yaşadığınız esma mucizeleri nelerdir

Bunun için çok güçlü dualar ve esmaül hüsnalar var. Kitaplarımdan bakıp size yarın akşam yazacağım. Hem kız kardeşiniz hemde sizin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Çok sağolun Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Ben evliyim onun için istemiştim ama özelden size bsy söylemek istiyorum burada dile getirmek istemiyorum

Niyetimde Allahım ben bunu istiyorum ama kudretin her şeyden daha büyüktür. En hayırlı olanı ver diyerek ettim. İlla bunu istiyorum demedim.
Çok güzel
Cevap için teşekkürler çok yardımcı oldu

Niyet her gün aynı olacak şekilde yapılır.
Her gün 41 ayetel kürsi ve ya fettah (489)
7 gün boyunca her gün yapılması gerekiyor.

BEBEK İSTEYEN KAC KİSİYE DUA ETDİM HEPSİ KİSA ZAMANDA HAMİŞ OLDU ONLARLA BERABER BENDE HAMİLE KALDİM MUCİZE GİBİ. BİRİSİYLE AYNİ GUNDE HAMİLE.KALDİM.AYNİ GUNDE DOGURDUK
Ben düzensiz regl için hastaneye gitmiştim bana erken menopoz denildi hem de kemik erimesi olduğunu öğrendim bana da dua eder misiniz aklınıza geldikçe lutfen

BEBEK İSTEYEN KAC KİSİYE DUA ETDİM HEPSİ KİSA ZAMANDA HAMİŞ OLDU ONLARLA BERABER BENDE HAMİLE KALDİM MUCİZE GİBİ. BİRİSİYLE AYNİ GUNDE HAMİLE.KALDİM.AYNİ GUNDE DOGURDUK
çok isteyen iki tanıdığım var onlar için dua edebilir misiniz, benimde bir hacetim var ama çocuk değil :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…