- Konu Sahibi Hadise_5426
-
3 yıl önce online bir oyunda rastgele tanıştık sonra msn adreslerimizi verdik birbirimize. Tanıştığımız günün akşamı msn den 3 saate kadar yazıştık. '' Nerdensin? E...Ş...R '' aaa dedim benimde ailem aynı şehirde yaşıyor '' Hangi mahalle dedi? Ailemin yaşadığı mahalle ve aynı sokak ve yan apartmandan çıkmaz mı? '' Şok olmuş durumdayım '' 10 gün sonra memleketime gidiyorum oturduğu yerin camına bakıyorum dışarıdan hep perdesi çekili... Msn den bana telefonunu yazmıştı arıyacağımı hiç sanmıyordum ama kendi telefonuma kaydetmiştim. Bir akşam saat 19:00 civarı o zamanlar da Şubat ayı'ndayız. Ben telefon ettim kendisine: '' görüşebilir miyiz'' '' elbette dedi ince bir ses tonuyla nerde buluşalım '' dedim ki ''Kahve Dünyası''..... '' tamam dedi şimdi çıkıyorum evden'' '' bende çıkıyorum ama seni nasıl tanıycam dedim. '' üzerimde uzun siyah bir mont olucak '' dedi ''iyi de herkes ondan giyiniyor başka bi özellik söyle dedim'' :) ben öyle diyince güldü '' laptop'u getiricem çantanın üzerinde TOSHİBA yazıyor'' dedi ve gittik kararlaştırdığımız yere. Benden önce gelmiş çantayı görünce yanına gittim ve ilk '' merhaba'' ben ilk gördüğümde vuruldum bu çocuğa konuşmaya başladık hava da o kadar soğuk ki. Bakışlarıyla adeta içimi ısıtıyor. Sonra kendimizden bahsettik 3 saat boyunca kız arkadaşının olup olmadığını sordum yokmuş ne kadar şanslıyım değil mi :) Daha sonra ayrıldık ve her gün görüşmeye başladık... Yaklaşık 1 yıl böyle geçti derken bana birden '' Evlenme Teklifi '' etti '' iyi de ben zaten evliydim '' bu durumu 1 yıl boyunca sakladım ondan ve hiç farketmedi derken bir gün itiraf etmek durumunda kaldım... Çok kızdı bana ve bir daha görüşmeyeceğimizi söyledi. Ben hayatımda ilk defa aşk acısı çektim her seferinde aklımda gözlerindeki o ışıltı çıkmıyor hiçbirşekilde aklımdan derken.....
Eşimle onunla tanıştığımız günlerde aramız çok kötüydü hiç bir konuda anlaşamıyorduk ve ayrılmaya karar vermiştik arada da 2 yaşında minicik bir kızımız vardı ve 4 yıldan beri evliydik....
Sonra her aklıma geldiğinde aradım sevgilimi evli olduğumu öğrendiği halde görüşmeye devam ettik... '' Birlikte de olduk '' bana '' gel seni seviyorum '' deseydi gözüm hiçbirşeyi görmezdi ve onunla giderdim. O bekardı benim evli olup boşandığımı sindiremeyeceğini söyledi olayı ailem öğrendi hiçbirşekilde arkasında durmadı yaşadıklarımızın hep bir korkak gibi kaçtı... Bişi oluncada '' evli olduğunu bilmiyordum'' diyordu bu da beni çıldırtıyordu her seferinde. Madem öyle evli olduğumu öğrenince niye yine görüşmeye devam ettin? Bu soruların cevaplarını hiç bulamadım çok düşündüm ama bulamadım. Sonra o başka bir aşka yelken aştı yaklaşık 1 yıldan beri görüşmüyoruz. Benimde eşimle aram düzeldi şimdi hiçbir problem yok Allah' a şükür eşimle. Geçenlerde şarkı dinlerken aklıma geldi ve mesaj attım sevgilime ama karşılık gelmedi. Memlekete gittiğimde karşılaşıyoruz ara sıra yolda o bana bakıyor ben ona. Gel görüşelim dese cevabım ne olur bilmiyorum.
Anlayacağınız korkağın tekiydi iyiki de yuvamı bozmamışım.... Bu yazdıklarımı eşim veya ailem duysa kesin idamlığım arkadaşlar....
Tek suçlu benim dimi??
Tek suçlu benim dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?