- Konu Sahibi selendemircan
-
üzgünüm ama zaten boşanacaklarmış ben sebep olmadım demek bence yasak ilişkilerin standart bahanesi. o sana böyle diyebilir ama ben inanmıyorum her evli adamın söylediği yalanlar. seni seviyor olabilir bu konuda bişey diyemem ama karısının boşanmak istediğini sanmıyorum. hiç bir göz yaşının üzerine mutluluk kurulamaz bunu sakın unutma. daha önce ilişkinizde olsa sonuçta siz sevgiliydiniz o ise karısı.
Arkadaş fikirlerimizi merak etmiş. Lakin toz kondurmamakta ısrarcı😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yazık üzülüyorum böyle koşulsuz şartsız inanan insanlara.
Hayırlısı olsun arkadaş için.
ne açıdan tekin gelmedi? bu arada ben 21 yaşındayım o 33 yaşında ve o akademisyen sayılır aklı başında, yalan söylemyen bir adam, yani bana söylediği her şeye inanıyorum. beni sevdiğini "biliyorum".
Merhaba ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar, lütfen önyargılarınızı bırakıp dinleyin hikayemi.
Ben 2 yıl önce bir adamla tanıştım sanki birbirimizi önceden tanıyor gibiydik, aramızda çok garip, tarif edilemez bir şey oluştu, flört hatta sevgililik dönemi geçirdik 3 4 ay falan, birbirimize ne olursa olsun birbirimizin hayatından çıkmayacağız diye sözler verdik. Ama sonra bir kızgınlık oldu konuşmamaya başladık ve uzun bir süre konuşmadık, arada 3 4 ayda bir telefonlaşıyorduk sadece, bu arada o 8 yıllık eski sevgilisiyle evlenmiş, ben bunu evlendiklerinden 8 ay sonra öğreniyorum facebookta düğün fotograflarından.
Ben bunu öğrenince aradım ve bana neden söylemedin dedim. O da sana çok kızgındım hala çok kızgınım, hayallerimi yıktın dedi, ben de evlilik bu başka bir şey mi bu söylenmez mi falan dedim o da evet bizim hep birbirimizin hayatında olmamız gerekiyordu çok özledim dedi ben de pazar günü eşinle mutluluğunuzu bozmak için aramadım sadece neden söylemedin merak ettim dedi, o da yok öyle bir şey anlamıyorsun ben dışardayım, içkiliyim, avukatlarla görüşüyorum, zaten evlendikten 2 ay sonra ayrılmaya karar vermiştim falan dedi, ben de neden evlendin o zaman dedim? O da 8 yıllık sevgilimdi hayatımı mahvettin dedi, vicdan azabı çekmek istemedim en azından deneyelim istedim dedi ben de tamam dedim neyse bu böyle bir konuşma oldu
1 ay sonra beni aradı, evleri ayırmışlar, kız da ayrılmak istiyormuş artık, kızın annesi hasta diye ve hukuki süreç yani yeni evli oldukları için 1 yılın dolmasını bekleyecekleri için kızın ailesine boşanana kadar söylemeyeceklermiş, kız zaten annesi hasta diye annesinin yanında kalıyordu her neyse işte o da hafta bir ziyaretlerine gidiyordu, ben neden gidiyorsun ziyaretlerine boşanacaksınız dedim o da karım da öyle diyor ancak insanlar zaten üzülecek ortada bırakmış gibi olmak istemiyorum düşman olmak istemiyorum dedi haklısın dedim, beni her gün arıyordu her an konuşuyorduk sabahlara kadar konuşuyoruz o işteyken konuşuyoruz alışverişteyken konuşuyoruz her anımız birlikte geçiyor sevgili olduk yani, ama o boşanma sürecinde eşiyle ayrı evlerde yaşıyorlar falan ve araya giren insan da değilim sonuçta onlar boşanmaya karar vermiş.... Biz zaten o evliyken görüşme fırsatı bulamadık zaten telefondan yaşıyoruz bunları.... o askere gidecekti bugün hatta teslim oldu birliğine benim yaşadığım şehre çıktı sans eseri askerlik yapacağı yer de, biz de acemilik dönemi bitince işte 1 2 aya görüşürüz diyorduk,,, bu arada geçen cuma karısı onun yanına kalmaya gitti, eşyalarını toplamaya falan, kavga etmişler kadın benim için öldün demiş nevresimleri bile toplamış, bu evde son yatışım falan demiş, askerdeyken düşünür müsün diye sormuş kadın o da düşünecek bir şey yok demiş, boşanacağız, sevgilim bana benim oraya gitmelerimi yanlış anladı hala umut var sandı herhalde ben dost ayrılmaya çalışırken böyle oldu neyse daha iyi bazı şeyleri görmüş oldum dedi, ben de tamam dedim,
