Yasak ilişki mi yaşıyorum?

Katılıyorum. Aynı şey değil sonuçta 8 senesini birlikte geçirmişler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insan kınamadığını birde yaptığını görmeden ölmezmiş inşallah ilerde aynı olay başına gelmrz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ısrarla 3.kişi olmadığnızı söylüyorsunuz ama 3.kişiniz.sizin ayrılık sebepleri olup olmamanız önemli değil burada, sonuçta boşanacak da olsa, evleri ayırmış da olsa o adam evli bir adam.evliliklerinin tamamen bitmesini belkemeden sevgili olmanız çok çok çok çok çoooooooook yanlış.ayrıca bazen neredeyse boşanmak üzere olan çiftler bir şekilde tekrardan bir araya gelebiliyorlar, bunun örneklerini kendi çevremde gördüm.yani boşanmama ihtimalleri az da olsa olabilirdi eğer siz adamdan uzak dursaydınız, yani olduğunuzu düşündüğünüz kadar masum değilsiniz.hem sizin mantığınızla bakacak olursak çoğu evlilikte belli bir zaman sonra aşk bitiyor, e herkes karısını/kocasını aldatsın o zaman.yani birbirlerini sevmiyorlar diye bitmiş olmaz evlilik.diyelim ki ileride biriyle evlendiniz ve bir süre sonra birbirnize karşı duygularınız eskisi kadar yoğun olmadı, eşinizle boşmaya karar verdiniz ve adam halen daha sizin kocanızken hemen kendini başkalarının kollarına attı, nasıl olur bir düşünün.ya da aptal yerine konduğunuzu düşünün.nasıl, güzel mi?

aynı şekilde o adamın da tamamen boşanmadan sizinle görüşmesi çoo...ok yanlış.yani ikiniz de aynısınız, tam tencere-kapak olmuşsunuz.umarım eşiyle biran önce boşanırlar da kadın kurtulur.

ayrıca akademisyen olması düzgün bir insan olduğunu göstermez.her okumuş insanın karakteri düzgün olmuyor maalesef, buradaki örnekte de gördüğümüz gibi...eğer sizin dediğiniz kadar düzgün bir insan olsaydı boşanacak bile olsalar karısını aptal yerine koymazdı.ve belliki bu adam otuz küsür yaşına gelmesine rağmen olgunlaşamamış.evlilik çok önemli bir şey "aa hayatını mı mahvettim?böyle bir vicdan azabıyla yaşayamam.evliliği deneyelim o zaman hem zaten 8 yıl evli gibi yaşadık" diye evlenilmez.ve takmışsınız kadının "hamile kalmak istiyorum" falan demesine, bunda kötü bir şey yok, ne arayışından bahsediyorsunuz siz?kadınla ilgili kötü bir şey bulamadınız galiba yaza yaza bu saçma şeyi yazmışsınız.halbuki sizin yaptıklarınızın yanında hiçbir şey.

Son düzenleme:
Diğer yorumları okumadım fakat bu gibi konularda konuyu açan arkadaşlar "ooo çok iyi yapmışsınız, kesinlikle devam edin, bu adam tamda senlik birisi" gibi yorumlar bekliyor.
Aksi yorumları okuyunca ya sinirleniyorlar ya da savunmaya geçiyorlar. Düşüncenize katılmıyorum diyorlar.
Madem doğru olanı biliyorsunuz konuda açmayın derim.
Benim düşüncem ise;
Evli erkeklerden her zaman uzak durulması.. Verdikleri hiçbir söze inanılmaması. Nikahlı eşini sizinle aldatıyorsa (boşanma aşamasında dahi olsa aldatmaktır bu benim gözümde) sizide pekâla bir başkasıyla aldatabilir ki genelde böyle olmuştur. Hatta daha sonra boşandığı eşine bile dönenleri biliyorum.. :26: Neden bu kadar yıpratıcı ilişkileri tercih ediyorsunuz ki? Bende bekarım büyük konuşmak istemiyorum ama şu anki aklıma göre aranızdaki yaş farkıda bana fazla geldi.. :44:
Biz kadınlar çok duygusal ve hassasız. Çabuk inanıyor ve hayatımızı çabuk adıyoruz karşımızdaki insana..
Lütfen mantığınızla düşünün. Yapılan yorumlara kızmaktan ziyade haklılık payları var mı yok mu onu düşünün. Neticede burda kimse birbirini tanımıyor. Tanımadan objektif olarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. Farklı düşüncelere açık değilseniz saygı duyarım. Sizde benim düşünceme saygı duyarsanız sevinirim. Her şey gönlünüzce olsun

