Kesinlikle beddua etmeye devam ediyor cogu kadin, ha kkdadirlar veya degildirler bilemem ama falanca kadin kocami kesti tarzinda cok konu gordum. Sanirsin ki her bekar kadin onlarin kocalara hayranBravodarkmore . Bu kadar net ve ağır konuşanlar acaba aldatıldıklarında da kocasını boşayabilecek kada net olabilirler mi? (umarımolmaz tabi ki) yoksa kocasını affedip dibinde tutup kadına beddua etmeye devam mı eder?
40 yaşın üzerinde olmama rağmen ben buraya üye olana kadar aldatılan her kadının eşinden boşandığını sanırdım.Ne kadar güzel yazdınız be oh
Affedici merci tabi ki de ben değilim ama Allah kul hakkından başka her günahtan affedilme umuduyla yaşayın tövbe edin buyurmuş.Bu kadın üç kadının ve onların evlatlarının acı çekmesine sebep olmuş biri yani bu iş allahla kul arasında olmaktan çıkmış.Bilmem anlatabildim mi?Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun arkadaşım? Affeden merci sen misin?
"Allah affedendir" belki de en çok geçen cümle kitabımızda..
Bu kadar kesin net konuşmayın nolur Allah bilir diyip geçsek daha güzel değil mi
En son konu sahibi günah çıkarıyordu konu ne ara bekar kızlara geldi?Kesinlikle beddua etmeye devam ediyor cogu kadin, ha kkdadirlar veya degildirler bilemem ama falanca kadin kocami kesti tarzinda cok konu gordum. Sanirsin ki her bekar kadin onlarin kocalara hayran
Affedici merci tabi ki de ben değilim ama Allah kul hakkından başka her günahtan affedilme umuduyla yaşayın tövbe edin buyurmuş.Bu kadın üç kadının ve onların evlatlarının acı çekmesine sebep olmuş biri yani bu iş allahla kul arasında olmaktan çıkmış.Bilmem anlatabildim mi?
Valla ben de boşanıyorlar sanıyordum bu forumda birçok şey ile beraber bunun da böyle olmadığını öğrendim. Çok acımasız bir toplum olmuşuz inanamıyorum. Suçsuz mu değil ama bu lafları söyleyene kadar evdeki adama da cehennem azabı yaşatılıyor mu? Ya da adam hala evde mi? Karşılıklı yapılan bir şey aldatma, eş de ortak 2. kadın da.40 yaşın üzerinde olmama rağmen ben buraya üye olana kadar aldatılan her kadının eşinden boşandığını sanırdım.
Çünkü benim çevremdeki kadınlar öyleydi. ben öyleydim... Buraya üye olduktan sonra başka şeyler öğrendim. Kadınlar aldatılınca bir çocuk daha yapıyor. Fantazi çamaşırlar alıyor. Öteki kadına topluca beddualar ediliyor vs.
Öğrenince bir esip savurup gürlüyorlar... Boşancam vs diye... Sonra bir kaç kişi etme eyleme elin ...... için yuva yıkılır mı diyor. Koca da inkarla başlayıp tövbe ve yemin billahlarla ikna ediyor. Sonra konu sahibinden haber alınamıyor.... Koca da bir daha ya aleni yapamaya başlıyor nasılsa giden yok, ya da bir daha yakalanmadan yapmayı başarıyor....
Ama asla ne yemin tutuyor ne de tövbe....
Aldatılma vakalarında kimse masum değil... Başta koca, 2. sırada öteki kadın, son olarak da aldatan kocayı affeden kadın...
Aldatıldığını öğrenince boşanan kadınları tenzih ediyorum... Bi-günah olan onlardır ve varsa tabi çocuklar...
Yani kimse bu kadın üzerinden ahlak güzellemesi yapmasın... Hatasının farkında ve herşeyi göze alıp dürüstçe itiraf etti diye.... O kendini yeterince taşlıyor zaten...
Kesinlikle beddua etmeye devam ediyor cogu kadin, ha kkdadirlar veya degildirler bilemem ama falanca kadin kocami kesti tarzinda cok konu gordum. Sanirsin ki her bekar kadin onlarin kocalara hayran
Ufff amma uzattın herkes istediğini düşünmekte özgür allah vermesin birgün ıhanet acısını tadarsan bu kadar relax olabilir misin acaba?.Malum davulun sesi uzaktan hoş geliyorHmm Allah ile kul arasından çıktı yani bu konu.
Sen öyle diyorsan. Aşırı eminsin ben bile inanıcam bir kaç kere daha yazarsan.
Valla ben de boşanıyorlar sanıyordum bu forumda birçok şey ile beraber bunun da böyle olmadığını öğrendim. Çok acımasız bir toplum olmuşuz inanamıyorum. Suçsuz mu değil ama bu lafları söyleyene kadar evdeki adama da cehennem azabı yaşatılıyor mu? Ya da adam hala evde mi? Karşılıklı yapılan bir şey aldatma, eş de ortak 2. kadın da.