bu arada ben ona dedim ki senin kendine gelmen için boşanman hatta biraz yalnız vakit geçirmen lazım bizim hemen ilişki içerisine girmemiz doğru mu? o da bunu ben de düşündüm ama her açıdan istisnayız biliyorsun sen yarım kalmış ve şu an kavuştuğum kaldığım yerden devam ettiğimsin dedi, tamam dedim ben de.... ama eşinin instagram hesabına baktım daha 2 gün önce düğün fotograflarını paylaşmış tekrardan ve ağustostan beri kullanıyor hesabını... boşanmak isteyen niyetli olan insan düğün fotograflarını mı paylaşır? bugün sevgilime sordum bunu o da insanlara göstermek için paylaşmıştır haberim yok bilmiyorum bugün birliğe teslim olacağım bunu mu konuşacağız dedi
Kafam allak bullak ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar lütfen önyargılarınızdan sıyrılıp yorum yapın
ne açıdan tekin gelmedi? bu arada ben 21 yaşındayım o 33 yaşında ve o akademisyen sayılır aklı başında, yalan söylemyen bir adam, yani bana söylediği her şeye inanıyorum. beni sevdiğini "biliyorum".
Canım benim ...şimdi sana bir şey anlatacağım .Bir arkadaşımın yaşadığı bir şey.....ÜSTALİK HAYLİ OLGUN YAŞTA YAŞADIĞI BİR ŞEY.Merhaba ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar, lütfen önyargılarınızı bırakıp dinleyin hikayemi.
Ben 2 yıl önce bir adamla tanıştım sanki birbirimizi önceden tanıyor gibiydik, aramızda çok garip, tarif edilemez bir şey oluştu, flört hatta sevgililik dönemi geçirdik 3 4 ay falan, birbirimize ne olursa olsun birbirimizin hayatından çıkmayacağız diye sözler verdik. Ama sonra bir kızgınlık oldu konuşmamaya başladık ve uzun bir süre konuşmadık, arada 3 4 ayda bir telefonlaşıyorduk sadece, bu arada o 8 yıllık eski sevgilisiyle evlenmiş, ben bunu evlendiklerinden 8 ay sonra öğreniyorum facebookta düğün fotograflarından.
Ben bunu öğrenince aradım ve bana neden söylemedin dedim. O da sana çok kızgındım hala çok kızgınım, hayallerimi yıktın dedi, ben de evlilik bu başka bir şey mi bu söylenmez mi falan dedim o da evet bizim hep birbirimizin hayatında olmamız gerekiyordu çok özledim dedi ben de pazar günü eşinle mutluluğunuzu bozmak için aramadım sadece neden söylemedin merak ettim dedi, o da yok öyle bir şey anlamıyorsun ben dışardayım, içkiliyim, avukatlarla görüşüyorum, zaten evlendikten 2 ay sonra ayrılmaya karar vermiştim falan dedi, ben de neden evlendin o zaman dedim? O da 8 yıllık sevgilimdi hayatımı mahvettin dedi, vicdan azabı çekmek istemedim en azından deneyelim istedim dedi ben de tamam dedim neyse bu böyle bir konuşma oldu
1 ay sonra beni aradı, evleri ayırmışlar, kız da ayrılmak istiyormuş artık, kızın annesi hasta diye ve hukuki süreç yani yeni evli oldukları için 1 yılın dolmasını bekleyecekleri için kızın ailesine boşanana kadar söylemeyeceklermiş, kız zaten annesi hasta diye annesinin yanında kalıyordu her neyse işte o da hafta bir ziyaretlerine gidiyordu, ben neden gidiyorsun ziyaretlerine boşanacaksınız dedim o da karım da öyle diyor ancak insanlar zaten üzülecek ortada bırakmış gibi olmak istemiyorum düşman olmak istemiyorum dedi haklısın dedim, beni her gün arıyordu her an konuşuyorduk sabahlara kadar konuşuyoruz o işteyken konuşuyoruz alışverişteyken konuşuyoruz her anımız birlikte geçiyor sevgili olduk yani, ama o boşanma sürecinde eşiyle ayrı evlerde yaşıyorlar falan ve araya giren insan da değilim sonuçta onlar