canım benim çok seviyorsun belli ama bu adam yalan söylüyor . 33 yaşında evli bir erkek .. 21 yaşındasın çok toysun . bu adam evli canım . aldatan her evli erkek gibi karıman ayrılcak ayrı yaşıyoruz gibi yalanlar uyduruyor . 8 senelik ilişkisi olduğu için onu tercih etmiş . seni sevse seni tercih ederdi . senle evlenmemiş sen hala onun peşinden gidiyorsun . seni çok iyi anlıyorum beni yanlış anlama . çünkü benimde eski sevgilim evlendi . bana haber vermeden . ama ben onu ne aradım ne sordum banane . gitmiş başkasını tercih etmiş biri . seninde böle yapman lazımdı . 21 yaş nedir ki kendi yaşıtında seni seven mis gibi bir erkek çıkacakken karşına böle saçma sapan tiplerin peşinden gitme . bu senin ilerki hayatındada olumsuz bir getiri olur . benden sana abla tavsiyesi bu işin peşini bırak . bu adam karısından ayrılmaz . erkekler düzenini bozmak istemez kolay kolay . hadi bozdu diyelim yuva yıkan kadın olma .

ayrıca bu yaşta bu kadar büyük adamla ne işin var ki ... yaşıtlarımdan hoşlanmıyorum mantığına sakın girme . bu tip adamlar çıtır kız ararlar takılmak için . aynısı benimde başıma geldi . adamın 2 yıllık ilişkisi varmış . benle tanıştı 9 yaş büyüktü benden . benle ilşki yaşadı . sonra beni eski sevgilisiyle aldattı . yada onu benle . meğersem ilişkisi varmış haberim yoktu . ayrıldım demişti . hemen bıraktım . adamda gitti o kadınla evlendi . sesim çıkmadı ne yapayım . okadar üzüldüm ki . kullanıldığımı hisettim maddi manevi . yaş farkı çok olan erkeklere pek güvenmiyorum artık . deneyimli oluyorlar .elinde oynatabiliylar seni . böle adamlardan nefret ediyorum . bencil insanların duygularını hiçe sayan tipler .bırak ne yaparsa yapsın bırak peşini . gururlu bir kadın olarak evli bir erkekle ilişki yaşayamacağını bunu kendine yakıştırmayacağını söyle . ne halleri varsa görsünler . zaten bu kadınlar aldatıldıklarının farkında ama vazgeçmek istemiyorlar . o yüzden bence sıyrıl bu orta yaşlı bunalımlı tipten . kendine oyuncak arıyor .
ayrıca hepsinin yalanı aynı mı yahu . bu adamda bana vicdanının rahatsız olduğunu söyledi . eski sevgilim çok üzülüyor ağlıyor ona neler çektirdim vicdanım sızlıyor onu sevmiyorum asla aşık değilim ama vicdanım falan diyordu hep . hepsi yalan bence . sevmediği insanla kimse evlenmez diyecem ama insan sevdiğinide aldatmaz . ne bilim çelişkili tipler ne sevmeyi biliyorlar ne mutlu etmeyi . belkide çıkarı o doğrultuda olduğu içindir . seven erkek aldatır mı hiç sanmam ..

Son düzenleme:

Nerden biliyorsun? Madem seviyordu neden eski sevgilisiyle evlendi.

Ve madem seviyor niye sen aramadan önce o aramadı?

Son bir şansta istemedi?

Yalan söylemediğini bilemezsin.

