Yaşam Güzeldir (ysmgzldr)'in Çeyiz Bahçesi :)

misafir için çocuk odasına tek kişilik bi yatak ayırdık. ben de mutlaka gerekir diye cotton box tek kişilik 4 mevsim setlerden bi tane aldım :KK16:
MAURER AVM | Cotton Box Drt Mevsim Set Nevresim Takm - Vivien Pembe (tek kiilik)
$Cotton Box Dört Mevsim Set Nevresim Takımı - Vivien Pembe (tek kişilik).jpg

hepsi madalion.comdan :KK34:

işyerimde odama aldığım saat :KK8:

$E2_fotoresim_0507d3cf-c3ae-4417-a7af-2464f15960f3.jpg

misafir odasına aldığım saat ve abajur :KK31: bu desenlede bir de halı alıcam :KK16:
$AB51.jpg $Resim1.jpg

veee solingen'den kendime aldıklarım :KK12:

$18479_kucuk.jpg $images.jpg $medium (1).jpg $medium.jpg

oy oyyy nelerde almış neler abajuruna bayıldım ve saatinee güle güle kullan canım

canım yeni aldıklarında her zamanki gibi süperler güzel günlerde kullanman dileğiyle :KK16::KK16::KK16:

evim.net çılgınlığım :KK55:

10 tl'lik saatlerim :KK52: biri mutfağa diğeri çocuk odasına :KK34:

$48-246427-w600h500.jpg $59-246435-w600h500.jpg

aşkıma, güneşime aldığım anahtarlık :KK48:

$41-45855-w600h500.jpg

misafir lavabosuna minik bi paspas :KK31:

$Era kaymaz banyo halısı.jpg

mutfak peçeteliğim :KK16:

$peçetelik.jpg

veee misafir odasına abajur ve saatlerimle çok yakışacak bir Apex marka halı :21:

$Apex Metropol İstanbul halı.jpg

yine zevkini konusturmussun sekerim :) gule gule kullan. her seyin bitti ne guzel ivir zivirla ugrasiyosun cok tatli cok. :)

canım tüm aldıkların çok zevkli gerçekten takip etmek büyük keyif keşke ilk sayfada toplasan da daha kolay baksak :KK16::KK16::KK16:

canım yeni aldıklarında her zamanki gibi süperler güzel günlerde kullanman dileğiyle :KK16::KK16::KK16:

yine zevkini konusturmussun sekerim :) gule gule kullan. her seyin bitti ne guzel ivir zivirla ugrasiyosun cok tatli cok. :)

canım tüm aldıkların çok zevkli gerçekten takip etmek büyük keyif keşke ilk sayfada toplasan da daha kolay baksak :KK16::KK16::KK16:

canım son aldıkların çok güzel güle güle kullan

çok sağolun canlarım :KK16: uygun bi zamanda hepsini derleyip toplayıp ilk sayfama koyucam. bu aralar ev mobilya vs derdine düştüm sayfamla çok uğraşamadım... :KK54:

X