boşanmaya karar vermiş.... Biz zaten o evliyken görüşme fırsatı bulamadık zaten telefondan yaşıyoruz bunları.... o askere gidecekti bugün hatta teslim oldu birliğine benim yaşadığım şehre çıktı sans eseri askerlik yapacağı yer de, biz de acemilik dönemi bitince işte 1 2 aya görüşürüz diyorduk,,, bu arada geçen cuma karısı onun yanına kalmaya gitti, eşyalarını toplamaya falan, kavga etmişler kadın benim için öldün demiş nevresimleri bile toplamış, bu evde son yatışım falan demiş, askerdeyken düşünür müsün diye sormuş kadın o da düşünecek bir şey yok demiş, boşanacağız, sevgilim bana benim oraya gitmelerimi yanlış anladı hala umut var sandı herhalde ben dost ayrılmaya çalışırken böyle oldu neyse daha iyi bazı şeyleri görmüş oldum dedi, ben de tamam dedim,
bu arada ben ona dedim ki senin kendine gelmen için boşanman hatta biraz yalnız vakit geçirmen lazım bizim hemen ilişki içerisine girmemiz doğru mu? o da bunu ben de düşündüm ama her açıdan istisnayız biliyorsun sen yarım kalmış ve şu an kavuştuğum kaldığım yerden devam ettiğimsin dedi, tamam dedim ben de.... ama eşinin instagram hesabına baktım daha 2 gün önce düğün fotograflarını paylaşmış tekrardan ve ağustostan beri kullanıyor hesabını... boşanmak isteyen niyetli olan insan düğün fotograflarını mı paylaşır? bugün sevgilime sordum bunu o da insanlara göstermek için paylaşmıştır haberim yok bilmiyorum bugün birliğe teslim olacağım bunu mu konuşacağız dedi
Kafam allak bullak ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar lütfen önyargılarınızdan sıyrılıp yorum yapın
Canım benim ...şimdi sana bir şey anlatacağım .Bir arkadaşımın yaşadığı bir şey.....ÜSTALİK HAYLİ OLGUN YAŞTA YAŞADIĞI BİR ŞEY.
Arkadaşım 50 yaşlarında ama çok güzel bir kadın en fazla 30 gösteriyor.Herkes ona hayran yani herkesin ilgisini çeken bir tip . Ama çok ahlaklı çok düzgün bir hanım .Neyse Facebookda bir okul arkadaşını eklemiş yaklaşık 1.5 yıl oldu.Adamı sadece okuldan tanıyor ama hiç görmemiş. Tabiki adam evli .Ama arkadaşım onu sadece arkadaşı olarak ekledi. Arkadaşım üniversite mezunu eklediği adamda jeofizik mühendisi ve Amerikada yaşıyor .Önceleri sadece sayfaya beğendi koyuyorlar .Bir gün adam, arkadaşımın ölen annesinin resimlerini alıp düzeltiyor .Adam tam bir fotoşop ustası .Kadın yani arkadaşım çok seviniyor .Derken...hep eşlerinden ailelerinden konuşuyorlar .Adamın çocuğu yok 55 yaşında resmini gördüm yakışıklı bir adam...Sonra adam ilginç bir şey itiraf ediyor .Meğer arkadaşımın sayfasındaki resimlere bir yıl öncesinden tutkunmuş.Sayfasında herkese açık olan tüm resimleri çalmış hatta yaptığı yemekleri ne bulursa biriktirmiş . Arkadaşım bunları duyunca adamı silmek istedi adam yalvardı ve ilerde eşinden ayrılıp onunla evlenmek istediğini söyledi.Arkadaşımda korktu ve adamı sildi .Ama ertesi günü adama yakınlık duyduğunu anldı ve tekrar listesine aldı. Adam ağladığını söyledi. sayfasında şarkılar paylaştı , kıskançlık krizlerine girdi arkadaşımı deli gibi kıskanmaya başladı.Adam evli olduğu için arkadaşım hep adamı ikaz etti ve eşine dönmesini istedi.( bunlar hep aylar içinde oluyor )
Ne yazıkki arkadaşımda bu adamı sevmeye başlamış yanlış ama sevmiş işte....Adam karısından hiç şikayet etmiyordu sadece bir sorunları olduğunu ama bunu asla diyemeyeceğini belirtmiş. Eşi evde hiç yemek yapmıyordu ama adam şikayetçi değildi yani eşine karşı çok iyiydi. Eşine karşı bu kadar iyi olan bir adam karısından boşanır mı :????? Bu bana tuhaf geliyordu .Adam arkadaşıma hepe gelecekten hatta çocuk sahibi olmaktan ondan bir çocuğu olsun istiyordu .
