Yasak aşk!!!

Böyle ahlaksız bir konunun YAŞANMIŞ GERÇEK AŞK HİKAYELERİ bölümünde ne işi var??

madem eşinle şu an mutlusun o zaman neden msj atsa arasa ne yaparım acaba diyorsun?

öncelikle bu anlatılan bana kurgu gibi geldi fakat hakikaten arkadaşımız böyle bir deneyim yaşamışsa şunu söylemek isterim.
herkes olaya negatif yaklaşıyor, bu da çok doğal, yapımız ve çocukluktan itibaren bize yüklenen görev gereği ne olursa olsun öyle ya da duruşumuz ağırbaşlı ve itaatkar olmalı.
arkadaşımız toplumun geneline aykırı bir tavır sergilemiş ve cesaretle dile getirmiş, ne yaşadığını kimse bilemez, içinin yangınını veyahut kinini ya da o duygu her neyse kaidelere isyan etmiş...
haklı mı değil mi tartışılamaz,
kimse onun yaptığı için yargılama hakkın sahip değil, ve insanın yüreğinden ve zihninden geçeni allah biliyor,

inanın burada rahatsız edici ve bu kadar tepkiye neden olan durum arkadaşımızın bunu rahatça dile getirmesi..
bu rahatlıktan hiç bir kadın hoşlamaz.

Tek suçlu benim dimi??

yazdıklarınıza şok oldum HATTA İNANMADIM HİİİÇÇÇ DE İNANDIRICI DEYİL .....
ama şu yukarıda altıntı yaptıgım ve sizin yazdıklarınız daha şok edici...
yok canım tek şuçlu sen deyilsin ki.
eşin çok şuçlu senin gibi biri ile vede yalanlarla bir evliligi sürdürmesi EN BÜYÜK HATA EŞİNDE.....
ve o zavallı kız çocugunda yazık nasıl bir annesi olmadıgını bilemeden büyüyo çok yazık gerçekten......
buraya da yazarak ne yapmaya çalıştın dogrusu ilginç herkezin seni takdir edmesinimi bekledin yoksa bir dizi senaryosu nasıl tutar diye araştırmamı yapıyosun......

Yaşadığımı cesaretimi toplayarak sizlerle paylaşmak istedim ne kadar saçma mesajlar atmışsınız sanki kendiniz sütten çıkma ak kaşıksınız Bu benim hayatım kimseyi ilgilendirmez Kimsenin hayatı da beni ilgilendirmez Allah'tan başka kimseye de hesap vermem... Konuyu mesaj yazımına kapatamadım neyse şimdilik kalsın böyle.....

Son düzenleme:

Yazdıklarınızı bir annenin yazabileceğine inanmıyorum öncelikle.
Zaten yazarken sizde biraz boş atmışsınız.
Eşinizle siz başka şehirde oturuyorsunuz,sevgiliniz ailenizin bulunduğu şehirde;
Peki siz 1 yıl boyunca nasıl hergün buluşabiliyorsunuz.
2 yaşında bebekle hergün şehirlerarası yolculuk mu yaptınız.

madem bizi ilgilendirmiyordu neden yazdın hacı buraya o zaman

Bunu yazan bir anne olamaz , olmamalı da....

inanmıyorum bunu yazanın kadın olduguna...

Son düzenleme:
nerden baksan tutarsızlık ......

hahahhaaha ooooyyyy çok güüldüm tespit mükemmeelll kızzz

Madem hayatınız kimseyi ilgilendirmiyor, o zamen ne diye bu rezilliği paylaştınız?

Ayrıca klasik suçlu psikolojisine de girmişsiniz..." sanki kendiniz sütten çıkma ak kaşıksınız" diyerek...

Komiksiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…