Yaşam Boyu Spor :)

kızlar az önce jillian 9. günü de bitirmiş bulunuyorum.biraz geriden gitsem de devam ediyorum:KK55: bugün ilk sette 20 şınav 2. sette 15 şınav çektim..tam vaktinde bitirdim(tabi bu yazdıklarımı jillianı yapanlar daha iyi anlar) her yapışımda vücudumun daha da güçlendigini görmek ve hissetmek harika bir duygu.. kan ter içinde kalıyorum her seferinde..30 dakikanın sonucu her seferinde ter ,mutluluk ve huzur oluyor.. :KK36::KK36::KK36:

Kızlar bugün de spor günümdü
30 dk yürüyüş 15 dk eliptik kalan yarım saat karın-bacak-kol hareketleri

:KK49::KK49::KK49:

Şimdi kurt gibi açım, 4 yk yoğurdun içine 1 dilim ananas doğradım hüpletiyorum :kk77:

merhaba kızlar :-) bol sporsuz ama yorucu koşuşuşturmacalı bir haftadan sonra anca bugün pc başına geçebiliyorum :KK43: her gün bugün çok yorgunsun yarın akşam yaparsın demekle geçiyor resmen, çok mutsuzum :KK43:(

merhaba kızlar :-) bol sporsuz ama yorucu koşuşuşturmacalı bir haftadan sonra anca bugün pc başına geçebiliyorum :KK43: her gün bugün çok yorgunsun yarın akşam yaparsın demekle geçiyor resmen, çok mutsuzum :KK43:(
kendine taviz verme ben her koşulda yapmaya çalışıyorum çünkü o sor sonrası banyo bana müthiş rahatlık huzur veriyor:KK68:

ilk başlarda ne kadar yorgun olduğumun ya da uykumun geldiğine bakmaksızın yapıyordum ama bugünlerde yapamıyorum.. biliyorum bir kez yapsam gerisi gelecek

ilk başlarda ne kadar yorgun olduğumun ya da uykumun geldiğine bakmaksızın yapıyordum ama bugünlerde yapamıyorum.. biliyorum bir kez yapsam gerisi gelecek
merhaba canım hoşgeldin :) hergün olmasa da kendine 3 gün seç en uygun olan 3 gün ve her ne lursa olsun yapmaya çalış..inan kendini çok huzurlu ve mutlu hissediceksin :KK68:

bugün jillian 10. gün bitti.. her seferinde videonun yarısına gelmeden "of ben ne yapıyorum,canım çıktı,şimdi düşüp bayılıcam,bugün de yarım bırakayım" diyorum ve videonun yarısından sonra bir güç geliyor böylece videoyu tamamlıyorum :)) 10 gün oldu ama sanki ben 1 aydır yapıyormuşum gibi hissediyorum:KK68:

Merhaba canım hoşbuldum :) bu akşam yaparsam gerisi gelecek ondan eminim. sırf size yazabilmek amaçlı yaparım gibime geliyor :p

Tam bir haftadır spor yapmamışım :KK43: evet kızlar ablamdaydım bildiğiniz üzere eve bi geldim :KK57: Benim koca bir temizlik yapmam gerek dedim ve geleli 5 gün oldu ben temizlik yapmaktan helak oldum:KK61: Rahat bi 5 gün daha sürer işlerim sonra bool bool spora devam çok şanslıyım abimler sporcu bende baya nasipleniyorum :p Geçen abim sıfır cillop gibi spor ayakkabı verdi birde aşortman takımı spora başlamak için can atıyorum:KK71:

Selam kızlar benim temizlik faslı bitti artık şuan yan gelip yatıp tembellik yapıyorum tartıda da az eksiler görünce sinirleniyorum ne şapşiriğim ya :)) spor yapmassan az eksi olur tabi :KK12:
Taaam 1 hafta 5 gün sonra rabia sahalara dönüyooooor :KK71::KK71:
Çok özledim spor yapmayı kararsızım leslie mi yapsam,squat mı,mekik mi,ip atlamamı :cool: Yarın başlıyorum inşallah bugün kendimi bol bol motive edicem ve yarın tam gaz spora başlıcam inşallah:KK66:

Haftada 4 gün spor yapıcam artık bu haftaki spor bildirimi:KK52:
Cumartesi:leslie 1 mil
Pazar:leslie 2 mil,50 mekik,50 squat
Pazartesi:leslie 2 mil,55 mekik,55 squat
Salı:leslie 2 mil,60 mekik,60 squat

çok yogun günler geçiriyorum.işimle iligili bir sınava giricem temmuz ayında.. ve şu izinli oldugum günlerim gezmek tozmak eglenmek yerine çalışmak çalışmak çalışmak ile geçiyor..
neyse gelelim bugüne 40 dakika yürüyüş yaptım :)

çok yogun günler geçiriyorum.işimle iligili bir sınava giricem temmuz ayında.. ve şu izinli oldugum günlerim gezmek tozmak eglenmek yerine çalışmak çalışmak çalışmak ile geçiyor..
neyse gelelim bugüne 40 dakika yürüyüş yaptım :)
Bende diyorum bizim simsims gezmelerde bizi unuttu günahını almışım :KK70: allah zihin açıklığı versin sınavda başarılar canım :KK15:

X