Yaşam Güzeldir (ysmgzldr)'in Çeyiz Bahçesi :)

hıııı kek kurabiye koymaya diyosun seeeen :KK8: yok canım ben aldım bi de hediye geldi bayaa o tarz şeylerden :KK34: sen güle güle kullan bakalım cicilerini :KK31:
ya zaten bi şeyi alıyorum sonra daha güzel yeni şeyler çıkıyor. kapitalizme yenik düşmemem gerek :KK9:

Bu galip halimizse safiyecim yneik düşsek ne halde oluruz ^_^

:KK16:

hıııı kek kurabiye koymaya diyosun seeeen :KK8: yok canım ben aldım bi de hediye geldi bayaa o tarz şeylerden :KK34: sen güle güle kullan bakalım cicilerini :KK31:
ya zaten bi şeyi alıyorum sonra daha güzel yeni şeyler çıkıyor. kapitalizme yenik düşmemem gerek :KK9:

doğru diyosun benim senin kadar çeyizim yok ki:KK5: benim bu tarz tabaklarım yok ablamın düğünü bi geçsin ikeaya gidip elcağızlarımla bişeyler alıp koyacağım buraya tabaklarımıda çekip koyarım :KK12::KK55::KK56:

doğru diyosun benim senin kadar çeyizim yok ki:KK5: benim bu tarz tabaklarım yok ablamın düğünü bi geçsin ikeaya gidip elcağızlarımla bişeyler alıp koyacağım buraya tabaklarımıda çekip koyarım :KK12::KK55::KK56:

ben son 1 ayımı geçiriyorum canım artık.. senin daha bolca zamanın var içine sine sine alırsın... ben son 1 seneye her şeyi sığdırmak zorunda kaldım ne yazık ki....:KK34:

sen al da bakalım fotolarına :nazar:

ben son 1 ayımı geçiriyorum canım artık.. senin daha bolca zamanın var içine sine sine alırsın... ben son 1 seneye her şeyi sığdırmak zorunda kaldım ne yazık ki....:KK34:

daha beterini diyim mi son 3,5 ay daha tencerem bile yok :) ben hala rahatım nasıl olsa alınır :)

evet bir aycık kaldı senin bir senede az bir zaman değil yani içine sinerek aldın en azından ona inanıyorum güle güle kullan herşeyini evini çok merak ediyorum düz artıkda bakalım yahu :KK1:
merak etmeyin ben bir hızlanıcam inş hız o hız :KK16:

daha beterini diyim mi son 3,5 ay daha tencerem bile yok :) ben hala rahatım nasıl olsa alınır :)

Ya aslında birikmiş para varsa hemen alınır her şey sorun olmaz. :KK34: Biz memur adam olunca her şeyi takside böldürücez diye hemen başladık almaya :KK1: Sen de alır bitirirsin eminim :KK31:

evet bir aycık kaldı senin bir senede az bir zaman değil yani içine sinerek aldın en azından ona inanıyorum güle güle kullan herşeyini evini çok merak ediyorum düz artıkda bakalım yahu :KK1:
merak etmeyin ben bir hızlanıcam inş hız o hız :KK16:

Sağolasın canım benim. Genel olarak içime sindi aldıklarım... Evi düzme işi bitsin fotolarını çekip göstericem mutlaka :KK16:
Sen de içine sinerek alıyorsun bence. Şafak 57 diyor bak az kalmış seninkinin gelmesine :KK23: Sonrasında hızlanırsın bence de :KK31:

Ya aslında birikmiş para varsa hemen alınır her şey sorun olmaz. :KK34: Biz memur adam olunca her şeyi takside böldürücez diye hemen başladık almaya :KK1: Sen de alır bitirirsin eminim :KK31:

Sağolasın canım benim. Genel olarak içime sindi aldıklarım... Evi düzme işi bitsin fotolarını çekip göstericem mutlaka :KK16:
Sen de içine sinerek alıyorsun bence. Şafak 57 diyor bak az kalmış seninkinin gelmesine :KK23: Sonrasında hızlanırsın bence de :KK31:

ayyy bekliyorum heycanla takipteyim :KK16:
evet içime sinerek almazsam kullanamamki ben onu almak için almıyorum anlıcağın :KK1:
evet ya bende de heyecan var çok az kaldı şafak sıkıştırıyo derler ya o misal :KK52:

Safiyecim son aldıkların çok güzeller canım, mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah :KK16:

Tchibo'dan kargo ücretsiz aldım hepsini :KK34:

$bulaşık det. kutusu.jpg $dijital zaman ölçer.jpg $Teleskobik Mikrofiber Toz Fırçası.jpg $yara bandı kutusu.jpg

Angora'dan salon halılarımızı söyledik :KK16:
160-230 ve 100-200 cm ölçülerinde olacaklar :KK31:
Sonradan acaba Bej yerine Vizon mu söyleseydim, çabuk mu kirlenir diye şüphede kaldım :44:

Bu Bej renklisi:
$ANGORA-EBRU-1829E-160X230-3-68M2__84598057_0.jpg

Bu da vizonu:
$15-500x500.jpg

Angora'dan salon halılarımızı söyledik :KK16:
160-230 ve 100-200 cm ölçülerinde olacaklar :KK31:
Sonradan acaba Bej yerine Vizon mu söyleseydim, çabuk mu kirlenir diye şüphede kaldım :44:

Bu Bej renklisi:
Eki Görüntüle 725292

Bu da vizonu:
Eki Görüntüle 725297

canım bende açık renklilerden başka beğenemiyorum eve halı seçmeye gittim aynen böyle bej renkliydi ama çocuklar falanda var sürekli kirleniyor elimizden deterjan bez düşmez oldu yaa :KK6:

canım bende açık renklilerden başka beğenemiyorum eve halı seçmeye gittim aynen böyle bej renkliydi ama çocuklar falanda var sürekli kirleniyor elimizden deterjan bez düşmez oldu yaa :KK6:

ya aslında ben 2 sene falan çocuk yapmam ama vizon da çok boğar gibi geldi koltuklar da vizon.... :44:
dediğin gibi insanın gözü direk açık renge gidiyor... :KK31:

teşekkür ederim canım :KK34: değiştirmeyeyim o zaman halıları bej kalsın :KK16:

daha önce yayınladım ama halıyla yan yana görün istedim, koltuklar ve mobilyalarım da şöyle:

Eki Görüntüle 725322
Eki Görüntüle 725323 Eki Görüntüle 725324 Eki Görüntüle 725325
Eki Görüntüle 725326

böyle çok güzel canım aslında mobilyaların açık renk olduğu için vizonda uyar ama beğendiğini al bana kalsa evin tamamını beyaz bile yaparım o derece seviyorum açık renkleri

teşekkür ederim canım :KK34: değiştirmeyeyim o zaman halıları bej kalsın :KK16:

daha önce yayınladım ama halıyla yan yana görün istedim, koltuklar ve mobilyalarım da şöyle:

Eki Görüntüle 725322
Eki Görüntüle 725323 Eki Görüntüle 725324 Eki Görüntüle 725325
Eki Görüntüle 725326

canımm bence gayet uyumlu bej kalsın kullana kullana yıkana yıkana rengi koyulaşabilir hem içinden bej geçiosa bej olsunnnn=))
leke tutmama vs özellikleri var mı canım bizde kaşmire baktık karar veremedikkkkkk..

canımm bence gayet uyumlu bej kalsın kullana kullana yıkana yıkana rengi koyulaşabilir hem içinden bej geçiosa bej olsunnnn=))
leke tutmama vs özellikleri var mı canım bizde kaşmire baktık karar veremedikkkkkk..

canım sağolasın :KK31: ben böyle düz model pek bulamadım diğer markalarda.... angora iyi marka diyorlar bu da 2013 serisinden ve kullananlar memnun..
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...-ebru-serisinden-hali-kulanan-varmi-acil.html

ama desenli alma şansım olsa royal ya da sanat halı alırdım herkes çok övüyor :KK34:

X