yasak askim var nolur akil verin

Yasak aşkın, yuva yıkmayı göze alan bir kadına ne kadar saygı duyar?
Onurunu kaybeden insan her şeyini kaybetmiştir.

Sevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...
Milletin esinden vazgec yuva dagitma nefisinin de kulu olma bukadar ayip gunah ahlak anla....ve daha bisuru seyy....

seni elime geçirip öyle bir dövesim varki konu sahibi:KK62:
senin gibi gurursun kişiler yüzünden kaç kişinin yuvası yıkıldı
kaç çocuk baba ilgisinde sevgisinden muhtaç büyüdü
kaç çocuk geceleri babalarının hayilini kurarak uyudu
kaç kadın anne babam nerde diyen evladına cevap veremedi gözyaşlarını evladından sakladı yutkundu dügümlendi kaldı
Allah cezanızı versin hepinizin
Ne acı değil mi:KK42:

Sevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...
yuva yıkanın yuvası olmaz.iki dünyada da başın beladan ayrılmaz.bekar adam mı yok sokakta da evli adamlara sarıyosunuz.bir musibet bin nasihatten iyiidir ya .adam velevki karısını boşadı senle oldu senleyekn de başkasını bulur.oo zaman anlarsın.!

Büyük konuşmak istemiyorum her insan hata yapar.. lakin dene çabala bitir.. yazıktır yuva yıkma..

Bacım madem iş değiştirmek kolay değil, eeeee adamdan da vazgeçemiyorsun o zaman ne diyelim adam karısına ve çocuğuna bakabiliyorsa, size ve çocuğunuza da bakar git yerleş adamın evine karısının gözünün içine baka baka hiç utanmadan yaşa gitsin ne olacak ki. Sizin gibilerin saçlarını tutam tutam yolmak, ağzını burnunu çarşamba pazarına çevirmek istiyorum ki bir daha insan içine çıkamayın.

kaç kadın anne babam nerde diyen evladına cevap veremedi gözyaşlarını evladından sakladı yutkundu dügümlendi kaldı
ağzınıza sağlık,
azıcık vicdan varsa sende konu sahibi şu mesajı bikaç kere oku.
belki yaptığın yanlıştan dönersin.
ama yok şu mesaj bile zerre kadar içini acıtmıyorsa zaten kimsenin vaktini alma boşa ne halin varsa da gör. ve yaşattığının bin mislini de başka bi kadın sana yaşatsın..

ağzınıza sağlık,
azıcık vicdan varsa sende konu sahibi şu mesajı bikaç kere oku.
belki yaptığın yanlıştan dönersin.
ama yok şu mesaj bile zerre kadar içini acıtmıyorsa zaten kimsenin vaktini alma boşa ne halin varsa da gör. ve yaşattığının bin mislini de başka bi kadın sana yaşatsın..

Anlayacak kapasitesi oldugunu sanmıyorum
o şimdi yasak aşkıyla meşguldur mesaj okuyamaz cevap veremez
yasak aşkı ilgisiz kalmasın onun

mesajınızı beğenmekle beraber birşeyleri düzeltemkte isterim evet bu karaktersiz kadın gibileri yüzünde ne yuvalar yıkılıyor ama bir o kadar iradesiz adam bozuntularını da göz ardı etmeyelim lütfen..Hepsi toptan ölsün mesela :KK62:

Böylesi bilerek ağız dolusu beddua almak istiyor herkesten tek tek,en iyisi bunun gibiler için birini gorevlendirelim toplu bedduayi o yapsın herkeste sinirden kudurmasin...:-)

mesajınızı beğenmekle beraber birşeyleri düzeltemkte isterim evet bu karaktersiz kadın gibileri yüzünde ne yuvalar yıkılıyor ama bir o kadar iradesiz adam bozuntularını da göz ardı etmeyelim lütfen..Hepsi toptan ölsün mesela :KK62:

sinirdem adam aklıma gelmedii:KK62:
onlarında erkeklik organını kesmek lazımm:KK47:

malesef ama bunun gibi ahlak yoksunu aşagılık insanlar yüzünden yaşanmaya devam ediyor:KK47:
adamın çocuklarına acı vicdansız kadın:KK62:
Konu fake ya da değil bilmiyorum ama belki tesadufen biri okur vicdana gelir. Bu tarz ilişkiler yüzünden çocuklar çocukluğunu yaşayamıyor. Bir örneği de benim. Çok acı bir çocukluk geçirdim, mutsuz bir ailede büyüdüm.

Kendi ailesinin, evliliğinin sorumluluğunu taşıyamayan sahip çıkayamayan adamların ailesini el kadınları mı düşünsün yani.

Son düzenleme:
Konu fake ya da değil bilmiyorum ama belki tesadufen biri okur vicdana gelir. Bu tarz ilişkiler yüzünden çocuklar çocukluğunu yaşayamıyor. Bir örneği de benim. Çok acı bir çocukluk geçirdim, mutsuz bir ailede büyüdüm.

fake olsa bile bu konuyu açana kadınsa düşüncesi dalga geçmesi bile çok yanlış
hep diyoruz ya tecavüzcüleri halka verin linç etsinler diye
bence böyle kadınlarıda bayanların ortasında atacaklar o zaman görecekler
yasak aşk mı tatlı linç edilmek mi tatlı
:KK62:

İş yerindeki erkekler evli, hergün görüyoruz birbirimizi, sohbet ediyoruz yani beşeri ilişki içindeyiz. Hiçbirisini iş ilişkisi ve insani ilişki dışında başka şekilde düşünemiyorum, göremiyorum haliyle iletişim ve davranışlarım da ona göre şekilleniyor...
Bir evli erkekle nasıl olup da o boyuta gelinebiliyor, o kadar samimi olunuyor hiç anlamıyorum durup dururken olmamıştırdeğil mi o aşamaya gelinesiye kadar neden izin verdiniz ve nasıl ilgş duyabildiniz? Mide diye bir şey var evli çocuklu adam...umarım konu sahtedir

X