Allah doğru yola sevk etsin inşallah. Bedduadan kaçınmak lazım her zaman.
Ufff amma uzattın herkes istediğini düşünmekte özgür allah vermesin birgün ıhanet acısını tadarsan bu kadar relax olabilir misin acaba?.Malum davulun sesi uzaktan hoş geliyoraman neyse bu muhabbeti uzatıp ban yemeye niyetim yok anlayışlı olursan sevinirim.
Herkes kendi vicdanıyla baş başa değil mi, umarım doğru yollar çıkar vicdanın ucunda.Ben son olarak şunu söyleyip kendi açımdan konuyu kapatmak istiyorum sevgili @MiuLego....
O kadın nasıl ki yaptığını bedelini ödeyecek bilin ki; kocalarınız, çocuklarınızın babası, evinizin direği de cehennemde çatır çatır yanacak... Razı mısınız mümine kardeşlerim ?
Onlara beddua edemiyorsunuz tabi... Niye ucu size dokunacak değil mi ?
Çifte standardınızı sevsinler.... Samimi değilsiniz...
E hayatim cok goruyoruz millet bekar kiz ogrenciye ev bile vermekten cekiniyor,neymis apartmandakilerin kocasini ayartirmis diye. Benzer konu cok gordum burada. Veya sevgilimle falanca yere gittik kizin biri sevgilime bakti vs diye. Ayni zihniyet evli bekar fark eder mi? Kac kisinin kocasi ,esini erkekle aldatiyor ki?En son konu sahibi günah çıkarıyordu konu ne ara bekar kızlara geldi?
Çünkü aldatılma ve kürtaj mevzusu benim kırmızı çizgim evet bakıldığında üstüme vazife değil bu kadar hararetli tartışma yaratacak kadar ama dedim ya kırmızı çizgim.Keskin konuşmaktan kendimi alamıyorum.Bu arada dipnot geçeyim kocam yapmazcılardan değilim suçu 2.ye atanda değilim ama bu günah nasıl ki iki kişi tarafından işleniyorsa ceremesini de yine o iki kişi çekmeli diye düşünüyorum.Sakin ol :)
Laf yarıştırma derdinde falan değilim. Sadece çok keskin konuşuyorsun ya onda takıldım. Tabi ki burada kimse suçsuz değil, aldatma bal pamuk değil, Allah kimseye yaşatmasın, aşırı rahat da değilim ama ne bileyim.. Çok acımasızca geliyor sadece.
Bu bir akıl alma nasihat verme konusu değil arkadaşlar sadece pişmanlık yahut çok acı, kötü şeyler söyleyin söyleyin ki ben ne kadar aptal bir kadın olduğumu daha çok idrak edeyim. Hayatıma 3 evli erkek girdi. Ama şimdi çok pişmanım nasıl bu kadar karaktersiz olabildik bilemiyorum... pişmanım ve biliyorum ki , yaşadığımı yaşayacağım bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum... bu kadar ahla başka hiç bir iliskim de yürümüyor..
Lanetlendim ben hemde sonsuza kadar... her elestiriniz kabuldur. Cunku; sonuna kadar hak ettim...
Tamam haklısın sonuçta hiç birimiz gökten zembille evli inmedik.Hepimiz bir zamanlar bekardık.Benim bekar kız kardeşlerim var.Benim anlamadığım böyle sınırsız bir şekilde tüm bekarları kapsayacak şekilde savunulması.Her insanın nasıl ki iyisi kötüsü var aynı şekilde bekarlarda da bu durum pekala olabilir varda zaten burada kaç örneğini okurdum allah bilir.E hayatim cok goruyoruz millet bekar kiz ogrenciye ev bile vermekten cekiniyor,neymis apartmandakilerin kocasini ayartirmis diye. Benzer konu cok gordum burada. Veya sevgilimle falanca yere gittik kizin biri sevgilime bakti vs diye. Ayni zihniyet evli bekar fark eder mi? Kac kisinin kocasi ,esini erkekle aldatiyor ki?
Ben cehennemde yanmasiyla pek ilgilenmem acikcasi,yaniyosa burda yansin da gorelim, dost dusmanHerkes kendi vicdanıyla baş başa değil mi, umarım doğru yollar çıkar vicdanın ucunda.
Sevgiler
Bu konuda hemfikiriz, aynen öyle olmalı.Çünkü aldatılma ve kürtaj mevzusu benim kırmızı çizgim evet bakıldığında üstüme vazife değil bu kadar hararetli tartışma yaratacak kadar ama dedim ya kırmızı çizgim.Keskin konuşmaktan kendimi alamıyorum.Bu arada dipnot geçeyim kocam yapmazcılardan değilim suçu 2.ye atanda değilim ama bu günah nasıl ki iki kişi tarafından işleniyorsa ceremesini de yine o iki kişi çekmeli diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?