık :KK43:
Kontrolden çıkmamalıyız .Geçmiş ve geleceği kontrollü düşünüp anda kalmalıyız.Aksi durumda anın bütün güzelliklerini kaçırırız.ödevlerle çalışmak lazım

Kontrolden çıkmamalıyız .Geçmiş ve geleceği kontrollü düşünüp anda kalmalıyız.Aksi durumda anın bütün güzelliklerini kaçırırız.ödevlerle çalışmak lazım
gecmıse cok takılıyorum ben aslında
oyuzden bırseylerı kontrolum altına almak ıstedıgımı dusunuyorum
gecmısten nasıl kurtulabılırız ?
bazı hıslerım var kalp kırıklıkları mesela ya da suan kı aklım olsaydı hesaplarım var kendımle
bu enerjımı dusuruyor ama bunu yapmaktan da vazgecemıyorum

gecmıse cok takılıyorum ben aslında
oyuzden bırseylerı kontrolum altına almak ıstedıgımı dusunuyorum
gecmısten nasıl kurtulabılırız ?
bazı hıslerım var kalp kırıklıkları mesela ya da suan kı aklım olsaydı hesaplarım var kendımle
bu enerjımı dusuruyor ama bunu yapmaktan da vazgecemıyorum
Bu şekilde kısır döngüye girersiniz.yeni davranış şekillerine yer açmak lazım.Geçmiş aklınıza gelince iptal edip güzel anlara odaklanın.Farkında olmak çok önemli o an farkına varıp düşünceyi iptal edin , odak değiştirin

Bu şekilde kısır döngüye girersiniz.yeni davranış şekillerine yer açmak lazım.Geçmiş aklınıza gelince iptal edip güzel anlara odaklanın.Farkında olmak çok önemli o an farkına varıp düşünceyi iptal edin , odak değiştirin
aynen kısır donguye gırdım

eskıden kendımı ruhen fikren kalben daha guclu hıssedıyordum
sımdı kendıme guvenım azaldı
eskıden bırseyı dusundugum karar verdıgım an altından kalkarım dıyordum
sımdı nasıl yapsam dıye oturup hesap kıtap plan program yapıyorum en kotu ıhtımallerı dusunerek

bu sebeple yerımden kıpırdamaya karar vermeye bırseye gırısmeye korkuyorum :KK70: rahatım bozulacak dıye

aynen kısır donguye gırdım

eskıden kendımı ruhen fikren kalben daha guclu hıssedıyordum
sımdı kendıme guvenım azaldı
eskıden bırseyı dusundugum karar verdıgım an altından kalkarım dıyordum
sımdı nasıl yapsam dıye oturup hesap kıtap plan program yapıyorum en kotu ıhtımallerı dusunerek

bu sebeple yerımden kıpırdamaya karar vermeye bırseye gırısmeye korkuyorum :KK70: rahatım bozulacak dıye
Küçük adımlarla büyük yollar aşabilirsiniz

Back
X