Yaşam Boyu Spor :)

Dün yiğenimin kep töreni için Balıkesir'e gittik geldik.Aynı gün çok yorucu oldu.Üstüne büyük oğlum hasta.İshal ve kusma,ateş.Sabaha kadar uyumadım.Sabah beşte acile götürdüm.Serum bağlamadı ve çocuk hala hasta.Serum bağlanınca daha çabuk kendini topluyordu.Bugün küçük oğlumun gezisi vardı.Oyun alanına bütün gün ayaktaydım.Ordan çıktım alış veriş -eczane.Oğlum yine ateşlendi.Sağolsun eşim gündüz evde yardımcı oluyor.Oğlumun ateşini düşürdüm onunla uğraşıyorum ve çoookkk uyumak istiyorum.Yarın da küçüğün hayvanat bahçesine gezisi var.:mad::mad:Ayyy yoruldum.Spor yapamıyorum ve yediklerime de dikkat edemiyorum.:mad:
simsims simsims sen neler yaptın? Jilliana devam mı?

dün:30 dk bisiklet sürdüm,,100 mekik,100 ip atlama
bugün:30 dk bisiklet,50 mekik
(sporumu gördüğünüz gibi hiç ihmal etmiyorum ama gene çok fazla yemek yediğim için kilo almaya devam ediyorum keşke ikiside bir yapsam keşkeeee.....)

Sen de benim gibi bir ileri bir geri.:KK43:

iyiyim cnm b fit üyeliğim bitti bende yenilemedim artık havalar güzel işe gidip gelirken yürüyüş yapıyorum en son 65.5 kilo olmayı başardım
harikasın canımmm arada takip ediyorum sizin topigi… henüz ben 65i göremedim ama çok az kaldı benim de :KK19: işe gidip gelirken yürüyüş yapman da çok iyi.. hem işin yakın oldugu için şanslısın hem de bu şansı iyi degerlendiriyorsun canım :KK5:

merhaba kızlaaaar :KK54:bugün jillian 7. gün bitti.. nasıl terliyorum,nasıl kendimi iyi hissediyor ve şu 7 günde nasıl güçlendim ben de inanamıyorum.. ne bel agrım kaldı ne diz agrım.gerçekten tüm vucudumun çalıştıgını hissediyorum..umarım pazar gününe kadar firesiz tamamlarım günleri :KK6::KK6::KK6:

ben dün spor yapmadım malum regliy ilk günüm bugünde yapmayı düşünmüyorum bi kaç gün yapamam biraz kötüyüm

Günaydın kızlarr güzel bir hafta sonu olsun hepimiz için :KK15::21:
Bugün yine spor günü :KK49:
Hocanın çırasını yakacağım yok öyle yüklenmek bugün :KK4: Hafif yaptır diyeceğim.
Bacaklarımdaki ağrılar geçmedi hala :KK70:

İdolüm olduğunuzu daha önce belirtmiştim sn. topik sahibesi :KK68: Jillian'a başlamışsınız bende başlıcam siz yapıyosanız benimde yapmam lazım :KK48: Fakat benim 20 kilo fazlam var bu şekilde Jillian'a başlarsam yağları vermek yerine sıkılaşır irice bişi olurum diye korkuyorum siz öneriyor musunuz Jillian'ı farkını hissettiniz mi :21:

Dün yiğenimin kep töreni için Balıkesir'e gittik geldik.Aynı gün çok yorucu oldu.Üstüne büyük oğlum hasta.İshal ve kusma,ateş.Sabaha kadar uyumadım.Sabah beşte acile götürdüm.Serum bağlamadı ve çocuk hala hasta.Serum bağlanınca daha çabuk kendini topluyordu.Bugün küçük oğlumun gezisi vardı.Oyun alanına bütün gün ayaktaydım.Ordan çıktım alış veriş -eczane.Oğlum yine ateşlendi.Sağolsun eşim gündüz evde yardımcı oluyor.Oğlumun ateşini düşürdüm onunla uğraşıyorum ve çoookkk uyumak istiyorum.Yarın da küçüğün hayvanat bahçesine gezisi var.:mad::mad:Ayyy yoruldum.Spor yapamıyorum ve yediklerime de dikkat edemiyorum.:mad:
simsims simsims sen neler yaptın? Jilliana devam mı?
canım yeni görüyorum mesajını kusura bakma.. çok geçmiş olsun.. saglık olsun.. gerisi hallolur canım.. üzülme.. elbet bu koşuşturmaca azalıcak :KK66: evet ben devam ediyorum.ama hergün olmuyor..illaha hergün mü olmalı bi fikrin var mı?