Kaç yıllık evli çocuklu çiftler bile birbirine yalan söylerken

Gencecik kızsın şuan mantıklı olduğunu sanıyorsun ana bazı şeyleri göremiyorsun.
Karşına kimler kimler çıkacak daha mutlu olacaksın.
Bu bir ilişki bile sayılmaz. Evli senden yaşça büyük adamı ne yapacaksın.
Neresinden tutarsan tut kurtarılacak bir şey yok. Kendini inandırmaya çalışıyorsun.
Adamın kariyeri, yaşı, zekası dürüst olduğunu göstermez sakın inanma ona.
Bence uzak durmalısın. Allah yardımcın olsun

bu cocuk hıc guvenılır degıle vlılık basıt karar degıl uzak dur bu cocuktan erkekler evlılıgın ılk ayları ne oldum delisi olur yazık etme sakınn kendıne canımm

Sen hiç türk filmi izlemedin mi? Sen yaşadıklarını anlatırken ben yeşilçam filmi izler gibi oldum..

Yavrum yaşın çok küçük. Evli adamla ne işin olur? hem 33 yaşında ve akademisyen aklı başında adam daha eşinden boşanmamış üstelik.. Gencecik hayatının baharında biriyle nasıl beraber olup senin hayatını mahvetmeyi göze alabiliyor.?
Seni seviyormuş.. Sevmiyor kuzum seni kullanıyor.

Hepsini okudum hem konu acmissin hemde olumsuz cevaplara hemen hayir oyle degil boye soyle demissin. Akil almak degilse amacin ne insanlar bosami bu kadar akil verdi hic elestiriyede gelemiyorsun buradan bunu gordum ben. Bikere kirici olmak istemem ama evli oldugunu ogrendgin vakit arama diyecegin yerde niye soylemedin diyorsun ilgincsin. Yasak ama aşk varmi mechul sen baya asiksin bu belli ama ve bir erkek birinin askindan olurken bir digeryle.inat olsun yok bunalimdaydm da evlendim modunda olmaz cnki zaten.evlilikten korkarlar ayrica sen toasan bir iki yil zor taniorsun 8 yilla kiyaslamicam bile k.bakma iyi bir yorum yapamicam

