- 2 Eylül 2014
- 421
- 167
Gunun hangi vakti okumali yada minimum okumamiz gereken adet varmi acaba?Ya bedi okuyun. Allahın mucizeleri saymakla bitmez
Kismet icin hayirli es icin ne okuyalim bilginiz trcrubeniz varmiYa Hannan (eşinizin size şefkatli davranması niyetiyle)
Ya Varis (çocuk niyetiyle)
Çocuk denemesinden önce de Ya Nafi.
Her şeyin en iyisini en doğrusunu Allah bilir. Allah ne derse o olur. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ya kerim okuyabilirsiniz kısmet için.Allahın izniyle yüm olmaz denilen işlerim oldu. Çünkü Allah Kerimdir.Kismet icin hayirli es icin ne okuyalim bilginiz trcrubeniz varmi
5. Tüp bebek transferi olacağım. ilk denememde pozitif gördüm düşük yaşadım.BEBEK İSTEYEN KAC KİSİYE DUA ETDİM HEPSİ KİSA ZAMANDA HAMİŞ OLDU ONLARLA BERABER BENDE HAMİLE KALDİM MUCİZE GİBİ. BİRİSİYLE AYNİ GUNDE HAMİLE.KALDİM.AYNİ GUNDE DOGURDUK
EDERİM CANİM. OLUR ALLAHİN İZNİYLE RABBİM HAYİRLİ BEBEKLER VERSİN İNŞALLAH5. Tüp bebek transferi olacağım. ilk denememde pozitif gördüm düşük yaşadım.
Hala bebeğim olmadı.
yaz a doğru tekrar transfer olacagim .
Dogaldan olur belki diye bekliyorum,deniyoruz.
Allah'tan ümit kesilmez.
Bana da dua edermisiniz
Allah razı olsun .Rabbim senin de gönlündeki isteğini kabul etsinEDERİM CANİM. OLUR ALLAHİN İZNİYLE RABBİM HAYİRLİ BEBEKLER VERSİN İNŞALLAH
AMİN tesekkur ederim ALLAH RAZİ OLSUNAllah razı olsun .Rabbim senin de gönlündeki isteğini kabul etsin
Akşam yazacağım demiştim.Kismet icin hayirli es icin ne okuyalim bilginiz trcrubeniz varmi
Merhaba bu esmaları kaçar kez okudunuz acaba bide sırayla mı yoksa tek tek şu kadar mı okudumuzYa Rahman, Ya Rahim, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Razzak, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hakim, 99 Esmaül Hüsna'nın ve okudugum esmaların hatiri için bana hayirli ,saglikli, hayırlı vakitde bir evlat sahibi olmayi nasip et Allahım.
Aklıma geldikce gün içinde bunu okudum 4 ay boyunca 2 senelik bekleyişim son buldu çok şükür
Peki bu 16641i tek seferdemi okuycaz yoksa bölerek okuyabiliyormuyuzDilek için 16641 defa ya latif zikri ve kismet açılması arti sevdiğinin seni sevmesi için 400 defa ya vedud zikri kadar güçlü zikir görmedim.
Hayırlısıyla bir evladım olmasını çok istiyorum hangi zikirleri okumamı tavsiye edersinizDilek için 16641 defa ya latif zikri ve kismet açılması arti sevdiğinin seni sevmesi için 400 defa ya vedud zikri kadar güçlü zikir görmedim.
Bende evladım olmasını çok istiyorum bana da dua edermisiniz. Geçen sene ikiz bebeklerimi kaybettim erken doğum oldu kızım 4 oğlum ise 56 gün sonra vefat etti. Ogünden beri yüreğimdeki alev hiç sönmedi onları çok özlüyorum. Kalbimdeki yangını ancak tekrar bir bebek müjdesi söndürür. Bir sene oldu ama hala gebe kalamadım şimdiden Allah razı olsun
basiniz sagolsunBende evladım olmasını çok istiyorum bana da dua edermisiniz. Geçen sene ikiz bebeklerimi kaybettim erken doğum oldu kızım 4 oğlum ise 56 gün sonra vefat etti. Ogünden beri yüreğimdeki alev hiç sönmedi onları çok özlüyorum. Kalbimdeki yangını ancak tekrar bir bebek müjdesi söndürür. Bir sene oldu ama hala gebe kalamadım şimdiden Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim Allah senden razı olsunbasiniz sagolsunederim tabi RABBİM TEZ ZAMADA SANA BEBEK VERSİN İNŞALLAH
sendende canimÇok teşekkür ederim Allah senden razı olsun
Merhaba hergün boş vaktim oldukca okuya bildiğim kadar okudum her fırsatdaMerhaba bu esmaları kaçar kez okudunuz acaba bide sırayla mı yoksa tek tek şu kadar mı okudumuz
Anladım canım bende elimden geldiği kadar okuycamMerhaba hergün boş vaktim oldukca okuya bildiğim kadar okudum her fırsatda
Şifa olsun inşallahAnladım canım bende elimden geldiği kadar okuycam
Allah razi olsun.Akşam yazacağım demiştim.
Hayırlı evlilik için Ya zül celali vel ikram
Hayatında eksikliğini yaşadığın tamamlanmasını istediğin konu için Ya ehad
Başkalarına güzel görünmek için Ya musavvir