Yaşadıklarımın bi adı varmış : Gaslighting (psikolojik şiddet)

Benm esimin annesi o 13yasndayken ölmüş baba da ilgilenmemis derler ya anasi olmayanin babasi olmaz..o hesap. Uvey anne de ilgilenmemis adam gibi filan. Babada da kalmamis aile kavrami esi yuzunden... Olan bana oldu :)

Benm esimin annesi o 13yasndayken ölmüş baba da ilgilenmemis derler ya anasi olmayanin babasi olmaz..o hesap. Uvey anne de ilgilenmemis adam gibi filan. Babada da kalmamis aile kavrami esi yuzunden... Olan bana oldu :)
Allah yardımcın olsun ne diyim psikolojik destek alama mısınız?

Hmm cift terapisi almiyo musunuz?
Aile terapistine gidemedik henuz tutturmadik izin gunuyle ayarlayamadik ama psikiyatr gttk beraber ben sadece dinledim... Smdi senin yazdigina bakinca evet teshis bu ve en yakn zamanda gidip doktorun gozune sokcm bunlari

Psikiyatr lar ilac verir gonderir. Siz psikologa gidin cift terapisi alin derim. Insallah ilerleme kaydedersiniz

sanki beni ve yaşadıklarımı anlatmışsın
okuyunca çok kötü oldum ben yaa

sanki beni ve yaşadıklarımı anlatmışsın
okuyunca çok kötü oldum ben yaa

ben de öyle olmuştum. ama 8 ay boyunca LAREİNA nasılmış kendime dışardan bakma fırsatı buldum bu yazıyla. ve şu an boşanıyor olduğuma çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…