Canım benim ...şimdi sana bir şey anlatacağım .Bir arkadaşımın yaşadığı bir şey.....ÜSTALİK HAYLİ OLGUN YAŞTA YAŞADIĞI BİR ŞEY.
Arkadaşım 50 yaşlarında ama çok güzel bir kadın en fazla 30 gösteriyor.Herkes ona hayran yani herkesin ilgisini çeken bir tip . Ama çok ahlaklı çok düzgün bir hanım .Neyse Facebookda bir okul arkadaşını eklemiş yaklaşık 1.5 yıl oldu.Adamı sadece okuldan tanıyor ama hiç görmemiş. Tabiki adam evli .Ama arkadaşım onu sadece arkadaşı olarak ekledi. Arkadaşım üniversite mezunu eklediği adamda jeofizik mühendisi ve Amerikada yaşıyor .Önceleri sadece sayfaya beğendi koyuyorlar .Bir gün adam, arkadaşımın ölen annesinin resimlerini alıp düzeltiyor .Adam tam bir fotoşop ustası .Kadın yani arkadaşım çok seviniyor .Derken...hep eşlerinden ailelerinden konuşuyorlar .Adamın çocuğu yok 55 yaşında resmini gördüm yakışıklı bir adam...Sonra adam ilginç bir şey itiraf ediyor .Meğer arkadaşımın sayfasındaki resimlere bir yıl öncesinden tutkunmuş.Sayfasında herkese açık olan tüm resimleri çalmış hatta yaptığı yemekleri ne bulursa biriktirmiş . Arkadaşım bunları duyunca adamı silmek istedi adam yalvardı ve ilerde eşinden ayrılıp onunla evlenmek istediğini söyledi.Arkadaşımda korktu ve adamı sildi .Ama ertesi günü adama yakınlık duyduğunu anldı ve tekrar listesine aldı. Adam ağladığını söyledi. sayfasında şarkılar paylaştı , kıskançlık krizlerine girdi arkadaşımı deli gibi kıskanmaya başladı.Adam evli olduğu için arkadaşım hep adamı ikaz etti ve eşine dönmesini istedi.( bunlar hep aylar içinde oluyor )
Ne yazıkki arkadaşımda bu adamı sevmeye başlamış yanlış ama sevmiş işte....Adam karısından hiç şikayet etmiyordu sadece bir sorunları olduğunu ama bunu asla diyemeyeceğini belirtmiş. Eşi evde hiç yemek yapmıyordu ama adam şikayetçi değildi yani eşine karşı çok iyiydi. Eşine karşı bu kadar iyi olan bir adam karısından boşanır mı :????? Bu bana tuhaf geliyordu .Adam arkadaşıma hepe gelecekten hatta çocuk sahibi olmaktan ondan bir çocuğu olsun istiyordu .
BUNLARI YAZIYORUM ASLA ERKEKLERE GÜVENMEYİN KIZLAR !!!
arkadaşım ayrılmak istiyordu çünkü adamın eşine karşı suçluluk hissediyordu.Bu arada adam geçen yaz Amerikadan istanbula tatile geldi 5 defa arkadaşımla görüştüler ama adam çok düzgün davranmış yani asla öpmeye kalkmamış. Sadece elini tutmuş.(birbirlerini ilk defa gördüler )
Sonra tekrar Amerikaya döndü bunların yazışmaları sabahlara kadar sürdü. Benim anlayamadığım karısı nasıl ses çıkarmıyordu.Hatta bir ara listesinde arkadaşım dikkatini çekmiş.Çünkü inanılmaz güzel bir kadın kendisi.
Sadece kocasına demişki ""kim olduğunu sordular merak etme bu kadın okul arkadaşın dedim ""
Karısının bu davranışı bana iğrenç geldi.Neden kocasını hiç ikaz etmedi bu kadın.Adam çok zengin.Karısı para için mi bu kadar razı herşeye anlayamadım doğrusu ..
Neyse , arkadaşım adamı sıkıştırmaya başladı .Adam facebook sayfasında nasıl herşeye karışıyorsa kadında aynı şeyi yapmaya başladı.Arkadaşımda onu kıskanmaya başladı.Ve adama demişki ""sen eşinden asla ayrılamayacaksın ""
Öncleri sürekli evlenmekten söz eden adam , arkadaşımın ona bağlandığını fark edince hiç konuşmaz olmuş :)
Arkadaşımın sorduğu her soruyu geçiştirir olmuş. Nihayet dün arkadaşım adamı yaşamından attı.İşin en kötüsü .....bu adama güvendi çok şey paylaştılar .Ama allahtan asla fiziksel bir şey olmadı. Beni en çok sarsan ve iğrendiren şey , adam ayrıldıktan sonra karısının sayfasından arkadaşımı engellemiş .İğrenç adi herif sanmışki arkadaşım karısına mesaj yazacak.Tam bir şerefsizmiş .O kadar vakur düzgün görünen bir adamdı.Arkadaşıma derdiki gidersen ölürüm yaşayamam.Allah benim ömrümü sana versin daha neler neler......
Oysa tam bir korkak ve yavşakmış. HEM EŞİNİ ALDATIYOR HEM DE ARKADAŞIM GİTMESİN İSTİYORDU .Ama en güzeli arkadaşım aralarında asla fiziksel bir şey olmayacağını kesin bir dille söylemişti .Demek adi herifin aklı bunu yatağa atmakmış.Yani sıkışınca çareyi gitmekde buldu .Arkadaşıma demiş ki "ben sadece arzu ve beğeni duydum " :) önceleri ölüyorum geberiyorum diyordu.
Bundan böyle hiçbir evli erkeğin dediğine sakın inanmayın .Hiçbir erkek başka biri için karısını boşamaz .Aramız kötü ve sorun var diyenlere inanmayın .O mikropların tek amacı kadınların bacak arası !!!!!!!
İŞTE BÖYLE BU ÖYKÜDEN HERKES DERS ÇIKARSIN .Arkadaşım çok çok üzgün henüz iyi değil.Acısı çok taze .Umarım iyileşir .Yani erkekler yalan söyler olan karılarına ve diğer kadına olur .Evli adamlardan uzak durun .Hepiniz sevgiyle kalın.

