Yaşam Güzeldir (ysmgzldr)'in Çeyiz Bahçesi :)

Safiyecim ben de son zamanlarda giremiyordum, ne güzel şeyler almışsın sen öyleee, hepsi birbirinden güzeller maşallahhh

Sağlıkla ve huzurla kullanmak nasip olsun cancağızım

Safiyecim ben de son zamanlarda giremiyordum, ne güzel şeyler almışsın sen öyleee, hepsi birbirinden güzeller maşallahhh

Sağlıkla ve huzurla kullanmak nasip olsun cancağızım

Teşekkür ederim Özlemcimmm İnşallah yaa az da kaldı zaman telaşlar arttı bayaa :26:
Sen de sağlıcakla kullan canım benim

nehirin çatal bıçağı nasıldır ki acabaaa.. öneren varmı ?

canım kalitesi nasıl bu dört mevsimlerin kullanışlımı önerirmisin.. bende alıcamda hangi markayı önerirseniz alıcam

Drt Mevsim Setler - Evimm'de

MAURER AVM

canım annem kaç senedir Nehir kullanıyor. Hisar kadar olmasa da kaliteli bence. ki 50 sene garanti veriyorlar. Karacada falan garanti bile yok doğru dürüst... Ben Korkmaz alamasaydım muhtemelen Nehir alırdım

Dört mevsimler hem pike hem de nevresim olarak kullanılıyor, kullanışlı olur. Ben kullanmadım daha ama özellikle misafir için uygun olur bence...

bence fotodan ne olduğu anlaşılmayanların ne olduğunu yazmalısın. ikeada çok işlevsel ürünler var ama yakından inceleyene kadar ne işe yaradığını kestirmek zor. kaçırmak istemem, özellikle üzerinde skubb yazanlar nedir mesela?
güle güle kullan, bende de peçetelik ve mumlardan var. mumlardan iki ablam da kullanıyor ve bende de var, takım yaptık
günaydın

günaydın canım
çok haklısın sonradan ben de fark ettim anlaşılmazlığını...

şöyle açıklayayım:

skubb diye yazan hani şu çekmeceleri bömeli hale getiren bez kutulardan. 2 tane aldım onlardan biri bana biri eşime olacak
sonrasında 3 peçete aldım.
krakris yazan polar örtü gibi bi şey. koltuk şalı görevinde kullanabilirim belki
Variera yazan şeffaf boru gibi sarılı şey çekmece altlarına dolaplara koyacağım örtü olacak. temiz derli toplu evleri seviyorum. şu an bekar evim bile öyle
Bastis yazan yapışkanlı rulo, kumaş üzerindeki kılları toplamaya yarayan pratik bi ürün. tekzende de var bunlardan...
diğer sıradaki allı güllü şey mutfak masasında yemeklerin altına kullanacağım sert naylon bi servis şeysi
beyaz çerçevem...
gül kokulu mumlarım
buz kalıplarım (Rakı-balık yaparım )
peçetelik
gül kokulu mumu olan şirin mumluklarım

Yeni cicilerini aşkla kullan canım peçetelerini çok sevdim

ayy ne güzel şeyler almışsın öyle ya peçetelikten ve mumluktan bende de olmasına rağmen hala gözüm kayıyo gidim gene alıcam yahu

Yeni cicilerini aşkla kullan canım peçetelerini çok sevdim

teşekkür ederim canım. desenlerini ben de çok beğendimmm

ayy ne güzel şeyler almışsın öyle ya peçetelikten ve mumluktan bende de olmasına rağmen hala gözüm kayıyo gidim gene alıcam yahu

sağolasın caım. ben de başka marka 2 peçetelik aldım ama almaya doyamadım yine 3.sünü aldım salonda mutfakta ve yatak odasında diye 3 yerde kullanırım artk

sağolasın caım. ben de başka marka 2 peçetelik aldım ama almaya doyamadım yine 3.sünü aldım salonda mutfakta ve yatak odasında diye 3 yerde kullanırım artk [/QUOTE]

bencede benimde 2 tane var şimdilik gidince bir tane daha alıcam nolur nolmaz diye hehe
peçetelerin harika onlardan da alıcam bi tabaklar var tanesi 6 tl gerçekten muhteşem duruyo iş yerinde bi danışman getirdi sitesinde var onlardan da alıcam mutlaka almalısın gerçekten şahaneler
bu tabaktan bahsediyorum rengi bile çok hoşşş

aldıklarından da görüleceği üzere ikea evimizin her şeyi !! :)

bayıldım

güle güle kullan şekerim.

Hımmm dekoratif anlamda gerçekten hoş duruyor valla evime de yakışır Orta sehpaya büyük kayık tabağı koyabilirim
Ama ben ikeanın porselen çelik ürünlerini yemek yeme içme anlamında kullanmam sanırım. Çin malı gibi duruyor o konuda çok hassasım....

Son düzenleme:
aldıklarından da görüleceği üzere ikea evimizin her şeyi !! :)

bayıldım

güle güle kullan şekerim.

evet ikea ıvır zıvır alma yönünden çok iyi :) aaa çiçek de almıştım yapay çiçek onları koymayı unutmuşummmm akşama koyarım
çok sağol canımcım

canım ona zaten kurabiye kek falan koyarsın en fazla ondada değse nolur değmese nolur ama yinede sen bilirsin
bana kaliteli geldi sunum yaparken çok şık duruyodu ben alıcam kekimi kurabiyemi koyarım sen koyma

canım ona zaten kurabiye kek falan koyarsın en fazla ondada değse nolur değmese nolur ama yinede sen bilirsin
bana kaliteli geldi sunum yaparken çok şık duruyodu ben alıcam kekimi kurabiyemi koyarım sen koyma

hıııı kek kurabiye koymaya diyosun seeeen yok canım ben aldım bi de hediye geldi bayaa o tarz şeylerden sen güle güle kullan bakalım cicilerini
ya zaten bi şeyi alıyorum sonra daha güzel yeni şeyler çıkıyor. kapitalizme yenik düşmemem gerek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…