Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ellerimde ve vücudumda sigiller çıktı Kızımda da bulaştı mi bilmiyorum . Ama benim ve kızım.icin dua eder misiniz? El üstlerine sıvama şekilde full sigil 3 haftadır çok zorlanıyorum
mevcut işyerimde çok sıkıntılarım olduğu için ve artık burada çok mutsuz olduğum için geçmek istediğim başka bir işyeri var, bunun için nasıl dua edebilirim
Merhaba, benim babam kanser hastası annemin de boynunda omurgasında sıkıntıları var ikisi için de ne okumamı önerirsiniz? Kendim için de eşimle birlikte parasal olarak önümü açmak kısmetlenmek bereketlenmek istiyorum ona da bir öneri verebilirseniz çok sevinirim.
Düzeltme; pardon yeni gördüm sanırım sağlık için bunu söylemişsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Kardeş ben doktora yaktirdigimda yanında hep yenisi çıktı. Verrutol kullandım. O biraz söndürdü. Ama 4 kişiye de okuttum.hangisinin duası kabul oldu bilmem kurudu sonra
Ben düzensiz regl için hastaneye gitmiştim bana erken menopoz denildi hem de kemik erimesi olduğunu öğrendim bana da dua eder misiniz aklınıza geldikçe lutfen