Yasak aşk!!!

aldatmanın bahanesi olmaz...eğer mutsuzsan,eşinle yapamıyorsan,sana değer vermediğini düşünüyorsan aldatmaktan daha onurlu bir şekilde yapılacak şeyler var.

suçlu falan aramıyoruz biz,mahkeme değiliz..ama siz de pişman değilsiniz..yazık olan da bu zaten.

Midemi bulandırıyorsunuz.
Sizin gibi insanlardan nefret ediyorum.

Bir de çirkefsiniz üstüne üstelik.

Sen o kadar şeyi yap, sonra gel bize ak kaşık mısınız de.
Sen kimsin?

Konuyu açan sensin, sana ne bizim hayatımızdan?

Böyle ahlaksızlığa bir de destek mi çıkalım?
Bizi kendiniz mi sandınız?

hööö
bizim suçumuz neymiş ki

Masal tadında okuyayım dedim;masalın kötü karakteri yerine sizi koyarak,uykum geldi.

Roman mı acaba dedim şöyle boynuzlusundan aşk-ı memnu tadında;çok vasat geldi yazdıklarınız sayfaları çevirmek içimden gelmedi.

Yok dedim bu olsa olsa bir biyografidir;o zamanda sizi boğasım geldi.

Eşinizi aldatmanız umrumda değil ama onu aldatışınızı bu kadar pişkin pişkin anlatmanız;ucuz adamların ucuz kahve muhabbetlerinde anlattıkları kadın götürme hikayelerine dönmüş.

Elbetteki bu sizin hayatınız doğrularınızla yanlışlarınızla. Bu platforma taşındığınız için yaşadığınızı yapılan yorumlarada açık olmalısınız. Keşke hiç eşinizi aldatmasaydınız. En azından eşim bunları yapsa ben incinip kırılmazmıyım diye düşünseydiniz. Ama söylediğim gibi keşke yani geçmiş zaman için yaşanılan şeyler geride kalmış. Umarım tekrar aynı yanlışı yapmazsınız. Buda size ders olsun

boşuna msjlar atıp suçlu olduğunu yaptığının yanlış olduğunu anlatmayın bu kadına.. benimde vardı bir tanıdığım 2 çocuğu olan kırkbeş yaşında koca kadındı üstelik bunu yapan ama hiçbirşekilde suçlu olduğunu kabul etmedi, farklı bir yapıları var bunların biz gibi değiller onlara çok normal geliyor, e ne var bunda seninde erkek arkadaşın var demişti bu kişi bana, daha evli değildim nişanlı değildim erkek arkadaşım olması gayet doğaldı ama oda o derece normal görüyordu kendini..... sinirden ağlatır bunlar. Allah ıslah etsin diyorum, eşi ve çocuğuna üzüldüm sadece..

mutlu olmayı haketmyorsun.

Olur mu hiç öyle şey.
Eşi ona kötü günler yaşatmış.
Aldatılmaya mahkum bu adam.

Gel dese giderim. Gel demedi.....
İyi ki yuvamı bozmamışım.....
2 yaşında minicik kızım var....

Tüm bunları bir annenin yazmamış olmasını dilerdim. Yazılacak öyle cok sey var ki, öyle ağır cümlelerim var ki size! Ama ban yemek istemiyorum!.

Bir şeyi cok merak ediyorum; o adamın koynundan cıkıp eşinizin koynuna girdiğinizde hic vicdanınız sızlamadı mı?

elmayra, sana ne bundan.
sen sütten çıkma ak kaşık mısın acep?

tek şuçlu o deyilki eşide şuçlu mutlu günler yaşatmamış
ondan yaşanmış bütün bunlar....

Son düzenleme:
bence aldatmanın bahanesi olmaz daha onurlu ve sıfatlarınıza yakışır olmanız gerekti özlelikle anne olmanız varya o 2 yaşındaki çocuğunuzun nasıl saçlarını okşuyorsunuz hiçmi pişman değilsiniz hiç vicdanınız rahatsız olmuyo hayla

o sofrada yediğiniz lokmalar eşinize çocuğunuza baktığınızda nasıl bogazınıza dizilmiyo yazıklar olsun size bide nerdeyse gururla anlatıyorsunuz .......... yazacak çok şey var ama

Aldatanların klasik bahanelerini sunuyorum;

-Bana ilgi göstermedi; çekip git arkadaşım eline ayağına vuran mı var?
-Evinin ihtiyaclarını karşılamadı; çek git arkadaşım eline vuran mı var?
-Beni yalnız bıraktı;çek git arkadaşım eline vuran mı var?
-Kendiyle/işiyle o kadar meşguldü ki benim dünyama inemedi; çek git arkadaşım eline vuran mı var?
-Başkasına aşık oldum gönül bu;çek git arkadaşım eline vuran mı var?

-----------
Hem karnım doysun hem pastam dursun sizinkisi.

eşini aldatan bir kadın değil çocuğunu aldatan bir anne gördüm ben bu hikaye de..ve hala yaptığını savunabilecek kadar gözü kara!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…