Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım çok güzeller güle güle kullan
Safiyecim ben de son zamanlarda giremiyordum, ne güzel şeyler almışsın sen öyleee, hepsi birbirinden güzeller maşallahhh
Sağlıkla ve huzurla kullanmak nasip olsun cancağızım
teşekkürler canım yaa ben de senin aldıklarına bayıldım kiiii
bu arada nehir'in çkb setlerine de bakmanı öneririm hem uygun hem de şık
Çatal Kaşık Bıçak ve Takımları - Evimis.Com
misafir için çocuk odasına tek kişilik bi yatak ayırdık. ben de mutlaka gerekir diye cotton box tek kişilik 4 mevsim setlerden bi tane aldım
MAURER AVM | Cotton Box Drt Mevsim Set Nevresim Takm - Vivien Pembe (tek kiilik)
Eki Görüntüle 717221
nehirin çatal bıçağı nasıldır ki acabaaa.. öneren varmı ?
canım kalitesi nasıl bu dört mevsimlerin kullanışlımı önerirmisin.. bende alıcamda hangi markayı önerirseniz alıcam
Drt Mevsim Setler - Evimm'de
MAURER AVM
Yeni cicilerini aşkla kullan canım peçetelerini çok sevdim
ayy ne güzel şeyler almışsın öyle ya peçetelikten ve mumluktan bende de olmasına rağmen hala gözüm kayıyo gidim gene alıcam yahu
aldıklarından da görüleceği üzere ikea evimizin her şeyi !! :)
bayıldım
güle güle kullan şekerim.
Hımmm dekoratif anlamda gerçekten hoş duruyor valla evime de yakışır Orta sehpaya büyük kayık tabağı koyabilirim
Ama ben ikeanın porselen çelik ürünlerini yemek yeme içme anlamında kullanmam sanırım. Çin malı gibi duruyor o konuda çok hassasım....
canım ona zaten kurabiye kek falan koyarsın en fazla ondada değse nolur değmese nolur ama yinede sen bilirsin
bana kaliteli geldi sunum yaparken çok şık duruyodu ben alıcam kekimi kurabiyemi koyarım sen koyma