BUNLARI YAZIYORUM ASLA ERKEKLERE GÜVENMEYİN KIZLAR !!!
arkadaşım ayrılmak istiyordu çünkü adamın eşine karşı suçluluk hissediyordu.Bu arada adam geçen yaz Amerikadan istanbula tatile geldi 5 defa arkadaşımla görüştüler ama adam çok düzgün davranmış yani asla öpmeye kalkmamış. Sadece elini tutmuş.(birbirlerini ilk defa gördüler )
Sonra tekrar Amerikaya döndü bunların yazışmaları sabahlara kadar sürdü. Benim anlayamadığım karısı nasıl ses çıkarmıyordu.Hatta bir ara listesinde arkadaşım dikkatini çekmiş.Çünkü inanılmaz güzel bir kadın kendisi.
Sadece kocasına demişki ""kim olduğunu sordular merak etme bu kadın okul arkadaşın dedim ""
Karısının bu davranışı bana iğrenç geldi.Neden kocasını hiç ikaz etmedi bu kadın.Adam çok zengin.Karısı para için mi bu kadar razı herşeye anlayamadım doğrusu ..
Neyse , arkadaşım adamı sıkıştırmaya başladı .Adam facebook sayfasında nasıl herşeye karışıyorsa kadında aynı şeyi yapmaya başladı.Arkadaşımda onu kıskanmaya başladı.Ve adama demişki ""sen eşinden asla ayrılamayacaksın ""
Öncleri sürekli evlenmekten söz eden adam , arkadaşımın ona bağlandığını fark edince hiç konuşmaz olmuş :)
Arkadaşımın sorduğu her soruyu geçiştirir olmuş. Nihayet dün arkadaşım adamı yaşamından attı.İşin en kötüsü .....bu adama güvendi çok şey paylaştılar .Ama allahtan asla fiziksel bir şey olmadı. Beni en çok sarsan ve iğrendiren şey , adam ayrıldıktan sonra karısının sayfasından arkadaşımı engellemiş .İğrenç adi herif sanmışki arkadaşım karısına mesaj yazacak.Tam bir şerefsizmiş .O kadar vakur düzgün görünen bir adamdı.Arkadaşıma derdiki gidersen ölürüm yaşayamam.Allah benim ömrümü sana versin daha neler neler......
Oysa tam bir korkak ve yavşakmış. HEM EŞİNİ ALDATIYOR HEM DE ARKADAŞIM GİTMESİN İSTİYORDU .Ama en güzeli arkadaşım aralarında asla fiziksel bir şey olmayacağını kesin bir dille söylemişti .Demek adi herifin aklı bunu yatağa atmakmış.Yani sıkışınca çareyi gitmekde buldu .Arkadaşıma demiş ki "ben sadece arzu ve beğeni duydum " :) önceleri ölüyorum geberiyorum diyordu.
Bundan böyle hiçbir evli erkeğin dediğine sakın inanmayın .Hiçbir erkek başka biri için karısını boşamaz .Aramız kötü ve sorun var diyenlere inanmayın .O mikropların tek amacı kadınların bacak arası !!!!!!!
İŞTE BÖYLE BU ÖYKÜDEN HERKES DERS ÇIKARSIN .Arkadaşım çok çok üzgün henüz iyi değil.Acısı çok taze .Umarım iyileşir .Yani erkekler yalan söyler olan karılarına ve diğer kadına olur .Evli adamlardan uzak durun .Hepiniz sevgiyle kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?