yaşadıklarımın herkese ibret olması için yazıyorum

Bundan sonrası için Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin çok sevidim adınıza dilerim sizin gibi veya daha kötü durumda olan kadınlara da bi kapı açılırda kurtulurlar zulümden..

yalnız sizi bu rezil adamla tanıştıran aracı olan amcaya da fena ayar oldum

Sonunu okuyunca çok çok mutlu oldum.
Allah kurtarmış.
Ne güzel aileniz destekmiş keşke çok daha erken dillendirseymişsiniz.
Bundan sonrası sizin ve evlatlarınız için çok iyi olur umarım.

Ders niteliğinde bir konu oldu benim için. Özellikle bu cümleyi çok sevdim.

" hayat zaten çok kısa acele acele yaşamanıza gerek yok herşeyi zamanında tüketin sindire sindire yaşayın. "

Ayrıca o adamdan kurtulmanıza çok sevindim. Çocuklarınızla güzel yıllar geçirirsiniz inşallah. Allah yardımcınız olsun.

allah sabır vermişde dayanmışsınız bunca zaman o psikopata rabbimin hikmeti işte evliliğinizin ilk zamanları çocuğunuzun olmayışı.güçlü kadınsınız

Okurken kanım dondu resmen keşke daha erken davranıp boşanma davası açsaymışsınız..yaşadıklarınıza çok üzüldüm sonunu okuyunca da çok sevindim :)

Iyi ki de anlattn ablacm ben 20 yaşındaym birseylerden kaçış için asla evlenmeyin cumlen var ya kafama dank etti her şey. Az daha bu gece buna benzer bir şey yapmak üzereydm. Insan evde huzursuz olunca çare evlenmek diye düşünüyor ama öyle değil işte.

Sana bunlari cektirenlerin allah bin kere belasini versin!!
Allah yardimcin olsun dilerim cok iyi yerlere gelirsin.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Evet evlilik asla kurtuluş değildir.
Acı bir tecrübe ile öğrenmiş olmanız üzücü.
Ama cesur davranarak kendinizi kurtarmışsınız çok sevindim.
Bundan sonra çok mutlu olmanızı dilerim.

Canım benim Allah yardimcin olsun...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi ki de anlatmıssın tebrık ederım senı..Etrafta evlılık evlılık dıye geberen bır suru kız varken okuyup ders almaları ıcın guzel bır orneksın..Şu ankı durumuna da cok sevındım gucune hayran kaldım o ettıgını bulsun sen hep mutlu kal..[MENTION][/MENTION]

aman ablacım sakın ha sakın.. ailendir yeri gelir tartışırsın yeri gelir düşünceleriniz asla uyuşmaz.. ama bir kaçış için asla evlenilmez..

Yaşadıklarınız dayanılması güç ve insanlık onuruna vurulmuş darbeler silsilesiymiş resmen, kurtulmuşsunuz bu sorunlu insandan.Ben burada eski eşinizi değerlendirmek istiyorum: ülkemiz genelinde erkek üstünlüğünün yarattığı sisteme boyun eğerek çocuğunu bu şekilde yetiştirmiş ailelerin yetiştirdiği eşiniz ve benzeri erkekleri tanımlarsak : yapacağı her tür pisliğe adiliğe erkektir yapar genel düşüncesiyle gözyuman bir ailenin ürünüdür bunlar,butip erkeler kendisinden fizikçe zayıf eşine bile el kaldıracak bir varlık ,hertür psikolojik eziyeti yapmaya doğuştan hakkı olan bir yetiştirilme faciası olarak değerlendirebiliriz ve böyle milyonlarca erkeğin kadınlara aynı süreçleri yaşattığını aklımızdan asla çıkarmamamız gerektiğini düşünüyorum.Kadınlar herşeyi değiştirebilir evlatlarınızı bu kalıplarda yetiştirmeyin ucu mutlaka bi şekilde hep kadınlara dokunacak yoksa.Tabi bu şekilde yetişmiş bir erkek de psikolojisi sorunlu,kaygı içinde,huzur bulmayan kendine de topluma da faydasız bir insan olacaktır.Ve totalde toplum olarak kaderimiz mutsuz bir toplum olmaktan öteye gidemeyecektir. Size üşenmeden madde madde bunları hazırlayıp yazıya döküp insanları uyarmanızdan dolayı teşekkür eder,hayatınızın bundan sonraki kısmının güzelliklerle dolu olmasını dilerim.

Sizi tüm içtenliğimle kutluyorum. Allah utandırmasın...
Ama en büyük alkış anne baba ve abiye

Çok güzel akıcı yazmissiniz. Bi an okurken hala bu adamlayiz diyeceksin diye korktum vallahi :) neyseki kurtulmussun. umarım bundan sonra her şey gönlünce olur. Yalnız sizi erkek arkadaşınizdan kurtarmak yerine evlendirmeyi seçen yakininiza da pes yani

Bunlara çokk bile dayanmışsın Bunları görünce ben bir hiç yüzünden boşanmışım.Ben senin kadar dayanmazdım.Ve 8 yıldır hala yalnız olmam bir yana hırpalayıcı ilişki ve ayrılıklar yaşadım.Evililiğim nur nimetti bunların yanında.Şimdi senin bekarlığın nimettir bir zindanda yaşamışsın resmen.Allah bahtımızı açık etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…