İdolüm olduğunuzu daha önce belirtmiştim sn. topik sahibesi :KK68: Jillian'a başlamışsınız bende başlıcam siz yapıyosanız benimde yapmam lazım :KK48: Fakat benim 20 kilo fazlam var bu şekilde Jillian'a başlarsam yağları vermek yerine sıkılaşır irice bişi olurum diye korkuyorum siz öneriyor musunuz Jillian'ı farkını hissettiniz mi :21:
çok teşekkür ederim ne güzel bi mesaj :KK37::KK37: ben çok mutluyum jillianla sıkılaştıgımı hissediyorum.. ve her geçen gün güçleniyorum.. yürüyüşe veya başka bi şeye benzemiyor jillian..vücudunun her yeri çalışıyor ve güzel terletiyor.. sıkılaşmak demek zaten yaglarını vermen demek..bence başlamalısın,aradaki farkı görünce vazgeçemeyeceksin..daha benim 8. günüm,aynada bi fark gördüm desem daha erken bence.. ama vücudum güçlendi..sırt agrılarım bitti,diz agrılarım bitti.. ve kendimi enerjik,harika hissediyorum..denemeye deger degil mi? :KK66: çok memnun oldum.başlarsan bekleriz topige :KK6:

canım yeni görüyorum mesajını kusura bakma.. çok geçmiş olsun.. saglık olsun.. gerisi hallolur canım.. üzülme.. elbet bu koşuşturmaca azalıcak :KK66: evet ben devam ediyorum.ama hergün olmuyor..illaha hergün mü olmalı bi fikrin var mı?

Aslında her gün yapmak gerekiyormuş.Ama Jillianın topiğindeki bayan 45 günde yapmış 5-6 cm incelmiş.Bir de 50-59 topiğinde yazıyorum Nurgül diye bir arkadaşta diyet ve Jillian ile 48 kg inmiş.Oğlum biraz daha iyi sağol canım.Ben de vertigo var başım dönmeye başladım .Çok yorulunca ve üzülünce başlıyor.Bir sürü de işim var bugün hiç bir şey yapamadım.

Aslında her gün yapmak gerekiyormuş.Ama Jillianın topiğindeki bayan 45 günde yapmış 5-6 cm incelmiş.Bir de 50-59 topiğinde yazıyorum Nurgül diye bir arkadaşta diyet ve Jillian ile 48 kg inmiş.Oğlum biraz daha iyi sağol canım.Ben de vertigo var başım dönmeye başladım .Çok yorulunca ve üzülünce başlıyor.Bir sürü de işim var bugün hiç bir şey yapamadım.
hay Allah çok geçmiş olsun.. sıkma kendini birşey yapamadım diye.. ev işleri mi? ev işleriysee bitmezzzzz onlar.. :KK43: yoksa sen de benim gibi zamanı çok iyi kullanamayanlardan ve hiçbir şeye yetişemeyenlerden misin?

hay Allah çok geçmiş olsun.. sıkma kendini birşey yapamadım diye.. ev işleri mi? ev işleriysee bitmezzzzz onlar.. :KK43: yoksa sen de benim gibi zamanı çok iyi kullanamayanlardan ve hiçbir şeye yetişemeyenlerden misin?

Zamanı iyi kullanamayan diyelim.Eşim gündüz evde gece çalışıyor.Doğal olarak düzen olmuyor.İş hiç bitmiyor.Bugünde kötüyüm.İki oğlum da hasta.Eşim hemşiremiz oldu.

Bugün temizinden 1 saat spor yaptım yine salonda :KK49:
Yarın da yapacağım

1 Haziran diyetisyen kontrolüne kadar tam gaz devam :KK49:

Diyetisyende yine güzel sonuç alacaksın .:KK9:

Zamanı iyi kullanamayan diyelim.Eşim gündüz evde gece çalışıyor.Doğal olarak düzen olmuyor.İş hiç bitmiyor.Bugünde kötüyüm.İki oğlum da hasta.Eşim hemşiremiz oldu.

Diyetisyende yine güzel sonuç alacaksın .:KK9:
geçmiş olsun canımmm..bu ara herkes dengesiz havalardan dolayı hasta :KK43: umarım bugün iyisizinizdir ailecek :KK36::nazar:

yaaaaaa çok özeniyorum sizeeeee, ben sadece yürüyüş yapıyorum ama yetmiyor artık sıkılaşmam lazım :KK43: buarada ben ftm nick değiştirdim :KK70:

X