- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.749
Terapiste gittiyseniz onun gorusunu aldirabilirsin.
Canımcım açıkçası evliliğin maddi manevi tüm yükünü üstlendiğim için artık onunla ilgili olan hiçbişeyde kılımı kıpırdatmak istemiyorum.Anladım canım umarım çok çok daha mutlu olursun.
Anlaşmalı boşanmak istemiyor mu ki avukat tutacaksın? Ben de yakın zamanda ayrıldım, beklemeden davayı açtım, mahkeme bir hafta sonrasına gün verdi bir hafta içinde boşandık.
Benim de suçum var ama bunları söyletmede kabul ediyorum :)
Siz bunlari terapiste ya da psikologa anlatin. O zaten raporlar. Onari avukata verirsin uzman gorusu diye. Onceden ikiniz gtmis olsaniz daha kuvvetli olurdu. Ama bu da ise yarar diye dusunuyorumBirlikte mi gitmek gerekiyo ?
burda yazan herşeyi fazlasıyla yaptı.
Hatta bi dönem gerçekten delirdiğimi düşünmemi sağladı.
Mesela bacaklarıma yatıyodu ben tv izlerken ısırıyodu niye ısırıyodun diyince yoo ne ısırması diye inkar ediyodu ciddi tavırla . Bigün tam ısırırken kafasını bastırdım yakalanınca güldü şaka yapıyorum diye ( aylarca yaptı bunu)
yaşanan olayları sözleri hep inkar etti yoo öyle bişey demedim, öyle bişey olmadı diye
ama başkalarının yanında olan şeylerde şimdi ayşeyi arıyorum diyince önce ara deli muamelesi yapsınlar delirdin diyip bastırdı
pislik herif
Kesinlikleözellikle bu durumlar günümüzde sevgililik ve flört dönemlerinde çok çok yaşanmaya başladı
küçücük gencecik kadinlar nelere maruz kalıyor ama farkında değiller
bu yüzden çevremizdekileri mümkün olduğunca erken yasta bilgilendirmemiz gerekiyor
Ben de pyleydim. Ailem beni cok destekliyo. Ise girdim. Sinavlara giriyorum. Kendimle barismak icin cok ugrasiyorum. Siz de ugrasin. Hayatinizin merkezine kendinizi koyunben bunu eski esimden yasadim.ve bes yil oldu ayrilali ama hala karar almakta zorlaniyorum hala benlik algim sifir.kendimi dogru algilayamiyorum bi karar aldigimda sonuclarina insanlarin verdigi tepkilere bakarak karar dogruymus ya da yanlismis diyebiliyorum.kendim yokum
"Eski" sevgilin olmasina sevindimEski sevgilim bana bu şekilde davranıyordu işte. Sürekli kendimi suçlar hale gelmiştim. Hep o haklı olurdu. Kemdimi ona layık değilmişim gibi hissederdim.
benim gecmiyor.bu kisiligim oldu sanirim artik.Ben de pyleydim. Ailem beni cok destekliyo. Ise girdim. Sinavlara giriyorum. Kendimle barismak icin cok ugrasiyorum. Siz de ugrasin. Hayatinizin merkezine kendinizi koyun
Farkindalik iyilesmenin yarisidir. Bak farkina varmissin gerekirse psikolojik destek al. Karakterin degil bunu kendine telkinde bulun. Gecici bisey bu. Sen bu degilsin. Daha once boyle degildin. Yine olabilirsinbenim gecmiyor.bu kisiligim oldu sanirim artik.
yardim alacagim isler bi bitsin de olk isim buFarkindalik iyilesmenin yarisidir. Bak farkina varmissin gerekirse psikolojik destek al. Karakterin degil bunu kendine telkinde bulun. Gecici bisey bu. Sen bu degilsin. Daha once boyle degildin. Yine olabilirsin
Allah yardimciniz olsun size dua edicemyardim alacagim isler bi bitsin de olk isim bu
Aha benim kocam. Ama okutsam sen ckardnnbunu sen yazdn hatta der b.ku bana atarÖzellikle karşıdaki kişi bu davranışları sergiliyorsa bir manipülasyonla karşı karşıya olmanız olası:
Bunlar sözlümde var bunları okutayım bari ona.
- Söylediği bir şeyi söyledikten sonra, cümleleri ile yüzleştirilince "Ben asla öyle bir şey demedim" demesi,
- Defalarca belli bir olaydan veya söylemden kırıldığınızı anlatmanıza rağmen sizi üzüp kırdıktan sonra "Çok abartıyorsun, fazla dramatiksin" demesi,
- Size hakaret ettikten sonra "Hep sen beni sinirlendirip bu hale getiriyorsun" demesi,
- Suçlanacak çok şeyi olmasına rağmen "Hep beni suçluyorsun, sanki sen suçsuzsun" demesi,
- Sizi üzüp, ağlatıp, kırıp "Sen histeriksin, başkaları görse bu halini bana acırdı, senin deli olduğunu düşünürdü" demesi.
- Sizin için çok önemli olmasına rağmen bir konu için "Bir daha bu saçmalığı dinlemeyeceğim" diyip, sizi söyledikleriniz veya inandıklarınızın saçmalık olduğuna inandırması,
- Emin olduğunuz bir hatıra konusunda "Hayır sen yanlış hatırlıyorsun" demesi,
- "Hep negatifsin", "Çok kötümsersin", "Daha önce de kız/erkek arkadaşlarım oldu, hiç biri senin gibi değil" diyerek inanç, his ve fikirleriniz konusunda sizi şüpheye düşürmesi.
sagolun Allah razi olsunAllah yardimciniz olsun size dua edicem
Ama ben sorunun nerden ciktigini biliyorum... Allah yardimcin olsun konu sahibi ve bu olayi yasayan herkese..benim kocama da inşallahAha benim kocam. Ama okutsam sen ckardnnbunu sen yazdn hatta der b.ku bana atar
Ama ben sorunun nerden ciktigini biliyorum... Allah yardimcin olsun konu sahibi ve bu olayi yasayan herkese..benim kocama da inşallah