Son düzenleme:
1. Adamın 8 yıllık ilişkisi varmış erkekleri buradan çok okuduk 15 16 senelik evliliği bile hopp diye kesip atabiliyorlar sevmiyorsa istemiyorlarsa evlenmezler, birazcık bencil varlıklardır erkekler. Çok mu acımış kıza inandın mı buna kimse zorla nikah kıymıyor karısı da sevilmediğini anlasa kötü davransa şüphelenirdi?

2. Çok güveniyorum, beni seviyorların hepsi gerçek olsa aldatılma olmazdı. Adamın karısı da siz olurdunuz kızgınlıkla sözlenen nişanlanan duydum da kızgınlıkla evlenen 100 kişide 1 dir o da size mi denk geldi çok rastlanan bir durummuş gibi.

3. Kadın senin metresin gibi ay kadın adamı elde tutmak istiyor diyip küçümsemeyin bu durumda metres siz oluyorsunuz ama adamı karısı gibi kabullenmişsiniz toz kondurmuyorsunuz. Akademisyen olması insan olmasıyla alakalı değil.

4.Zaten aldatan erkeğin karısı hastadır, karısının sorunu vardır, kıyamamıştır hastadır, peşini bırakmıyordur kadın instagrama kocam elden gitmesin diye koymuştur.
Kadın gül gibi mutlu annesi hasta annesinde kalıyor çok doğal ayrılacaklarından değil kimse boşanma davası açılmışken düğün fotoğrafı koymaz rezilliktir bilir. Kadın boşanacaktı istekliydi siz fotoğrafı söyleyince adam 180 derece döndü pek istemiyora dönecek.Bırakmadı olacak yakında hamile kaldı bi kerelikmiş

5. Aynı evin içinde kadın erkek bişeyler yapabiliyorken nikahlı eşi bir şey yapmadan kardeş kardeş duruyorlar mıdır sence. Madem her şey kopuk aralarında kadın düğün fotoğrafı koyuyor neden kadın saf kadın aptal dimi tam da size denk geldi aldatmayı kabulleneni, ses çıkarmayanı, kocasının peşinde koşanı biraz saçma değil mi bu kadar sessiz kalan bir kadın imajı?

Bence silkelenin kendinize gelin.
İster fiziksel ister zihinsel olsa da sizinle resmen gönül eğlendiriyor egosunu tatmin ediyor
O bile yetiyordur ona yaşım bilmem kaç hala 2 3 kadını aynı anda götürüyorum.
Biri boşanmamı bekliyor biri elimin altında ohh..

Bende okuyunca ilk onu düşündüm. Ne biçim adamlar var. Sen neden aradınki? Adam seni aldatmış sana yalan söylemiş. Evlilik kararı almış eski sevgilisiyle ondan ayrılmış seninle takılmış senden ayrılmış onunla evlenmiş bakmış seninde ona zararın olmayacak seni de boş kaldığında idare edecek. Üzülen sen olursun bence inanma madem mutlu değil boşansın gelsin senle evlensin seni senin anlattığın kadar çok seviyorsa sana döner zaten...

Ah keşke mantığımız hükmetse kalbimize....

Vay be ne hikayeler var.Allah korusun Çok şaşırdım. Bende Bir kitapta okumuştum sanal aşk her zaman hüsrenla bitiryor.

bencede araman yanlış olmuş sen onun hiç aklında bile değildin aradın pat diye adamda bunun gönlü hala bende diye takılıyor seninle ayrıca yaşın çok küçük yaşıtlarınla takılmalısın hayatın tadına doymuş bazı şeylerden hevesini almış bir insanla hayat ne kadar heyecanlı ve güzel olabilir ki?

askerdeyken bekle onu,sonra dötune tekmeyi yersin..acele etme sımdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…